Revista de disseny
Revista de disseny
Femta De Cuina

Coupe

Femta De Cuina Aquest tamboret està dissenyat per ajudar-lo a mantenir una postura neutra en posició asseguda. En observar el comportament diari de les persones, l’equip de disseny va trobar la necessitat que la gent s’assegués als excrements durant un període de temps més curt, com ara asseure’s a la cuina per fer una pausa ràpida, cosa que va inspirar l’equip a crear aquest tamboret específicament per adaptar-se a aquest comportament. Aquest tamboret està dissenyat amb peces i estructures mínimes, fent que la femta sigui assequible i rendible tant per als compradors com pels venedors, tenint en compte la productivitat de les manufactures.

La Infografia Amb Gif Animat

All In One Experience Consumption

La Infografia Amb Gif Animat El projecte Consum en experiència única és un Big Data Infographic que mostra informació com la finalitat, el tipus i el consum de visitants en complexos centres comercials. Els continguts principals es composen de tres Insights representatius derivats de l’anàlisi del Big Data i s’organitzen de dalt a baix segons l’ordre d’importància. Els gràfics es realitzen mitjançant tècniques isomètriques i s’agrupen en el color representatiu de cada assignatura.

El Pòster De Cinema

Mosaic Portrait

El Pòster De Cinema La pel·lícula d'art "Retrat mosaic" es va estrenar com a cartell conceptual. Explica principalment la història d’una noia que va ser agredida sexualment. El blanc sol tenir la metàfora de la mort i el símbol de la castedat. Aquest pòster opta per amagar el missatge de la "mort" darrere de l'estat tranquil i suau de la noia, per tal de posar en relleu l'emoció més forta que hi ha al darrere del silenci. Al mateix temps, el dissenyador va integrar elements artístics i símbols suggestius en el quadre, provocant una exploració i una exploració més àmplia de les obres cinematogràfiques.

El Cinturó De Safareig Interior

Brooklyn Laundreel

El Cinturó De Safareig Interior Es tracta d’un cinturó de roba d’ús interior. El cos compacte que és més petit que el paper de paper japonès sembla una cinta mètrica, un acabat suau sense cargol a la superfície. El cinturó de 4 m de longitud té 29 forats totals; cada forat pot guardar i penjar el penjador sense cap màniga de roba; funciona a sec ràpid. El cinturó de poliuretà antibacterià i anti-motlle, segur, net i fort. La càrrega màxima és de 15 kg. 2 peces de ganxo i cos rotatiu permeten utilitzar múltiples maneres. Petit i senzill, però això és molt útil a l’interior de la roba interior. Un funcionament fàcil i una instal·lació intel·ligent s’adaptaran a qualsevol tipus d’habitació.

Hospital

Warm Transparency

Hospital Convencionalment, un hospital acostuma a ser un espai amb un color o material natural deficient a causa del material d’estructura artificial per millorar funcionalment i l’eficiència. Per tant, els pacients senten que estan apartats de la seva vida diària. Cal tenir en compte un entorn confortable on els pacients puguin passar i lliures d’estrès. Els arquitectes TSC proporcionen un espai obert i còmode establint un espai de sostre obert en forma de L i el gran ràfec mitjançant una gran quantitat de material de fusta. La transparència càlida d’aquesta arquitectura connecta persones i serveis mèdics.

Arracades

Van Gogh

Arracades Arracades inspirades en l’ametller en flor pintat per Van Gogh. La delicadesa de les branques es reprodueix per delicades cadenes del tipus Cartier que, com les branques, es balancegen amb el vent. Les diferents tonalitats de les diferents pedres precioses, des de gairebé el blanc fins a un rosat més intens, representen les tonalitats de les flors. El cúmul de flors en flor es representa amb diferents làpides. Fet amb or 18k, diamants rosats, morganites, safirs rosats i turmalines rosades. Acabat polit i texturat. Extremadament lleuger i amb un ajust perfecte. Es tracta de l’arribada de la primavera en forma de joia.