Revista de disseny
Revista de disseny
Paravent

Positive and Negative

Paravent Aquest és un producte que serveix de funció i bellesa simultàniament, condimentat amb una cultura i arrels. El paravant 'Positiu i Negatiu' actua com a barrera regulable i mòbil per a la privadesa que no sobresurt ni destorba un espai. El motiu islàmic dóna un efecte similar al cordó restat i viceversa del material Corian / Resina. De forma similar al yin yang, sempre hi ha una mica de bo en el dolent i sempre de dolent en el bé. Quan el sol es posa en positiu i negatiu, és realment el seu moment brillant i les ombres geomètriques pinten l'habitació.

La Cocteleria

Gamsei

La Cocteleria Quan Gamsei va obrir les seves portes el 2013, l'hiperlocalisme es va introduir en un camp de pràctiques que fins aleshores s'havia limitat exclusivament al panorama alimentari. A Gamsei, els ingredients per a còctels són alimentats salvatges o cultivats per agricultors locals artesans. L’interior del bar, és una clara continuació d’aquesta filosofia. Igual que els còctels, Buero Wagner va procurar tots els materials a nivell local i va treballar en estreta col·laboració amb fabricants locals per produir solucions a mida. Gamsei és un concepte totalment integrat que converteix l’esdeveniment de beure un còctel en una experiència nova.

Els Envasos De Marisc

PURE

Els Envasos De Marisc El concepte d'aquesta nova gamma de productes és "lliure de". Per dir-ho simplement, vam crear un disseny inusualment relaxat. Normalment per als mariscs enllaunats són embalatges foscos i desordenats, el nostre disseny és "lliure de" cap llast òptic. D’altra banda, l’oferta també és per a persones sensibles a l’al·lèrgia i als aliments. De manera que sembla gairebé deliberadament algun tipus de metge. La venda va començar el gener del 2013 i té un gran èxit. El feedback del negoci al detall és: Hem estat esperant molt de temps un concepte que té una bona aparença i un bon pensament. Al client li encantarà.

Concepte D’Arquitectura Corporativa

ajando Next Level C R M

Concepte D’Arquitectura Corporativa ajando Loft Concept: La informació és el material de construcció del nostre univers. S'ha creat un loft molt inusual al districte del port de Mannheim, Alemanya. L’equip complet ajando viurà i treballarà allà a partir del gener del 2013. L’arquitecte Peter Stasek i l’oficina d’arquitecte loftwerk ubicada a Karlsruhe estan al darrere del concepte d’arquitectura corporativa del golf. Es va inspirar en la física quàntica de Wheeler, en l'arquitectura de Josef M. Hoffmann i, per descomptat, en la informació en ajando: "La informació fa que es faci la volta al món". Text del periodista gratuït Ilona Koglin

Electrik-Trike Urbà

Lecomotion

Electrik-Trike Urbà Tant ecològic com innovador, el LECOMOTION E-trike és un tricicle d’assistència elèctrica que es va inspirar en carros de compres imbricats. Els eriks LECOMOTION estan dissenyats per funcionar com a part d’un sistema de compartició de bicicletes urbanes. Dissenyat també per situar-se entre si en una línia per a un emmagatzematge compacte i per facilitar la recol·lecció i el moviment de molts alhora a través d'una porta posterior basculant i un joc de manivela extraïble. L’assistència a pedaleig es proporciona. Podeu utilitzar-lo com a bicicleta normal, amb o sense bateria de suport. La càrrega també permetia transportar 2 nens o un adult.