Revista de disseny
Revista de disseny
Escala

UVine

Escala L’escala de caragol UVine està formada entrellaçant els perfils de caixa en forma d’U i V de manera alternativa. D’aquesta manera, l’escala esdevé autoportant ja que no necessita un pal central ni suport perimetral. Gràcies a la seva estructura modular i versàtil, el disseny aporta facilitat en tota la fabricació, envasat, transport i instal·lació.

Bicicleta Electrònica De Fusta

wooden ebike

Bicicleta Electrònica De Fusta L’empresa berlinesa Aceteam va crear la primera bicicleta electrònica de fusta, la tasca era construir-la de manera respectuosa amb el medi ambient. La recerca d’un soci de cooperació competent va tenir èxit amb la Facultat de Ciències i Tecnologia de la Fusta de la Universitat Eberswalde per al Desenvolupament Sostenible. La idea de Matthias Broda es va fer realitat, combinant la tecnologia CNC i el coneixement del material de fusta, va néixer la fusta E-Bike de fusta.

La Llum De Taula

Moon

La Llum De Taula Aquesta llum té un paper actiu per acompanyar les persones en un espai de treball des del matí fins a la nit. Va ser dissenyat tenint en compte les persones que treballen l’entorn. El cable es pot connectar a un ordinador portàtil o a un banc d’alimentació. La forma de la lluna estava formada per tres quarts de cercle com a icona ascendent a partir d’una imatge del terreny feta d’enmarc inoxidable. El patró superficial de la lluna recorda la guia de desembarcament en un projecte espacial. L’entorn sembla una escultura a la llum del dia i un aparell lluminós que conforta la tensió del treball de nit.

Llum

Louvre

Llum El llum del Louvre és una làmpada de taula interactiva inspirada en llum del sol d’estiu grega que passa fàcilment de les persianes tancades a través de Louvres. Consta de 20 anells, 6 de suro i 14 de Plexiglas, que canvien l’ordre d’una manera lúdica per transformar la difusió, el volum i l’estètica final de llum segons les preferències i necessitats dels usuaris. La llum passa pel material i provoca difusió, de manera que no apareixen ombres sobre si mateix ni en les superfícies que l’envolten. Els anells amb diferents alçades ofereixen l'oportunitat de combinacions interminables, personalització segura i control total de llum.

Llum

Little Kong

Llum Little Kong és una sèrie de làmpades ambientals que conté filosofia oriental. L’estètica oriental posa una gran atenció en la relació entre virtual i real, plena i buida. Amagar els LED subtilment al pal metàl·lic no només garanteix el buit i la puresa de l’aparador, sinó que també distingeix Kong d’altres làmpades. Els dissenyadors es van assabentar de la fabricació realitzada després de més de 30 vegades experiments per presentar la llum i la textura variada perfectament, cosa que permet una experiència il·luminadora sorprenent. La base suporta la càrrega sense fils i té un port USB. Es pot activar o desactivar només amb les mans.

Femta De Cuina

Coupe

Femta De Cuina Aquest tamboret està dissenyat per ajudar-lo a mantenir una postura neutra en posició asseguda. En observar el comportament diari de les persones, l’equip de disseny va trobar la necessitat que la gent s’assegués als excrements durant un període de temps més curt, com ara asseure’s a la cuina per fer una pausa ràpida, cosa que va inspirar l’equip a crear aquest tamboret específicament per adaptar-se a aquest comportament. Aquest tamboret està dissenyat amb peces i estructures mínimes, fent que la femta sigui assequible i rendible tant per als compradors com pels venedors, tenint en compte la productivitat de les manufactures.