Revista de disseny
Revista de disseny
Podcast

News app

Podcast Notícies és una sol·licitud d’entrevistes amb informació d’àudio. Està inspirat en el disseny de poma d’iOS amb il·lustracions per il·lustrar els blocs d’informació. Visualment el fons té un color blau elèctric com a missió de fer ressaltar els blocs. Hi ha molt pocs elements gràfics, l’objectiu, de fer que l’aplicació sigui fàcil d’utilitzar sense distreure l’usuari ni perdre-la.

Envasos Per A Menjar Sanitari Coreà

Darin

Envasos Per A Menjar Sanitari Coreà El Darin està dissenyat per alliberar les persones modernes de la reticència als productes tradicionals d'alimentació sanitària de Corea a la societat fatiga, amb una claredat gràfica senzilla i senzilla per lliurar paquets a les sensibilitats de la gent moderna, a diferència de les imatges no dissenyades que han estat utilitzades per les botigues tradicionals d'alimentació sanitària coreana. . Tots els dissenys estan elaborats amb motius de circulació sanguínia, visualitzant l’objectiu de proporcionar vitalitat i salut als cansats anys 20 i 30.

L’Animació 3D

Alignment to Air

L’Animació 3D Pel que fa a l’animació creativa de lletres, Jin va començar amb l’alfabet A. I, quan es va fer el pas conceptual, va intentar veure estats d’ànim més vigorosos reflexionant sobre la seva filosofia força activa però que s’organitza alhora. Al llarg del camí, va trobar les paraules conflictives que es van dedicar a la seva idea d'alguna manera, com ara l'alineació a l'aire, que és el títol d'aquest projecte. Tenint això en compte, l’animació presenta moments més precisos i delicats en la primera paraula. D’altra banda, això acaba amb un ambient força flexible i fluix per manifestar l’última lletra.

Disseny Web I Ux

Si Me Quiero

Disseny Web I Ux El lloc web Sí, Me Quiero és un espai que ajuda a ser un mateix. Per tirar endavant el projecte, s’havien de realitzar entrevistes i s’havia d’explorar el context social i cultural en relació amb les dones; la seva projecció en la societat i amb ella mateixa. Es va concloure que la web seria un acompanyament i es realitzaria amb un enfocament per ajudar a estimar-se. En el disseny es reflecteix la simplicitat amb tons neutres mitjançant contrastos de vermell per cridar l’atenció sobre determinades accions, colors de la marca del llibre publicada pel client. La inspiració va venir de l'art del constructivisme.

El Disseny De L'etiqueta De Vi

314 Pi

El Disseny De L'etiqueta De Vi Experimentar amb la degustació de vins és un procés inacabable que condueix a nous camins i aromes divergents. La infinita seqüència de pi, el nombre irracional amb les dècimes interminables sense conèixer l'últim d'ells va ser la inspiració per al nom d'aquests vins sense sulfit. El disseny pretén posar els focus de 3.14 sèries de vins en el punt de mira en lloc d’amagar-les entre imatges o gràfics. Seguint un enfocament minimalista i senzill, l’etiqueta només mostra les característiques reals d’aquests vins naturals tal com es poden observar al quadern de l’enòleg.

Llibre

ZhuZi Art

Llibre El Museu d’Art de Nanjing Zhuzi publica una sèrie d’edicions de llibres per a les obres col·leccionades de cal·ligrafia i pintura tradicional xinesa. Amb la seva llarga història i elegant tècnica, les pintures tradicionals xineses i la cal·ligrafia tenen molt de gust pel seu atractiu artístic i pràctic. A l’hora de dissenyar la col·lecció, es van utilitzar formes abstractes, colors i línies per crear una sensualitat consistent i posar en relleu l’espai en blanc de l’esbós. L’esforç coincideix amb artistes d’estil tradicionals de pintura i cal·ligrafia.