Revista de disseny
Revista de disseny
Centre Comercial Familiar

Funlife Plaza

Centre Comercial Familiar Funlife Plaza és un centre comercial familiar per al lleure i l’educació infantil. Té com a objectiu crear un passadís de cotxes de carreres perquè els nens puguin viatjar en cotxe durant les compres dels pares, una casa en l’arbre perquè els nens estiguin atents i juguen a l’interior, un sostre “lego” amb el nom del centre comercial amagat per inspirar la imaginació dels nens. Fons blanc senzill amb vermell, groc i blau, deixeu que els nens el dibuixin i el pintin a les parets, als terres i al vàter.

El Disseny D’Interiors

Suzhou MZS Design College

El Disseny D’Interiors Aquest projecte es troba a Suzhou, que és ben conegut pel disseny tradicional de jardins xinesos. La dissenyadora es va esforçar per reunir tant la seva sensibilitat modernista com la vernacle de Suzhou. El disseny pren pistes de l’arquitectura tradicional de Suzhou amb l’ús de parets de guix emblanquinat, portes de lluna i intricades arquitectures de jardins per tornar a imaginar la llengua veritable de Suzhou en un context contemporani. Es va recrear el mobiliari amb branques reciclades, bambú i cordes de palla amb la participació dels estudiants, cosa que va donar un significat especial a aquest espai educatiu.

La Cadira De Missatgeria

Kepler 186f

La Cadira De Missatgeria La base estructural de la butaca Kepler-186f és una planxa, soldada a partir d’un fil d’acer al qual es fixen els elements tallats del roure amb l’ajut de mànigues de llautó. Diverses opcions d'ús de l'armadura es combinen en harmonia amb talla de fusta i elements de joieria. Aquest objecte d'art representa un experiment en el qual es combinen diferents principis estètics. Es podria descriure com a "bàrbar o nou barroc" en què es combinen les formes rugoses i exquisides. Com a resultat de la improvisació, el Kepler es va convertir en múltiples capes, envoltat de subtextos i nous detalls.

El Disseny Paramètric

Titanium Choker

El Disseny Paramètric Designwise, IOU utilitza programari de simulació 3D per crear models paramètrics, similars a l’estil amb què Zaha Hadid va guanyar el món de l’arquitectura. Com a material, IOU presenta articles exclusius en titani amb logotips d’or de 18 quilates. El titani és més calent en joies, però és difícil de treballar. Les seves qualitats úniques fan que les peces no només siguin molt lleugeres, sinó que donen la possibilitat de convertir-les en gairebé qualsevol color de l’espectre.

L'anunci De Seguiment Del Focus

ND Lens Gear

L'anunci De Seguiment Del Focus El ND LensGear s’ajusta amb precisió autocentrat a lents de diferents diàmetres. La sèrie ND LensGear cobreix tots els objectius com cap altre LensGear disponible. Sense tall i sense plegat: ja no hi ha tornavisos, cinturons gastats o molestes restes de corretges que sobresurten. Tot encaixa com un encant. I un altre avantatge, la seva eina lliure. Gràcies al seu disseny intel·ligent, se centra suaument i fermament al voltant de l’objectiu.

El Sistema D’Adaptació Per Al Rodatge Professional

NiceDice

El Sistema D’Adaptació Per Al Rodatge Professional El NiceDice-System és el primer adaptador multifuncional de la indústria de les càmeres. Fa que sigui molt agradable connectar equips amb diferents estàndards de muntatge de diferents marques (com ara llums, monitors, micròfons i transmissors) a les càmeres exactament de la manera que calgui segons la situació. Fins i tot els nous estàndards de muntatge en desenvolupament o equips acabats de comprar es poden integrar fàcilment al sistema ND, només amb un nou adaptador.