Revista de disseny
Revista de disseny
L’Estructura Fotogràfica Del Dosser

Or2

L’Estructura Fotogràfica Del Dosser L’O2 és una estructura d’una sola coberta superficial que reacciona a la llum solar. Els segments poligonals de la superfície reaccionen a la llum ultraviolada, mapant la posició i la intensitat dels raigs solars. Quan es troba a l'ombra, els segments d'O2 són blancs translúcids. Tanmateix, quan són atrapats per la llum del sol, es veuen acolorits, inundant l’espai de sota amb diferents tonalitats de llum. Durant el dia Or2 es converteix en un dispositiu d'ombrejat controlant passivament l'espai que hi ha a sota. A la nit Or2 es transforma en un enorme candelabre, difonent la llum que ha estat recollida per les cèl·lules fotovoltaiques integrades durant el dia.

Nom del projecte : Or2, Nom del dissenyador : Christoph Klemmt & Rajat Sodhi, Nom del client : Orproject.

Or2 L’Estructura Fotogràfica Del Dosser

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.