Revista de disseny
Revista de disseny
Taula, Trestle, Plinth

Trifold

Taula, Trestle, Plinth La forma de Trifold està informada mitjançant una combinació de superfícies triangulars i una única seqüència plegable. Té un disseny escultòric i minimalista, però complex i, des de tots els angles, revela una composició única. El disseny es pot escalar per adaptar-se a diversos propòsits sense comprometre la seva integritat estructural. El Trifold és un aparador dels mètodes de fabricació digital i l’ús de noves tecnologies de fabricació com la robòtica. El procés de producció s'ha desenvolupat en col·laboració amb una empresa de fabricació robòtica especialitzada en plegar metalls amb robots de 6 eixos.

Joieria-Arracades

Eclipse Hoop Earrings

Joieria-Arracades Hi ha un dels fenòmens que arresta contínuament el nostre comportament, impedint-nos morts a les nostres petjades. El fenomen astrològic d’un eclipsi solar ha intrigat persones des de les primeres edats de la humanitat. Des del sobtat enfosquiment del cel i la sortida del Sol ha llançat una llarga ombra de por, de sospites i de meravelles sobre les imaginacions La impressionant naturalesa dels eclipsis solars ens deixa una impressió duradora. Les arracades de cèrcol d'or de diamants d'or de 18 quilograms es van inspirar en l'eclipsi solar del 2012. El disseny tracta de captar la misteriosa naturalesa i bellesa del sol i la lluna.

El Mobiliari I L'escultura Orgànics

pattern of tree

El Mobiliari I L'escultura Orgànics Una proposició de partició que utilitza parts de coníferes de manera ineficient; és a dir, la part esvelta de la meitat superior del tronc i la part irregular de les arrels. Vaig parar atenció a les anelles orgàniques anuals. Els patrons orgànics superposats de la partició van crear un ritme còmode en un espai inorgànic. Amb els productes nascuts d’aquest cicle de materials, la direcció espacial orgànica esdevé una possibilitat per al consumidor. A més, la singularitat de cada producte els proporciona un valor molt més elevat.

Joguina

Movable wooden animals

Joguina Les joguines d’animals de diversitat es mouen de maneres diferents, senzilles però divertides. Les formes abstractes dels animals absorbeixen la imaginació dels nens. Hi ha cinc animals del grup: porc, ànec, jirafa, caragol i dinosaure. El cap de l’Ànec es mou de dreta a esquerra quan l’agafes del pupitre, sembla que et diu "NO"; El cap de girafa es pot moure de dalt a baix; El cap del cargol, el caragol i el dinosaure es mouen de dins cap a fora quan gireu les cues. Tots els moviments fan que les persones somriguin i impulsin els nens a jugar de maneres diferents, com ara tirar, empènyer, girar, etc.

El Cafè Universitari

Ground Cafe

El Cafè Universitari La nova cafeteria “Ground” serveix no només per crear cohesió social entre els professors i estudiants de l’escola d’enginyeria, sinó també per fomentar la interacció entre i entre els membres d’altres departaments de la Universitat. En el nostre disseny, vam dedicar el volum de formigó no adornat de formigó d’una antiga sala de seminaris mitjançant la disposició d’una paleta de taulons de noguera, alumini perforat i un trencall en les parets, el sòl i el sostre de l’espai.