Revista de disseny
Revista de disseny
Aixetes

Electra

Aixetes Electra, considerat el representant de l’ús digital en el sector de l’armadura, combina la tecnologia amb el disseny per emfatitzar el disseny de l’era digital. Els aixetes que no tenen un mànec separat atrauen tothom per la seva elegància i l’aspecte intel·ligent és decisiu per ser únic a les zones humides. Els botons de pantalla tàctil de Electra ofereixen als usuaris una solució més ergonòmica. Les “aixetes ecològiques” de aixetes ofereixen a l’usuari la màxima eficàcia d’estalviar. Aquesta característica aporta un valor especial a les generacions futures

L’Espai D’Oficines

C&C Design Creative Headquarters

L’Espai D’Oficines La seu creativa de C&C Design es troba en un taller postindustrial. El seu edifici es va transformar en una fàbrica de maó vermell als anys seixanta. A l’hora de protegir la situació actual i la memòria històrica de l’edifici, l’equip de disseny ha intentat tot el possible per evitar danys a l’edifici original en la decoració d’interiors. A l’interiorisme s’utilitzen molts avets i bambú. L’obertura i el tancament, i el canvi d’espais són ben concebuts. Els dissenys d’il·luminació per a diferents regions reflecteixen diferents ambients visuals.

Banc De Carrer

Ola

Banc De Carrer Aquest banc, dissenyat seguint les estratègies d’ecodisseny, porta el mobiliari urbà a un nou nivell. Igualment a casa en entorns urbans o naturals, les línies fluides creen una varietat d’opcions de seient dins d’un banc. Els materials emprats són alumini reciclat per a la base i acer per al seient, escollits per les seves propietats reciclables i duradores; té un acabat recobert de pols brillant i resistent ideal per a ús a l'aire lliure en tots els temps. Dissenyat a Ciutat de Mèxic per Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman i Karime Tosca.

Aixeta

Amphora

Aixeta La sèrie Amphora està dissenyada per connectar passat i futur i dóna l’oportunitat d’experimentar les formes bàsiques i funcionals de l’antiguitat. No va ser fàcil com avui fer accessible la nostra font d’aigua de vida aquells dies. La forma inusual de aixeta prové de segles abans d’avui, però el seu cartutx d’estalvi d’aigua aporta demà. Aixeta retro dissenyada amb fonts de carrer d’època antiga i aporta estètica als seus banys.

El Lavabo

Serel Wave

El Lavabo El lavabo SEREL Wave ocupa el seu lloc en banys moderns amb les seves línies nominatives, solucions funcionals i una qualitat impressionant. SEREL Lavabo ondulat; mentre que canvia la percepció actual del lavabo doble amb la seva forma única de bol, també inclou l’ús d’adults i nens juntament amb la seva forma estètica. A més de l'ús com a conca infantil, ofereix funcions per a l'ablucció i neteja de sabates que s'utilitzen en la cultura de l'Islam. El plantejament general en el disseny del lavabo és el modernisme i el funcionalisme. Aquest plantejament afecta el disseny tan important.

El Conjunt De Bany

LOTUS

El Conjunt De Bany Reflexió als banys de Lotus Flowers ... El bany de Lotus s'ha implementat inspirant-se en la forma de les fulles de la flor de lotus Zhou Dunyi que ensenya la filosofia de Confuci va dir: "M'agrada la flor de Lotus, ja que creix al fang i mai s'embruta", a el seu discurs. Les fulles de lotus són repel·lents de brutícia, tal com s’explica aquí. L’estructura de les fulles de la flor de Lotus s’ha imitat en la producció de la sèrie