Revista de disseny
Revista de disseny
La Instal·lació D’Escultura

Superegg

La Instal·lació D’Escultura Superegg representa la ràpida multiplicació de càpsules de cafè d’un sol ús, cosa que simbolitza la comoditat humana i el seu impacte en el medi ambient. Semblant llevat a terra, la textura de forma geométrica de superegg, tal com és documentat pel matemàtic Gabriel Lame, està esquitxada de càpsules de cafè descartades a l'atzar disposades en línies perfectes. L’experiència visceral enganxa l’espectador des de tots els angles i distàncies. Es van recollir més de 3000 càpsules mitjançant una crida a l'acció a les xarxes socials i a la comunitat local. Superegg permet a l’espectador fer ús de residus i fomentar nous hàbits de reciclatge.

El Conjunt De Regals De Menjar Gourmet

Saintly Flavours

El Conjunt De Regals De Menjar Gourmet Saintly Flavors és un conjunt de regals d’aliments gourmet que s’adreça als consumidors de botigues de gamma alta. Seguint la tendència en què els aliments i els menjars s’han posat de moda, la inspiració del projecte prové del tema de moda del catolicisme Met Gala del 2018. Jeremy Bonggu Kang va intentar crear una aparença que cridés els ulls dels consumidors de botiga de gamma alta, utilitzant l’estil de gravat ornat i tradicional d’il·lustracions per representar la rica tradició de l’art i l’elaboració d’aliments d’alta qualitat als Monestirs catòlics.

L'espai Públic D'art

Dachuan Lane Art Installation

L'espai Públic D'art El carril Dachuan de Chengdu, a la riba oest del riu Jinjiang, és un carrer històric que uneix les ruïnes del mur de la ciutat de la porta est de Chengdu. En el projecte, l'arc de Dachuan Lane de la història va ser reconstruït per l'antiga forma del carrer original, i la història d'aquest carrer va ser explicada per la instal·lació d'art street. La intervenció de la instal·lació d’art és una mena de suports per a la continuació i la transmissió d’històries. No només reprodueix les traces de carrers i carrils històrics enderrocats, sinó que també proporciona una mena de temperatura de memòria urbana per als nous carrers i carrils.

La Comunicació Visual

Plates

La Comunicació Visual Per demostrar diferents departaments de la ferreteria, Didyk Pictures va tenir la idea de presentar-los com a diverses plaques amb diferents objectes de maquinari al damunt, servits de forma restaurant. Els fons blancs i els plats blancs ajuden a accentuar els objectes servits i faciliten als visitants de la botiga trobar un determinat departament. Les imatges també es van utilitzar en cartelleres de 6x3 metres i pòsters en transport públic de tota Estònia. Un fons blanc i una composició senzilla permeten que aquest missatge publicitari pugui ser percebut fins i tot per una persona que passa en cotxe.

L'escultura

Iceberg

L'escultura Els icebergs són escultures interiors. En connectar muntanyes, és possible construir serralades, paisatges mentals fets de vidre. La superfície de cada objecte de vidre reciclat és única. Així, cada objecte té un caràcter únic, una ànima. Les escultures són de mà, signades i numerades a Finlàndia. La filosofia principal de les escultures d’Iceberg és reflectir el canvi climàtic. Per tant, el material utilitzat és el vidre reciclat.

Veure L'aplicació

TTMM for Pebble

Veure L'aplicació TTMM és una col·lecció de 130 Watchfaces dedicada als smartwatch Pebble 2. Els models específics mostren hora i data, dia de la setmana, passos, temps d’activitat, distància, temperatura i estat de la bateria o Bluetooth. L’usuari pot personalitzar el tipus d’informació i veure dades addicionals després de la sacsejada. Les visualitzacions TTMM són estètiques, de disseny senzill, mínim. És una combinació de dígits i gràfics d'informació abstractes perfectes per a l'era dels robots.