Revista de disseny
Revista de disseny
La Col·lecció De Joies

Biroi

La Col·lecció De Joies Biroi és una sèrie de joies impreses en 3D que s'inspira en el llegendari fènix del cel, que es llança a les flames i renaix de les seves pròpies cendres. Les línies dinàmiques que formen l'estructura i el patró Voronoi estesos a la superfície simbolitzen el fènix que ressuscita de les flames ardents i vola cap al cel. El patró canvia de mida per fluir sobre la superfície donant una sensació de dinamisme a l'estructura. El disseny, que mostra per si mateix una presència semblant a l'escultura, dóna el coratge a l'usuari de fer un pas endavant dibuixant la seva singularitat.

Arracades I Anells

Vivit Collection

Arracades I Anells Inspirat en les formes que es troben a la natura, la col·lecció Vivit crea una interessant i curiosa percepció per les formes allargades i les línies remolines. Les peces Vivit consisteixen en làmines d'or doblades de color groc de 18k amb placa de rodi negre a les cares exteriors. Les arracades en forma de fulla envolten les orelles de manera que els seus moviments naturals creen una interessant dansa entre el negre i l’or: amagant i revelant l’or groc que hi ha a sota. La sinuositat de les formes i els atributs ergonòmics d’aquesta col·lecció presenten un joc fascinant de llum, ombres, enlluernament i reflexions.

Arracades I Anells

Mouvant Collection

Arracades I Anells La col·lecció Mouvant es va inspirar en alguns aspectes del futurisme, com ara les idees de dinamisme i materialització de l’intangible presentat per l’artista italià Umberto Boccioni. Les arracades i l’anell de la col·lecció Mouvant presenten diversos fragments d’or de diferents mides, soldats de tal manera que aconsegueixen una il·lusió de moviment i creen moltes formes diferents, segons l’angle que es visualitzi.

L’Anell

Moon Curve

L’Anell El món natural està en constant moviment ja que s’equilibra entre l’ordre i el caos. Es crea un bon disseny a partir de la mateixa tensió. Les seves qualitats de força, bellesa i dinamisme provenen de la capacitat de l'artista de romandre obert a aquests contraris durant l'acte de creació. L’obra acabada és la suma d’innombrables opcions que fa l’artista. Tot pensament i cap sensació donarà lloc a un treball dur i fred, mentre que tot sentiment i cap control produeix un treball que no s’expressa. L’entrellaç dels dos serà una expressió del ball de la vida mateixa.

El Vestit

Nyx's Arc

El Vestit Quan la llum penetri a través de les finestres amb un nivell fi, produirà un nivell d’il·luminació estètica, il·luminació per portar la gent a l’habitació quan la misteriosa i silenciosa ment, com el Nyx amb un misteriós i silenciós, l’ús de teixits laminats i gir cap a una tanta interpretació de la bellesa.