Revista de disseny
Revista de disseny
Vila

Shang Hai

Vila La vila es va inspirar en la pel·lícula The Great Gatsby, perquè el propietari masculí també es troba a la indústria financera, i l'amfitriona li agrada el vell estil Art Deco de Xangai dels anys 30. Després que els dissenyadors estudiaren la façana de l’edifici, es van adonar que també tenia un estil Art Deco. Han creat un espai únic que s’adapta a l’estil Art Deco dels anys 30 preferit del propietari i s’adapta als estils de vida contemporanis. Per mantenir la coherència de l’espai, van escollir uns mobles, llums i accessoris francesos dissenyats als anys trenta.

Vila

One Jiyang Lake

Vila Es tracta d’una vil·la privada situada al sud de la Xina, on els dissenyadors prenen en pràctica la teoria del budisme zen per dur a terme el disseny. En abandonar allò innecessari i l’ús de materials naturals, intuïtius i mètodes de disseny concisos, els dissenyadors van crear un espai de vida oriental contemporani simple, tranquil i còmode. El confortable espai de vida oriental contemporani utilitza el mateix llenguatge de disseny senzill que els mobles italians d'alta qualitat per a l'espai interior.

La Clínica De Bellesa Mèdica

Chun Shi

La Clínica De Bellesa Mèdica El concepte de disseny d'aquest projecte és "una clínica a diferència d'una clínica" i es va inspirar en algunes petites però boniques galeries d'art, i els dissenyadors esperen que aquesta clínica mèdica tingui temperament de galeria. D’aquesta manera els hostes poden sentir l’elegant bellesa i un ambient relaxat, no un entorn clínic estressant. Van afegir un dosser a l’entrada i una piscina d’extinció. La piscina es connecta visualment amb el llac i reflecteix l'arquitectura i la llum del dia atraient els seus clients.

El Saló De Negocis

Rublev

El Saló De Negocis El disseny del saló s’inspira en el constructivisme rus, la torre Tatlin i la cultura russa. Les torres en forma d’unió s’utilitzen com a captadors d’ulls al saló, per crear diferents espais a la zona del saló com a un cert tipus de zonificació. A causa de les cúpules de forma rodona, el saló és una zona confortable amb diferents zones per a una capacitat total de 460 places. La zona és especialment vista amb diferents tipus de seients, per menjar; treball; comoditat i relaxació. Les cúpules de llum rodona situades al sostre format amb ondulacions tenen una il·luminació dinàmica que canvia durant el dia.

Casa Residencial

SV Villa

Casa Residencial La premissa SV Villa consisteix a viure en una ciutat amb els privilegis del camp a més del disseny contemporani. El lloc, amb unes vistes incomparables sobre la ciutat de Barcelona, la muntanya de Montjuïc i el mar Mediterrani al fons, crea unes condicions d'il·luminació inusuals. La casa es centra en materials locals i mètodes de producció tradicionals, mantenint un nivell d’estètica molt elevat. És una casa que té sensibilitat i respecte pel seu lloc

Les Unitats D’Habitatges

The Square

Les Unitats D’Habitatges La idea del disseny era estudiar les relacions arquitectòniques entre diferents formes que es componen juntes per crear unitats mòbils. El projecte consta de 6 unitats cadascuna de 2 contenidors d’enviament fixats els uns dels altres formant una massa de forma L. Aquestes unitats en forma de L es fixen en posicions superposades creant buits i sòlids per donar la sensació de moviment i proporcionar una llum diürna suficient i una bona ventilació. medi ambient. L’objectiu principal del disseny era crear una casa petita per a aquells que passen la nit als carrers sense casa ni refugi.