Revista de disseny
Revista de disseny
Hotel

Park Zoo

Hotel Sens dubte, un hotel basat en la temàtica animal. No obstant això, els dissenyadors no han creat simplement una sèrie d'instal·lacions adorables i gracioses amb forma d'animals per tal de cridar l'atenció en un mercat intensament competitiu. Infusionant l’espai amb el profund amor pels animals, els dissenyadors van transformar hotel en una exposició d’art, on els clients són capaços d’observar i sentir la situació real que s’enfronten els animals en perill d’extinció en el moment actual.

Spa Flotant

Hungarosauna

Spa Flotant Un aspecte important de la inversió és la planificació, sostenibilitat i ampliació. Adaptació a situacions econòmiques inesperades. Això també és cert per a l’arquitectura del paisatge i els elements arquitectònics. La cambra de vapor d’aigua medicinal, l’aigua potable del balneari i la piscina que hi ha a la superfície del llac ofereixen una nova qualitat de sauna, que només es pot trobar a Hungarosauna. L'edifici té un feix de pont laminat de creueria amb un marc de pilar de fusta. De manera homogènia, una estàtua semblant a la fusta es recobreix per dins i per fora amb superfícies de fusta com un tronc d’arbre.

Parc Familiar

Hangzhou Neobio

Parc Familiar A partir de la disposició original del centre comercial, Hangzhou Neobio Family Park es va dividir en quatre grans àrees funcionals, cadascuna amb múltiples espais accessoris. Aquesta divisió tenia en compte grups d’edat, interessos i comportaments dels nens i, alhora, combinava funcions d’entreteniment, educació i descans durant les activitats de pares i fills. La circulació raonable a l’espai fa que sigui un parc familiar integral que integri activitats d’entreteniment i educació.

El Club De Bany

Loong

El Club De Bany La combinació de negocis orientats a serveis i noves formes de negoci és una tendència. El dissenyador integra de forma experimental les funcions subsidiàries del projecte amb el negoci principal, re-optimitza les funcions principals de la formació esportiva de pares i fills i construeix el projecte en un espai integral per a la natació i l’educació esportiva, integrant entreteniment i lleure.

Club Infantil

Meland

Club Infantil Tot el projecte ha completat l’expressió excel·lent del pati d’infants interior de pares i fills, mostrant un alt grau de completesa i coherència en la racionalització i la narració espacial. El subtil disseny de la línia connecta diferents àrees funcionals i dóna compte de la racionalitat dels fluxos de visitants. La narració de l’espai, al seu torn, connecta diferents espais a través d’una trama completa i porta als consumidors a experimentar el meravellós viatge de la interacció pares-fill.

L’Apartament

Home in Picture

L’Apartament El projecte és un espai habitable creat per a una família de quatre persones amb dos fills. L’atmosfera de dreamland creada pel disseny de la llar prové no només del món de contes de fades creat per a nens, sinó també del sentit futurista i el xoc espiritual que suposa el repte del mobiliari de la llar tradicional. Al no estar lligat per mètodes i pautes rígides, el dissenyador va desintegrar la lògica tradicional i va presentar una nova interpretació de l'estil de vida.