Revista de disseny
Revista de disseny
El Rellotge

Ring Watch

El Rellotge El Ring Watch representa la màxima simplificació d’un rellotge de polsera tradicional mitjançant la seva eliminació de números i mans a favor dels dos anells. Aquest disseny minimalista proporciona un aspecte net i senzill que es combina perfectament amb l'estètica atractiva del rellotge. La corona de la firma continua proporcionant un mitjà eficaç per canviar l'hora, mentre que la seva pantalla de tinta electrònica oculta mostra les bandes de colors vius amb una definició excepcional, mantenint en última instància un aspecte analògic, alhora que proporciona una vida més llarga de la bateria.

La Polsera

Fred

La Polsera Hi ha molts tipus diferents de polseres i polseres: dissenyadors, daurats, plàstics, barats i cars ... però tan bonics com són, tots sempre són simplement i només polseres. Fred és alguna cosa més. Aquests punys, per la seva senzillesa, reviuen la noblesa dels temps antics, però són moderns. També es poden portar amb les mans nues amb una brusa de seda o un jersei negre, i sempre aportaran un toc de classe a la persona que el porta. Aquestes polseres són úniques perquè venen en parella. Són molt lleugers, cosa que fa que els vagi sentin dolents. Al vestir-los, es notarà de forma òptima!

Collaret I Fermall

I Am Hydrogen

Collaret I Fermall El disseny s’inspira en la filosofia neoplatònica del macrocosmos i del microcosmos, veient els mateixos patrons reproduïts a tots els nivells del cosmos. En referència a la relació daurada i la seqüència de fibonacci, el collaret presenta un disseny matemàtic que imita els patrons de fitotèxi observats a la natura, tal com es veu en els girasols, les margarides i diverses altres plantes. El torus daurat representa l’Univers, envoltat en el teixit de l’espai-temps. "Jo sóc hidrogen" representa alhora un model de "La constant universal del disseny" i un model del propi univers.

Joies Reciclades

Clairely Upcycled Jewellery

Joies Reciclades Belles joies clares i enciclopètiques, dissenyades per la necessitat de fer servir els residus de la producció de Claire de Lune Chandelier. Aquesta línia s'ha convertit en un nombre considerable de col·leccions, totes explicant històries, totes representant visites molt personals sobre les filosofies del dissenyador. La transparència és una part vital de la pròpia filosofia dels dissenyadors, i això es reflecteix en l'elecció de l'acrílic utilitzat. A part de l’acrílic del mirall utilitzat, que reflecteix la llum, el material sempre és transparent, color o clar. El packaging de CD reforça els conceptes de repòs.

L’Anell

The Empress

L’Anell La pedra de bellesa fantàstica, piròpia, aporta la grandiositat i la solemnitat. Aquesta és la bellesa i la singularitat de la pedra identificada per la imatge, la qual cosa tindrà com a objectiu la futura decoració. Hi havia la necessitat de crear un marc únic per a la pedra, que el portés a l’aire. La pedra es va treure més enllà del seu metall subjectant. Aquesta fórmula passió sensual i força atractiva. Era important mantenir el concepte clàssic, donant suport a la percepció moderna de les joies.

Fermall

The Sunshine

Fermall Una de les característiques d'aquesta joieria és que aquí s'utilitzava una gran forma complexa de pedra que està configurada com a marc invisible (d'aire). La vista de disseny de joies només obre la tecnologia del muntatge que amaga les pedres. La pedra en si és sostinguda per dos accessoris discrets i una placa fina arrebossada de diamants. Aquest plat és la base de tots els fermalls d’estructura de suport. S’aguanta i la segona pedra. Tota la composició va ser possible després de l'elaboració de la pedra principal.