Revista de disseny
Revista de disseny
El Control D'accés De Reconeixement De Caras 3D

Ezalor

El Control D'accés De Reconeixement De Caras 3D Coneix el sistema de control d'accés de múltiples sensors i càmeres, Ezalor. Algorismes i informàtica local estan dissenyats per a la privadesa. La tecnologia anti-spoofing a nivell financer impedeix la màscara de cara falsa. Una suau llum reflectant aporta comoditat. En un cop d’ull, els usuaris poden accedir al lloc que estimen amb facilitat. La seva autenticació sense tacte garanteix la higiene.

Restaurant Xinès

Ben Ran

Restaurant Xinès Ben Ran és un restaurant xinès artísticament harmoniós que es troba en un hotel de luxe, Vangohh Eminent, Malàisia. El dissenyador aplica la introvertència i la concisió de les tècniques d’estil oriental per crear un gust, una cultura i una ànima reals del restaurant. És un símbol de claredat mental, abandona allò pròsper i aconsegueix el retorn natural i senzill a la ment original. L’interior és natural i poc sofisticat. En utilitzar l'antic concepte també sincronicitat amb el nom del restaurant Ben Ran, que significa naturalitat i originalitat. El restaurant té aproximadament 4088 peus quadrats.

Envasos Per A Menjar Sanitari Coreà

Darin

Envasos Per A Menjar Sanitari Coreà El Darin està dissenyat per alliberar les persones modernes de la reticència als productes tradicionals d'alimentació sanitària de Corea a la societat fatiga, amb una claredat gràfica senzilla i senzilla per lliurar paquets a les sensibilitats de la gent moderna, a diferència de les imatges no dissenyades que han estat utilitzades per les botigues tradicionals d'alimentació sanitària coreana. . Tots els dissenys estan elaborats amb motius de circulació sanguínia, visualitzant l’objectiu de proporcionar vitalitat i salut als cansats anys 20 i 30.

La Col·lecció De Roba De Dona

Utopia

La Col·lecció De Roba De Dona En aquesta col·lecció, Yina Hwang es va inspirar principalment en formes simètriques i asimètriques amb un toc de cultura de la música underground. Va comissariar aquesta col·lecció basant-se en el seu moment fonamental d’autocomplecció per crear una col·lecció de peces i accessoris funcionals però abstractes per encarnar la història de la seva experiència. Tots els estampats i teles del projecte són originals i utilitzava principalment cuir PU, setinat, Power Mash i Spandex per a la base dels teixits.

La Col·lecció De Mobles

Phan

La Col·lecció De Mobles La col·lecció Phan s’inspira en el contenidor Phan que és una cultura de contenidors tailandesa. El dissenyador utilitza l’estructura dels contenidors Phan per fer l’estructura dels mobles que la facin més forta. Dissenyar la forma i el detall que la facin moderna i senzilla. El dissenyador va utilitzar una tecnologia de tall làser i una combinació de màquines de xapa plegable amb fusta CNC per fabricar un detall complex i únic que és diferent als altres. La superfície s’ha acabat amb un sistema revestit en pols per fer que l’estructura es mantingui llarga, forta però lleugera.

Cadira De Rodes

Ancer Dynamic

Cadira De Rodes Ancer, la cadira de rodes que evita la llit, no només es centra en la fluïdesa dels seus moviments, sinó també en la comoditat del pacient, especialment en aquells que l'utilitzen durant un llarg període de temps. L'innovador disseny, juntament amb un airbag dinàmic integrat al coixí del seient i el mànec giratori, el diferencien de la cadira de rodes regular. Amb un gran esforç invertit, el disseny de la cadira de rodes es va completar i es va demostrar que ajuda a prevenir els dormitoris. Els principis de solució i disseny es basen en resultats obtinguts d’usuaris de cadires de rodes, la qual cosa condueix a una experiència autèntica de l’usuari.