Revista de disseny
Revista de disseny
La Bossa De Tote

Totepographic

La Bossa De Tote Bossa de disseny amb inspiració topogràfica, que serveix de fàcil transport, especialment en aquells dies ocupats de compres o de recorreguts. La capacitat de la bossa Tote és com una muntanya i pot contenir o portar moltes coses. L’os oracle és la forma de l’estructura general de la bossa, el mapa topogràfic forma material de superfície igual que una superfície desigual de muntanya.

Penjoll

Taq Kasra

Penjoll Taq Kasra, que significa arc kasra, és el record del Regne Sasani que ara es troba a l'Iraq. Aquest penjoll inspirat en la geometria de Taq kasra i la grandesa d’antigues sobiranies que es trobava en la seva estructura i subjectivisme, s’ha utilitzat en aquest mètode arquitectònic per confeccionar aquest ethos. L’atribut més important és el seu disseny modern que l’ha convertit en una peça amb una vista diferent de manera que la vista lateral sembla un túnel i aporta subjectivisme i forma la visió frontal que ha convertit en un espai arquejat.

La Col·lecció De Roba De Dona

Utopia

La Col·lecció De Roba De Dona En aquesta col·lecció, Yina Hwang es va inspirar principalment en formes simètriques i asimètriques amb un toc de cultura de la música underground. Va comissariar aquesta col·lecció basant-se en el seu moment fonamental d’autocomplecció per crear una col·lecció de peces i accessoris funcionals però abstractes per encarnar la història de la seva experiència. Tots els estampats i teles del projecte són originals i utilitzava principalment cuir PU, setinat, Power Mash i Spandex per a la base dels teixits.

Collaret I Arracades

Ocean Waves

Collaret I Arracades El collaret d’ones oceàniques és una bella peça de joieria contemporània. La inspiració fonamental del disseny és l’oceà. La seva immensitat, vitalitat i puresa són els elements clau projectats al collaret. El dissenyador ha utilitzat un bon equilibri de blau i blanc per presentar una visió de les onades de l'oceà. Està fet a mà en or blanc de 18 K i amb diamants i safir blau. El collaret és força gran però delicat. Està dissenyat per adaptar-se a totes les formes de vestir, però és més adequat per combinar-se amb un escot que no se superposarà.

El Tèxtil Imprès

The Withering Flower

El Tèxtil Imprès The Withering Flower és una celebració del poder de la imatge de la flor. La flor és un tema popular escrit com a personificació en la literatura xinesa. En contrast amb la popularitat de la flor que floreix, sovint s’associen imatges de la flor en decadència amb jinx i tabús. La col·lecció mostra el que configura la percepció d'una comunitat sobre allò sublim i abjecte. Dissenyada amb vestits de tul de 100cm a 200cm de longitud, serigrafia en teixits de malla translúcida, la tècnica tèxtil permet que les estampes siguin opaques i estretes de malla, creant una aparença de gravats a l'aire.

Anell

Arch

Anell El dissenyador rep inspiració en la forma de les estructures d'arc i arc de Sant Martí. Dos motius: una forma d'arc i una forma de gota, es combinen per crear una forma tridimensional única. Combinant formes i línies mínimes i utilitzant motius simples i comuns, el resultat és un anell senzill i elegant que es fa agosarat i lúdic proporcionant espai per a l'energia i el ritme per fluir. Des de diferents angles canvia la forma de anell: la forma de la gota es visualitza des de l’angle frontal, la forma de l’arc es veu des de l’angle lateral i la creu de l’angle superior. Això proporciona estimulació per a qui el porta.