Revista de disseny
Revista de disseny
Màquina De Pasta Casolana

Hidro Mamma Mia

Màquina De Pasta Casolana Hidro Mama Mia és un rescat sociocultural a través de la gastronomia italiana. Molt fàcil d’utilitzar, lleuger i compacte, fàcil d’emmagatzemar i transportar. Permet una alta productivitat segura, proporcionant una experiència de cuina agradable a la família en la interacció quotidiana amb els amics. El motor està totalment integrat al conjunt de transmissions, oferint potència, robustesa i un ús segur, proporcionant també una neteja i un suport fàcil. Talla la massa amb diferents gruixos, podent preparar diversos plats: pasta, tallarines, lasanya, pa, pastisseria, pizza i molt més.

Hipercar

Brescia Hommage

Hipercar En temps de tots els aparells digitals d’alta tecnologia, plana de les pantalles tàctils i vehicles racionals d’un sol volum, el projecte Brescia Hommage és un estudi de disseny hipercarc de dos places d’antiga escola previst per a una celebració en una època on l’elegant senzillesa, la materialitat d’alt toc, la potència bruta, la pura bellesa i la connexió directa entre l'home i la màquina eren la regla del joc. Una època en què homes valents i enginyosos com el mateix Ettore Bugatti van crear dispositius mòbils que van sorprendre el món.

Les Piscines

Termalija Family Wellness

Les Piscines Termalija Family Wellness és l’últim de la sèrie de projectes que Enota ha construït a Terme Olimia en els últims quinze anys i que conclou la transformació completa del complex balneari. Vista des de lluny, la forma, el color i l’escala de la nova estructura agrupada de volums tetraèdrics és una continuació del cúmul dels edificis rurals circumdants, que s’estén visualment al cor del complex. El nou sostre actua com una gran ombra d'estiu i no usurpa cap dels preciosos espais exteriors.

La Màquina Automàtica Per A Exprimir

Toromac

La Màquina Automàtica Per A Exprimir El Toromac està especialment dissenyat amb el seu potent aspecte per aportar una nova manera de consumir suc de taronja acabat d’espremer. Creat per a la màxima extracció de sucs, és per a restaurants, cafeteries i supermercats i el seu disseny premium permet una experiència agradable que proporciona sabor, salut i higiene. Té un sistema innovador que talla la fruita verticalment i pressiona les meitats mitjançant la pressió rotativa. Això significa que s’aconsegueix el màxim rendiment sense apretar ni tocar la closca.

Etiqueta De Cervesa

Carnetel

Etiqueta De Cervesa Disseny d'una etiqueta de cervesa en estil Art Nouveau. L’etiqueta de cervesa també conté molts detalls sobre el procés de fabricació cervesera. El disseny també s’adapta a dues ampolles diferents. Això es pot fer simplement imprimint el disseny a la pantalla del 100 per cent i la mida del 70 per cent. L’etiqueta està connectada a una base de dades, que garanteix que cada ampolla rep un número d’ompliment únic.

Identitat De Marca

BlackDrop

Identitat De Marca Aquest és un projecte personal d’estratègia i identitat de marca. BlackDrop és una cadena de botigues i marca que ven i distribueix cafè. BlackDrop és un projecte personal inicialment desenvolupat per definir el to i la direcció creativa per a empreses creatives autònomes personals. Aquesta identitat de marca s’ha creat per tal de posicionar Aleks com a consultor de marca de confiança a la comunitat d’inici. BlackDrop és una marca d'arrencada transparent, contemporània i transparent que pretén convertir-se en una marca atemporal, reconeixible, líder a la indústria.