Revista de disseny
Revista de disseny
El Lavabo

Angle

El Lavabo Hi ha molts lavabos amb un disseny excel·lent al món. Però ens oferim veure aquesta cosa des d'un nou angle. Volem donar l’oportunitat de gaudir del procés d’ús de l’aigüera i amagar detalls tan necessaris però no estètics com el forat de desguàs. El "Angle" és el disseny lacònic, en el qual es van pensar tots els detalls per a un còmode ús i un sistema de neteja. Durant el seu ús no observeu el forat de desguàs, tot sembla que l’aigua simplement desaparegués. Aquest efecte, associat a una il·lusió òptica, s’aconsegueix mitjançant una ubicació especial de les superfícies de l’aigüera.

Tipus De Lletra

Red Script Pro typeface

Tipus De Lletra Red Script Pro és un tipus de lletra únic inspirat en les noves tecnologies i gadgets per a formes de comunicació alternatives, que ens connecta harmònicament amb els seus formularis de lletres gratuïts. Inspirat en l’iPad i dissenyat en Pinzells, s’expressa amb un estil d’escriptura únic. Conté alfabet anglès, grec i ciríl·lic i admet més de 70 idiomes.

Altaveu Portàtil

Ballo

Altaveu Portàtil L'estudi de disseny suís BERNHARD | BURKARD va dissenyar un altaveu únic per a OYO. La forma del locutor és una esfera perfecta sense suport real. L’altaveu BALLO es posa, enrotlla o es penja per obtenir una experiència musical de 360 graus. El disseny segueix principis de disseny minimalista. Un cinturó de colors fusiona dos hemisferis. Protegeix els altaveus i augmenta els tons baixos quan es troba en una superfície. L’altaveu inclou una bateria de liti recarregable incorporada i és compatible amb la majoria de dispositius d’àudio. La presa de 3,5 mm és un connector normal per als auriculars. L’altaveu BALLO està disponible en deu colors diferents.

L’Anell

Pollen

L’Anell Cada peça és una interpretació d’un fragment de la natura. La Natura es converteix en un pretext per donar vida a les joies, jugant amb textures de llums i ombres. L’objectiu és proporcionar una joia amb formes interpretades ja que la naturalesa les dissenyaria amb la seva sensibilitat i sensualitat. Totes les peces estan fetes a mà per millorar les textures i particularitats de la joia. L’estil és pur per arribar a la substància vegetal. El resultat dóna una peça única i atemporal profundament relacionada amb la natura.

El Termòstat Domèstic Individual

The Netatmo Thermostat for Smartphone

El Termòstat Domèstic Individual El termòstat per a telèfons intel·ligents presenta un disseny elegant i minimalista, que incompleix els dissenys tradicionals del termòstat. El cub translúcid va de color blanc a un instant. Tot el que heu de fer és aplicar una de les 5 pel·lícules de colors intercanviables a la part posterior del dispositiu. Suau i lleuger, el color aporta un delicat toc d’originalitat. Les interaccions físiques es mantenen al mínim. Un simple toc permet canviar la temperatura mentre que tots els altres controls es fan des del telèfon intel·ligent de l’usuari. La pantalla de tinta E escollida per la seva qualitat inigualable i el consum mínim d'energia.

L'art Visual

Loving Nature

L'art Visual Estimar la natura és un projecte d’obres d’art que fan al·lusió a l’amor i al respecte per la natura, a tot ésser viu. A cada quadre, Gabriela Delgado posa un especial èmfasi en el color, escollint acuradament elements que es combinen amb l'harmonia per aconseguir un acabat exuberant però senzill. La investigació i el seu veritable amor pel disseny li confereixen una capacitat intuïtiva de crear peces de colors vibrants amb elements puntuals que van des del fantàstic fins a l’ingenu. La seva cultura i experiències personals configuren les composicions en narracions visuals úniques, que sens dubte embelleixen qualsevol ambient amb natura i alegria.