Revista de disseny
Revista de disseny
Llibre

The Big Book of Bullshit

Llibre La publicació The Big Book of Bullshit és una exploració gràfica de la veritat, la confiança i la mentida i es divideix en 3 capítols juxtaposats visualment. La veritat: un assaig il·lustrat sobre la psicologia de l'engany. The Trust: una investigació visual sobre la noció de confiança i The Lies: Una galeria il·lustrada de merda, totes elles derivades de confessions anònimes d'engany. El disseny visual del llibre s'inspira en el "cànon Van de Graaf" de Jan Tschichold, utilitzat en el disseny de llibres per dividir una pàgina en proporcions agradables.

La Joguina

Werkelkueche

La Joguina El Werkelkueche és una estació de treball d'activitats obertes al gènere que permet als nens submergir-se en mons de joc lliure. Combina les característiques formals i estètiques de les cuines i els bancs de treball infantils. Per tant, el Werkelkueche ofereix diverses possibilitats per jugar. El taulell de fusta contraxapada corba es pot utilitzar com a pica, taller o pista d'esquí. Els compartiments laterals poden oferir espai d'emmagatzematge i amagat o coure rotllos cruixents. Amb l'ajuda de les eines acolorides i intercanviables, els nens poden realitzar les seves idees i imitar el món dels adults d'una manera lúdica.

Articles D'il·luminació

Collection Crypto

Articles D'il·luminació Crypto és una col·lecció d'il·luminació modular, ja que es pot expandir tant verticalment com horitzontalment, depenent de com es distribueixen els elements de vidre que componen cada estructura. La idea que va inspirar el disseny prové de la natura, recordant especialment les estalactites de gel. La peculiaritat dels articles Crypto es troba en el seu vidre bufat vibrant que permet que la llum s'escampi en moltes direccions d'una manera molt suau. La producció es fa mitjançant un procés totalment artesanal i és l'usuari final qui decideix com es composarà la instal·lació final, cada vegada d'una manera diferent.

La Fotografia D'art

Talking Peppers

La Fotografia D'art Les fotografies de Nus Nous semblen representar cossos humans o parts d'ells, en realitat és l'observador qui les vol veure. Quan observem alguna cosa, fins i tot una situació, ho observem emocionalment i per això, sovint ens deixem enganyar. A les imatges de Nus Nous s'evidencia com l'element d'ambivalència es converteix en una subtil elaboració de la ment que ens allunya de la realitat per conduir-nos a un laberint imaginari fet de suggeriments.

L'aigua Mineral Embotellada De Vidre

Cedea

L'aigua Mineral Embotellada De Vidre El disseny d'aigua de Cedea està inspirat en les Dolomites ladines i en les llegendes sobre el fenomen de la llum natural Enrosadira. Causades pel seu mineral únic, les Dolomites s'il·luminen amb una tonalitat vermellosa i ardent a la sortida i la posta del sol, donant al paisatge un ambient màgic. En "semblant-se al llegendari Jardí màgic de Roses", l'envàs de Cedea pretén capturar aquest mateix moment. El resultat és una ampolla de vidre que fa que l'aigua s'enlluerni amb un efecte sorprenent. Els colors de l'ampolla estan pensats per assemblar-se a la brillantor especial de les Dolomites banyades pel vermell rosa del mineral i el blau del cel.

La Botiga De Te Emblemàtica

Toronto

La Botiga De Te Emblemàtica El centre comercial més concorregut del Canadà incorpora un nou disseny de botiga de te de fruita d'Studio Yimu. El projecte de la botiga insígnia era ideal per a la marca per convertir-se en el nou punt d'accés al centre comercial. Inspirada en el paisatge canadenc, la bonica silueta de la muntanya blava del Canadà està impresa al fons de la paret de tota la botiga. Per portar el concepte a la realitat, Studio Yimu va crear artesanalment una escultura de molineria de 275 cm x 180 cm x 150 cm que permet una interacció total amb cada client.