Revista de disseny
Revista de disseny
Taula

la SINFONIA de los ARBOLES

Taula La taula la SINFONIA de los ARBOLES és una recerca de la poesia en el disseny... Un bosc vist des de terra és com columnes que s'esvaeixen al cel. No els podem veure des de dalt; el bosc a vista d'ocell s'assembla a una catifa llisa. La verticalitat es converteix en horitzontalitat i encara roman unificada en la seva dualitat. Així mateix, la taula la SINFONIA de los ARBOLES, recorda les branques dels arbres formant una base estable per a un taulell subtil que desafia la força de la gravetat. Només aquí i allà els raigs del sol parpellegen entre les branques dels arbres.

Apotecaria

Izhiman Premier

Apotecaria El nou disseny de la botiga Izhiman Premier va evolucionar per crear una experiència moderna i moderna. El dissenyador va utilitzar una barreja diferent de materials i detalls per servir cada racó dels articles mostrats. Cada àrea d'exposició es va tractar per separat mitjançant l'estudi de les propietats dels materials i dels productes exposats. Creant un matrimoni de materials barrejant entre marbre de Calcuta, fusta de noguera, fusta de roure i vidre o acrílic. Com a resultat, l'experiència es va basar en cada funció i preferències del client amb un disseny modern i elegant compatible amb els articles exposats servits.

L'apreciació De L'art

The Kala Foundation

L'apreciació De L'art Fa temps que hi ha un mercat global per a les pintures índies, però l'interès per l'art indi s'ha endarrerit als EUA. Per donar a conèixer els diferents estils de pintures populars índies, la Fundació Kala s'estableix com una nova plataforma per mostrar les pintures i fer-les més accessibles al mercat internacional. La fundació consta d'un lloc web, una aplicació per a mòbils, una exposició amb llibres editorials i productes que ajuden a superar la bretxa i connectar aquestes pintures amb un públic més gran.

Il·luminació

Mondrian

Il·luminació El llum de suspensió Mondrian arriba a les emocions a través de colors, volums i formes. El nom porta a la seva inspiració, el pintor Mondrian. Es tracta d'un llum de suspensió de forma rectangular en un eix horitzontal format per diverses capes d'acrílic de colors. El llum té quatre vistes diferents aprofitant la interacció i l'harmonia creada pels sis colors utilitzats per a aquesta composició, on la forma queda interrompuda per una línia blanca i una capa groga. Mondrian emet llum tant cap amunt com cap avall creant una il·luminació difusa i no invasiva, ajustada per un comandament sense fil regulable.

Manuelles

Dbgripper

Manuelles Aquesta és una eina de fitness segura i bona per a totes les edats. Recobriment suau de tacte a la superfície, proporcionant una sensació sedosa. Fabricat amb silicona 100% reciclable amb una fórmula de material especial que produeix 6 nivells diferents de duresa, amb diferents mides i pes, proporcionen un entrenament opcional de la força d'adherència. La pinça de mà també pot encaixar a l'osca arrodonida a banda i banda de la barra de peses afegint-hi pes per a l'entrenament dels músculs del braç fins a 60 tipus de combinacions de força diferents. Els colors cridaners de clar a fosc, indiquen la força i el pes de clar a pesat.

Gerro

Canyon

Gerro El gerro de flors artesanal va ser produït per 400 peces de xapa de tall làser de precisió amb diferents gruixos, apilament capa per capa i soldat peça per peça, demostrant una escultura artística de gerro, presentada en un patró detallat del canó. Les capes de metall apilat mostren la textura de la secció del canó, augmentant també els escenaris amb diferents ambients, creant efectes de textura natural que canvien de manera irregular.