Revista de disseny
Revista de disseny
L’Anell

Doppio

L’Anell Es tracta d’una apassionant joia de naturalesa mística. "Doppio", en la seva forma espiral, viatja en dues direccions que simbolitzen el temps dels homes: el seu passat i el seu futur. Porta la plata i l’or que representen el desenvolupament de les virtuts de l’esperit humà al llarg de la seva història a la Terra.

Anell I Penjoll

Natural Beauty

Anell I Penjoll La col·lecció Natural Beauty es va crear com a homenatge al bosc amazònic, patrimoni no només del Brasil, sinó de tot el món. Aquesta col·lecció reuneix la bellesa de la natura amb la sensualitat de les corbes femenines on les joies configuren i acaronen el cos de la dona.

Collaret

Sakura

Collaret El collaret és molt flexible i fabricat amb diferents peces soldades a la perfecció per fer cascades a la zona del coll de la dona. Les flors centrals de la part dreta giren i, a més, es pot utilitzar per separat la peça més curta esquerra del collaret com a fermall. El pes brut que es fa és de 362,50 grams de 18 quilates, amb 518,75 quilates de pedra i diamants

Foulard De Seda

Passion

Foulard De Seda "Passió" és un dels objectes "Regards". Doble molt la bufanda de seda en un quadrat de butxaca o emmarca-la com a obra d’art i fes-la durar tota la vida. És com un joc: cada objecte té més d’una funció. Els "salaris" representen una suau correlació entre artesanies antigues i objectes de disseny modern. Cada disseny és una obra d'art única i narra una història diferent. Imagineu-vos un lloc on cada petit detall explica una història, on la qualitat és un valor de vida i el luxe més gran és ser fidel a vosaltres mateixos. Aquí és on "Salutacions" et coneixen. Deixeu que l'art us conegui i envelleixi amb vosaltres!

Col·lecció De Joies

Future 02

Col·lecció De Joies Project Future 02 és una col·lecció de joies amb un gir divertit i vibrant inspirat en els teoremes de cercles. Cada peça està creada amb un programari de disseny assistit per ordinador, construït completament o parcialment amb tecnologia selectiva d’interpretació làser o acer 3D, i acabat a mà amb tècniques tradicionals d’argenteria. La col·lecció s’inspira en la forma del cercle i està dissenyada amb cura per visualitzar els teoremes euclidians en patrons i formes d’art portable, simbolitzant, d’aquesta manera, un nou començament; un punt de partida cap a un futur apassionant.

El Trench Coat

Renaissance

El Trench Coat Amor i versatilitat. Una bella història emmarcada en el teixit, la confecció i el concepte d'aquest abric, juntament amb la resta de peces de la col·lecció. La singularitat d’aquesta peça és segura el disseny urbà, un toc minimalista, però el que realment sorprèn aquí, potser és la seva versatilitat. Tanca els ulls, si us plau. En primer lloc, hauria de veure una persona seriosa que es dedica a la seva feina seriosa. Ara, sacsegeu el cap i just davant vosaltres podreu veure una capa de rasa blava escrita, amb alguns “pensaments magnètics”. Escrit a mà. Amb amor, Reprobable!