Revista de disseny
Revista de disseny
Taula Extensible

Lido

Taula Extensible El Lido es plega en una petita caixa rectangular. Quan es plega, serveix de caixa d’emmagatzematge per a articles petits. Si aixequen les plaques laterals, les potes juntes surten de la caixa i Lido es transforma en una taula de te o un petit escriptori. Així mateix, si despleguen completament les plaques laterals a banda i banda, es transforma en una taula gran, i la placa superior té una amplada de 75 Cm. Aquesta taula es pot utilitzar com a taula de menjador, especialment a Corea i el Japó, on seure a terra mentre es menja és una cultura comuna.

Instrument Musical

DrumString

Instrument Musical Combinant dos instruments junts significa donar a llum un nou so, una nova funció en l’ús d’instruments, una nova manera de tocar un instrument, un nou aspecte. Les escales de notes per a tambors són com D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4 i les escales de notes de corda estan dissenyades en el sistema EADGBE. El DrumString és lleuger i té una corretja que es fixa a les espatlles i a la cintura, per tant, el fet d’utilitzar i subjectar l’instrument serà fàcil i us permetrà utilitzar dues mans.

Casc De Bicicleta

Voronoi

Casc De Bicicleta El casc està inspirat en l'estructura Voronoi 3D que està àmpliament distribuïda a la natura. Amb una combinació de tècnica paramètrica i biònica, el casc de la bicicleta té un sistema mecànic extern que millora. És diferent de l'estructura tradicional de protecció contra flocs en el seu sistema mecànic 3D biònic sense restriccions. Si és afectada per una força externa, aquesta estructura mostra una millor estabilitat. Amb l'equilibri de lleugeresa i seguretat, el casc vol proporcionar a les persones un casc de bicicleta de protecció personal més còmode, més de moda i més segur.

La Taula De Cafè

Planck

La Taula De Cafè La taula està formada per diferents peces de contraplacat que s'uneixen a pressió. Les superfícies estan emparedades i filades amb un vernís mat i molt fort. Hi ha 2 nivells, ja que l’interior de la taula és buit, cosa que és molt pràctica per situar revistes o escriptures. Sota la taula hi ha voltes de bala. Per tant, la bretxa entre terra i taula és molt petita, però alhora és fàcil de moure. La manera d’utilitzar el contraplacat (vertical) el fa molt fort.

El Concepte Chaise Lounge

Dhyan

El Concepte Chaise Lounge El concepte de saló Dyhan combina el disseny modern amb les idees tradicionals de l'est i els principis de pau interior connectant-se amb la natura. Utilitzant el Lingam com a inspiració de forma i els jardins de Bodhi i japonès com a base dels mòduls del concepte, Dhyan (sànscrit: medite) transforma les filosofies orientals en configuracions variades, permetent a l'usuari triar el seu camí cap al zen / relaxació. El mode estany d’aigua envolta l’usuari amb una cascada i un estany, mentre que el mode jardí envolta l’usuari amb vegetació. El mode estàndard conté zones d'emmagatzematge en una plataforma que actua com a prestatgeria.

El Control D'accés De Reconeixement De Caras 3D

Ezalor

El Control D'accés De Reconeixement De Caras 3D Coneix el sistema de control d'accés de múltiples sensors i càmeres, Ezalor. Algorismes i informàtica local estan dissenyats per a la privadesa. La tecnologia anti-spoofing a nivell financer impedeix la màscara de cara falsa. Una suau llum reflectant aporta comoditat. En un cop d’ull, els usuaris poden accedir al lloc que estimen amb facilitat. La seva autenticació sense tacte garanteix la higiene.