Revista de disseny
Revista de disseny
Catàleg

Classical Raya

Catàleg Una cosa sobre Hari Raya, és que les cançons d'atac actual de Raya segueixen estant a prop del cor de la gent fins avui. Quina millor manera de fer tot això que amb un tema de "Classical Raya"? Per donar a conèixer l’essència d’aquest tema, el catàleg d’obstacles de regal està dissenyat per semblar un disc de vinil antic. El nostre objectiu era: 1. Crear un disseny especial en lloc de pàgines amb productes visuals de producte i els seus preus respectius. 2. Generar nivell d’estimació per la música clàssica i les arts tradicionals. 3. Dóna a conèixer l’esperit de Hari Raya.

La Instal·lació Interactiva D’Art

Pulse Pavilion

La Instal·lació Interactiva D’Art El Pavelló Pulse és una instal·lació interactiva que uneix llum, colors, moviment i so en una experiència multisensorial. A la part exterior és una senzilla capsa negra, però, introduint-se, un es troba immers en la il·lusió que creen les llums led, el so polsant i els gràfics vibrants. La identitat expositiva de colors es crea amb l’esperit del pavelló, utilitzant els gràfics de l’interior del pavelló i un tipus de lletra dissenyat a mida.

L'animació Comercial

Simplest Happiness

L'animació Comercial Al zodíac xinès, el 2019 és l'any del porc, de manera que Yen C va dissenyar el porc a rodanxes, i és un punt fort a "moltes pel·lícules calentes" en xinès. Els personatges feliços concorden amb la imatge del canal i amb els sentiments feliços que el canal vol donar a la seva audiència. El vídeo és la combinació de quatre elements de pel·lícules. Els nens que juguen poden mostrar la felicitat pura i esperen que el públic tingui la mateixa sensació de veure la pel·lícula.

La Promoció D’Esdeveniments

Typographic Posters

La Promoció D’Esdeveniments Els pòsters tipogràfics són un recull de pòsters realitzats durant el 2013 i el 2015. Aquest projecte consisteix en l’ús experimental de la tipografia mitjançant l’ús de línies, patrons i perspectiva isomètrica que generen una experiència perceptiva única. Cadascun d’aquests pòsters representa un repte per comunicar-se amb l’únic ús del tipus. 1. Pòster per celebrar el 40 aniversari de Felix Beltran. 2. Pòster per celebrar el 25è aniversari de l'Institut Gestalt. 3. Cartell per protestar per 43 estudiants desapareguts a Mèxic. 4. Pòster per a conferència de disseny Passion & Design V. 5. El tretze son de Julian Carillo.

L’Art De Luxe Portable

Animal Instinct

L’Art De Luxe Portable L’escultor i joier d’art de la NYC La col·lecció d’art de luxe Christopher Ross de luxe Animal Instinct és una sèrie de peces d’edició limitada inspirades en animals intricament dissenyades pel propi artista a partir de plata antiga, or de 24 quilates i vidre bohèmia. Desdibuixant hàbilment els límits entre art, joieria, alta costura i disseny de luxe, els cinturons escultòrics ofereixen peces d’afirmació úniques i provocatives que aporten el concepte d’art animal al cos. Potents, cridaners i originals, les declaracions atemporals són una exploració de l’instint d’animals femenins en forma escultòrica.

Transformació Digital

Tigi

Transformació Digital Una de les entitats més icòniques de la moda del cabell està a punt de fer un valent pas en la rellevància digital. La reurbanització de les games Professional dot com i Tigi Color Copyright es va combinar combinant contingut personalitzat, creat pels artistes, la implicació de fotògrafs contemporanis i, alhora, expressions de disseny no vistes en digital. Contrastacions fines però nítides entre tècniques i manualitats. Finalment, guieu Tigi mitjançant una sana i senzilla aproximació en una transformació digital real de 0 a 100.