Revista de disseny
Revista de disseny
Centre Comercial

Fluxion

Centre Comercial La inspiració d’aquest programa ve dels turons de formigues que tenen una estructura única. Tot i que l'estructura interna dels turons de formigues és molt complexa, pot construir un regne enorme i ordenat. Això il·lustra l'estructura arquitectònica extremadament racional. Mentrestant, l'interior dels graciosos arcs de les formigues turons construeixen un imponent palau que sembla més exquisit. Per tant, el dissenyador utilitza la saviesa de la formiga com a referència per a construir tant l’espai artístic i ben construït com els turons de formigues.

La Caseta D’Exposicions

Onn Exhibition

La Caseta D’Exposicions Onn és un producte artesanal de primera qualitat que combina tradicions amb dissenys moderns mitjançant mestres culturals. Els materials, colors i productes d’Onn s’inspiren en la natura que il·luminen els personatges tradicionals amb un sabor de brillantor. La caseta de l'exposició es va crear per replicar una escena de la natura mitjançant materials que es complementen juntament amb els productes, per convertir-se en una obra d'art harmonitzada.

El Disseny D’Exposicions

Multimedia exhibition Lsx20

El Disseny D’Exposicions Una exposició multimèdia es va dedicar al 20è aniversari de la reintroducció dels lots de moneda nacional. L’objectiu de l’exposició va ser introduir el marc de la trinitat en què es va basar el projecte artístic, a saber: bitllets i monedes, els autors –40 artistes letons destacats de diversos gèneres creatius– i les seves obres d’art. El concepte de l’exposició es va originar en grafit o plom que és l’eix central d’un llapis, una eina comuna per als artistes. L’estructura del grafit va ser l’element central del disseny de l’exposició.

El Centre De Benestar

Yoga Center

El Centre De Benestar El centre de ioga és un intent de revifar la planta soterrani de la torre Jassim. La ubicació del projecte era poc ortodoxa. Tot i això, es tractava de servir a les dones tant dins dels límits de la ciutat com de les zones residencials circumdants. La zona de recepció del centre s’entrellaça tant amb els armariets com amb l’oficina, la qual cosa permet un fluix flux de membres. Aleshores, la zona del taquilla s'alinea amb la zona de rentat de cames que indica la "zona lliure de sabates". A partir d’aleshores es troba el passadís i la sala de lectura que condueixen a les tres sales de ioga.

Bistrot

Ubon

Bistrot Ubon és un bistrot tailandès situat al nucli de la ciutat de Kuwait. Té vistes al carrer Fahad Al salim, un carrer molt respectat pel seu comerç en aquell temps. El programa espacial d’aquest bistro requereix un disseny eficient per a totes les àrees de cuina, magatzem i wàter; permetent una àmplia zona per menjar. Perquè això sigui possible, l’interior treballa on s’ha d’integrar de manera harmònica amb els elements estructurals existents.