Revista de disseny
Revista de disseny
Collaret I Arracades

Ocean Waves

Collaret I Arracades El collaret d’ones oceàniques és una bella peça de joieria contemporània. La inspiració fonamental del disseny és l’oceà. La seva immensitat, vitalitat i puresa són els elements clau projectats al collaret. El dissenyador ha utilitzat un bon equilibri de blau i blanc per presentar una visió de les onades de l'oceà. Està fet a mà en or blanc de 18 K i amb diamants i safir blau. El collaret és força gran però delicat. Està dissenyat per adaptar-se a totes les formes de vestir, però és més adequat per combinar-se amb un escot que no se superposarà.

El Tèxtil Imprès

The Withering Flower

El Tèxtil Imprès The Withering Flower és una celebració del poder de la imatge de la flor. La flor és un tema popular escrit com a personificació en la literatura xinesa. En contrast amb la popularitat de la flor que floreix, sovint s’associen imatges de la flor en decadència amb jinx i tabús. La col·lecció mostra el que configura la percepció d'una comunitat sobre allò sublim i abjecte. Dissenyada amb vestits de tul de 100cm a 200cm de longitud, serigrafia en teixits de malla translúcida, la tècnica tèxtil permet que les estampes siguin opaques i estretes de malla, creant una aparença de gravats a l'aire.

Anell

Arch

Anell El dissenyador rep inspiració en la forma de les estructures d'arc i arc de Sant Martí. Dos motius: una forma d'arc i una forma de gota, es combinen per crear una forma tridimensional única. Combinant formes i línies mínimes i utilitzant motius simples i comuns, el resultat és un anell senzill i elegant que es fa agosarat i lúdic proporcionant espai per a l'energia i el ritme per fluir. Des de diferents angles canvia la forma de anell: la forma de la gota es visualitza des de l’angle frontal, la forma de l’arc es veu des de l’angle lateral i la creu de l’angle superior. Això proporciona estimulació per a qui el porta.

Anell

Touch

Anell Amb un simple gest, una acció de tacte transmet emocions riques. A través de anell Touch, el dissenyador pretén transmetre aquesta sensació càlida i sense metall amb sòlids freds i sòlids. S’uneixen 2 corbes per formar un anell que suggereix a 2 persones agafades de la mà. L’anell canvia d’aspecte quan es gira la seva posició sobre el dit i es veu des de diferents angles. Quan les parts connectades es posicionen entre els dits, anell apareix de color groc o blanc. Quan les parts connectades es posicionen sobre el dit, podeu gaudir d’un color tant groc com blanc.

L’Anell Estructural

Spatial

L’Anell Estructural El disseny incorpora una estructura de bastidor metàl·lic en què es manté el druzy de manera que es faci èmfasi tant en la pedra com en l'estructura del bastidor metàl·lic. L’estructura és força oberta i assegura que la pedra sigui l’estrella del disseny. La forma irregular de la densa i les boles de metall que uneixen l'estructura aporten una mica de suavitat al disseny. És agosarat, punyent i portable.

El Disseny De Peces De Roba

Sidharth kumar

El Disseny De Peces De Roba NS GAIA és un segell contemporani de roba de dona originari de Nova Delhi, molt ric en tècniques de disseny i teixits únics. La marca és un gran defensor de la producció intel·ligent i de tot el que es tracta del ciclisme i el reciclatge. La importància d'aquest factor es reflecteix en els pilars de nominació, la "N" i la "S" a NS GAIA que aposten per la Natura i la Sostenibilitat. El plantejament de NS GAIA és "menys és més". L’etiqueta té un paper actiu en el moviment de la moda lenta assegurant que l’impacte ambiental és mínim.