Revista de disseny
Revista de disseny
El Centre De Vendes

HuiSheng Lanhai

El Centre De Vendes Amb el tema oceànic del disseny de l’escena, s’aconsegueix l’ànima espacial, amb el quadrat de píxels com a element de comunicació visual, deixeu que els nens del joc explorin la descoberta de l’aprenentatge i el creixement esdevinguin el nucli del cas, el posicionament lliure de l’espai presenta el efecte fantàstic de l'educació en la diversió. Des de la forma, l’escala, la facilitat del color, l’estructura a l’experiència sensorial psicològica, el concepte d’espai continua i s’enriqueix quan tots els elements estan integrats i xoquen.

Altaveu

Black Hole

Altaveu Black Hole dissenyat sobre la base de la tecnologia intel·ligent moderna i és un altaveu portàtil Bluetooth. Es podria connectar a qualsevol telèfon mòbil amb diferents plataformes, i hi ha un port USB per connectar-se a l’emmagatzematge portàtil extern. La llum incrustada es podria utilitzar com a llum d’escriptori. A més, l'atractiu aspecte de Black Hole fa que l'ús atractiu de la llar es pugui utilitzar en disseny d'interiors.

Els Altaveus Bluetooth Portàtils

Black Box

Els Altaveus Bluetooth Portàtils Es tracta d’un altaveu portàtil Bluetooth. És lleugera i petita i té forma emocional. Vaig dissenyar la forma d’altaveus Black Box simplificant la forma de les ones. Per escoltar el so estèreo, compta amb dos altaveus, Esquerra i Dreta. També aquests dos altaveus formen cada part de la forma d'ona. Una és una forma d’ona positiva i una d’ona negativa. per utilitzar-lo, aquest dispositiu pot connectar un parell a altres dispositius electrònics, com ara mòbil i ordinador mitjançant Bluetooth, i reprodueix el so. També té l'intercanvi de bateries. En combinar dos altaveus, a la taula apareix una caixa negra quan no s'utilitza.

El Centre De Vendes

Ad Jinli

El Centre De Vendes Aquest projecte ha renovat els edificis antics de la parcel·la urbana i dóna la nova missió funcional als edificis per satisfer els nous requisits funcionals. Els dissenyadors intenten conduir la gent a acceptar l'estil modern de la ciutat de quatre nivells, des de la transformació de façanes de l'edifici fins al disseny de decoració d'interiors per assegurar la integritat de la implementació del projecte.

Altaveu Portàtil

Seda

Altaveu Portàtil Seda és un dispositiu funcional de base de tecnologia d’intel·ligència. El bolígraf del centre és un organitzador d’espais. A més, les funcions digitals com el port USB i la connexió Bluetooth la converteixen en un reproductor portàtil i altaveu amb una adaptació d'ús de la zona domèstica. Una barra de llum incrustada al cos extern funciona com un llum d’escriptori. A més, l'atractiu aspecte de luxe fa que la casa sigui atractiva i es pugui utilitzar en disseny d'interiors. A més, utilitzar l'espai d'una manera millor és una de les característiques essencials de Seda.

Oficina

Phuket VIP Mercury

Oficina A partir del tema de l’obertura i l’exploració en profunditat de la marca, es va explorar el disseny i es va crear una integració visual d’extensibilitat visual i història de la marca amb el planeta com a principal element creatiu. Amb els nous pensaments visuals, el pla va resoldre els tres problemes següents: l'equilibri d'obertura i funcions de l'espai; Divisió i combinació d’àrees funcionals de l’espai; La regularitat i el canvi de l'estil bàsic espacial.