Revista de disseny
Revista de disseny
La Taula D’Entrada

organica

La Taula D’Entrada ORGANICA és la representació filosòfica de Fabrizio de qualsevol sistema orgànic en què totes les parts estan interconnectades per donar-hi existència. El disseny es basava en la complexitat del cos humà i la pre-concepció humana. L'espectador es deixa veure amb un viatge sublim. La porta d’aquest viatge són dues formes massives de fusta que es perceben com a pulmons, després un eix d’alumini amb connectors que s’assemblen a una columna vertebral. L’espectador pot trobar varetes retorçades que semblen artèries, una forma que es pot interpretar com un òrgan i el final és un bell vidre de plantilla, fort però fràgil, igual que la pell humana.

La Caseta D’Exposicions

Onn Exhibition

La Caseta D’Exposicions Onn és un producte artesanal de primera qualitat que combina tradicions amb dissenys moderns mitjançant mestres culturals. Els materials, colors i productes d’Onn s’inspiren en la natura que il·luminen els personatges tradicionals amb un sabor de brillantor. La caseta de l'exposició es va crear per replicar una escena de la natura mitjançant materials que es complementen juntament amb els productes, per convertir-se en una obra d'art harmonitzada.

Calendari

calendar 2013 “Farm”

Calendari La granja és un calendari d’animals de paper kitset. Completament muntat, fa una deliciosa granja en miniatura completa amb sis animals diferents. Vida amb disseny: els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de “Life with Design”.

El Suport D’Abric

Lande

El Suport D’Abric El Coat Stand va ser dissenyat com una escultura d’oficina altament decorativa i funcional, una fusió d’art i funció. Es va pensar que la composició era una forma estètica per embellir l'espai d'oficines i per protegir la roba corporativa més emblemàtica actual, el Blazer. El resultat final és una peça molt energètica i sofisticada. Per a la producció i el comerç al detall, la peça era un disseny lleuger, fort i productiu en massa.

La Làmpada Penjant Led

Stratas.07

La Làmpada Penjant Led Amb un processament d’alt nivell i excel·lència en tots els detalls, ens esforcem per crear un disseny senzill, net i atemporal. Sobretot la Stratas.07, amb la seva forma perfectament simètrica, segueix absolutament les regles d’aquesta especificació. El mòdul LED integrat de la Xicato XSM Artist Series té un índex de representació del color> / = 95, una lluminositat de 880 lm, una potència de 17W, una temperatura de color de 3000 K - blanc càlid (2700 K / 4000 K disponible a petició) . La producció dels mòduls de LED és declarada pel productor amb 50.000 hores - L70 / B50 i el color és constant durant tota la vida (1x2 pas MacAdams al llarg de la vida).

Calendari

calendar 2013 “Rocking Chair”

Calendari El balancí és un calendari d’escriptori independent en forma de cadira en miniatura. Seguiu la guia per muntar un balancí que es posi enrere i cap enrere com de veritable. Mostrar el mes actual a la part posterior de la cadira i el mes que ve al seient. Vida amb disseny: els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de “Life with Design”.