Revista de disseny
Revista de disseny
Joguina

Rocking Zebra

Joguina Als nens els encanta aquesta joguina basculant frisca, mentre que l’aspecte contemporani, els gràfics divertits i la fusta natural, són reals atractius a la casa moderna. El repte del disseny consistia en conservar el caràcter essencial d’una joguina clàssica de l’hereu, alhora que s’utilitzaven tècniques avançades i un sistema de construcció modular per permetre futurs tipus d’animals addicionals amb canvis mínims de peces. El producte envasat també havia de ser compacte i inferior a 10 kg per als canals de venda directa a Internet. L'ús d'un laminat d'impressió personalitzat és realment primordial i es tradueix en una perfecta representació del color / patró en una superfície totalment resistent a les ratllades

Els Mobles Per A La Llar

Marken Desk

Els Mobles Per A La Llar La sensació visual i lleugera d’aquest elegant i alhora fort escriptori ens remet a l’escola de disseny escandinava. La forma incòmoda de les cames, la manera com s’inclinen cap al front gairebé com un gest senyorial de salutació, ens recorda la silueta d’un home noble amb el barret saludant a una dama. El pupitre ens dóna la benvinguda a utilitzar-lo. La forma dels calaixos, com les extremitats separades de l'escriptori, amb la sensació de penjar i el seu aspecte frontal i personalitzat, explora la sala com a ulls vigilants.

Cadira De Bar

Barcycling Chair

Cadira De Bar Barcycling és una cadira de bar dissenyada per temes esportius. Té especial atenció amb la imatge de dinamisme de cadira de bar, gràcies a la cadira de bicicletes i al pedal de la bicicleta. Si bé la suavitat del poliuretà, el cuir natural i la qualitat de cosir a mà simbolitzen la durabilitat. A l’igual que cadira de bar standart no es pot canviar la posició del suport del peu, el ciclisme fa que es puguin fer seients variables mantenint els pedals en diversos llocs. assegut.

Calendari

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Calendari Un calendari promocional únic i lúdic desenvolupat i elaborat per al lloc web del portal utilitza textures de paper i dóna compte de la funcionalitat. Aquesta edició de 2013 és un organitzador de calendaris i calendaris integrat en un amb espai per escriure en els plans i en els horaris de cada any. Es va seleccionar acuradament un paper gruixut de qualitat per al calendari i un paper de baix cost per a apuntar les notes per a l’organitzador d’horaris i el contrast que es va crear s’ajusta com a part del disseny dcalendari. La funció afegida d’un organitzador d’horaris de compliment la fa perfecta com a calendari d’escriptori fàcil d’utilitzar.

La Cadira De Menjador

'A' Back Windsor

La Cadira De Menjador Fusta massissa, fusteria tradicional i maquinària contemporània actualitzen la fina cadira Windsor. Les potes anteriors passen pel seient per convertir-se en el pal de rei i les potes posteriors arriben a la cresta. Amb la triangulació, aquest disseny fort realineja les forces de compressió i tensió al màxim efecte visual i físic. La pintura de llet o l’acabat d’oli clar mantenen la tradició sostenible de les cadires Windsor.

Les Cadires I Les Cadires De Saló Transformables

Twins

Les Cadires I Les Cadires De Saló Transformables El concepte de la taula de café Twins és senzill. Una taula de cafè buida emmagatzema dos seients complets de fusta al seu interior. Les superfícies dreta i esquerra de la taula, en realitat són tapes que es poden extreure del cos principal de la taula per permetre l'extracció dels seients. Els seients tenen potes plegables que s’han de girar per tal que la cadira estigui en la posició correcta. Un cop la cadira o ambdues cadires estan fora, les tapes tornen a la taula. Quan les cadires estan fora, la taula també funciona com un enorme compartiment per emmagatzemar.