Revista de disseny
Revista de disseny
Altaveu Portàtil

Seda

Altaveu Portàtil Seda és un dispositiu funcional de base de tecnologia d’intel·ligència. El bolígraf del centre és un organitzador d’espais. A més, les funcions digitals com el port USB i la connexió Bluetooth la converteixen en un reproductor portàtil i altaveu amb una adaptació d'ús de la zona domèstica. Una barra de llum incrustada al cos extern funciona com un llum d’escriptori. A més, l'atractiu aspecte de luxe fa que la casa sigui atractiva i es pugui utilitzar en disseny d'interiors. A més, utilitzar l'espai d'una manera millor és una de les característiques essencials de Seda.

Oficina

Phuket VIP Mercury

Oficina A partir del tema de l’obertura i l’exploració en profunditat de la marca, es va explorar el disseny i es va crear una integració visual d’extensibilitat visual i història de la marca amb el planeta com a principal element creatiu. Amb els nous pensaments visuals, el pla va resoldre els tres problemes següents: l'equilibri d'obertura i funcions de l'espai; Divisió i combinació d’àrees funcionals de l’espai; La regularitat i el canvi de l'estil bàsic espacial.

El Lloc Web

Travel

El Lloc Web El disseny utilitzava un estil minimalista per no sobrecarregar l'experiència de l'usuari amb informació innecessària. També és molt difícil utilitzar un estil minimalista a la indústria del viatge, ja que paral·lelament a un disseny senzill i clar, l’usuari ha d’obtenir informació completa sobre el seu viatge i això no és fàcil de combinar.

La Tassa De Cafè I Platillo

WithDelight

La Tassa De Cafè I Platillo Servir dolços de mida mossegada al costat del cafè forma part de moltes cultures diferents, ja que és costum servir una tassa de cafè amb delícies turques a Turquia, biscotti a Itàlia, xurros a Espanya i cites a Aràbia. Tanmateix, en els plats convencionals, aquestes llaminadures es llisquen cap a la tassa de cafè calent i s’enganxen o es mullen dels vessaments de cafè. Per evitar-ho, aquesta tassa de cafè té un platet amb ranures dedicades que mantenen les llaminadures del cafè al seu lloc. Atès que el cafè és una de les begudes calentes poc importants, millorar la qualitat de l'experiència en el consum de cafè té importància en la vida diària.

Marca I Embalatge

Leman Jewelry

Marca I Embalatge La solució visual de la nova identitat de Leman Jewelry era un sistema completament complet per exposar el luxe, exquisit però sofisticat i mínim sentiment. El nou logotip inspirat en el procés de treball de Leman, el seu servei de disseny d’alta costura, elaborant totes les formes de diamants que envolten un símbol d’estrella o símbol de guspira, creen un símbol sofisticat i també fan ressò de l’efecte brillant del diamant. Seguidament, es van produir tots els materials col·laterals amb detalls d’alta qualitat per posar en relleu i enriquir el luxe de tots els nous elements visuals de marca.

Exposició

LuYu

Exposició L’art influeix en la vida i la vida aporta una reflexió i una interpretació profundes de l’art. La distància entre art i vida pot estar en el trajecte diari. Si mengeu tots els àpats amb cura, podeu convertir la vostra vida en art. La creació del dissenyador també és art, que es produeix amb els seus propis pensaments. Les tècniques són eines i les expressions són resultats. Només amb pensaments hi haurà obres realment bones.