Revista de disseny
Revista de disseny
El Dispositiu Convertible Per A L'educació

Pupil 108

El Dispositiu Convertible Per A L'educació Alumne 108: el dispositiu convertible de Windows 8 per a l'educació. Una nova interfície i tota una nova experiència en l'aprenentatge. L’alumne 108 s’alça entre el món de la tauleta i l’ordinador portàtil, canviant entre tots dos, per millorar el seu rendiment a l’educació. Windows 8 obre noves possibilitats d’aprenentatge, permetent als estudiants aprofitar al màxim la funció de pantalla tàctil i les incomptables aplicacions. Part de l'Intel® Solutions Solutions, l'alumne 108 és la solució més assequible i adequada per a aules de tot el món.

Taula De Menjador

Chromosome X

Taula De Menjador Una taula de menjador dissenyada per oferir seients a vuit persones que interactuen en la disposició de les fletxes. La part superior és una X abstracta, formada per dues peces diferents accentuades per una línia profunda, mentre que la mateixa X abstracte es reflecteix al terra amb l'estructura de la base. L’estructura blanca està formada per tres peces diferents per a un fàcil muntatge i transport. A més, es va seleccionar el contrast de la xapa de teca de la part superior i la blanca de la base per alleugerir la part inferior, posant més èmfasi en la part superior de forma irregular, proporcionant així un suggeriment per a la interacció diferent dels usuaris.

Instal·lació Òptica

Opx2

Instal·lació Òptica Opx2 és una instal·lació òptica que explora una relació simbiòtica entre natura i tecnologia. Una relació on els patrons, la repetició i el ritme descriuen tant formacions naturals com operacions dels processos de computació. Les geometries reclusives, l'opacitat momentània i / o la densitat són similars al fenomen de conducció d'un camp de blat de moro o s'explica en tecnologia tot mirant el codi binari. Opx2 construeix una geometria complexa i desafia la percepció del volum i de l'espai.

Un Dispositiu Desmuntable Per A L'educació

Unite 401

Un Dispositiu Desmuntable Per A L'educació Unite 401: el duo perfecte per a l'educació. Parlem del treball en equip. Amb un disseny 2-en-1 increïblement versàtil, Unite 401 és el dispositiu ideal per a estudiants en entorns d'aprenentatge col·laboratiu. La combinació d’una tauleta i un bloc de notes proporciona la solució mòbil més potent per a l’educació, empoderada per un disseny segur de mgseries al millor preu.

Oficina A Petita Escala

Conceptual Minimalism

Oficina A Petita Escala El seu disseny interior es caracteritza per un minimalisme estètic, però no funcional. L’espai de pla obert es destaca per línies netes, grans obertures vidriades que permeten molta llum natural, permetent que la línia i el pla esdevinguin els elements estructurals i estètics bàsics. La manca d’angles rectes va determinar la necessitat d’adoptar una visió més dinàmica de l’espai, mentre que l’elecció d’una paleta de colors clara combinada amb varietat material i textual permet una unitat d’espai i funció. Els acabats de formigó sense acabar s’eleven a les parets per afegir un contrast entre el blanc-suau i el gris rugós.

Jardí

Tiger Glen Garden

Jardí El Tiger Glen Garden és un jardí de contemplació construït a la nova ala del Museu d'Art Johnson. Està inspirat en una paràbola xinesa, anomenada els tres rius del Tigre Glen, en la qual tres homes superen les seves diferències sectàries per trobar una unitat d’amistat. El jardí va ser dissenyat en un estil auster anomenat karesansui en japonès en què es crea una imatge de la natura amb una disposició de pedres.