Revista de disseny
Revista de disseny
Rellotge

Argo

Rellotge Argo de Gravithin és un rellotge rellotge que el seu disseny està inspirat en un sextant. Compta amb un dial doble gravat, disponible en dues tonalitats, Deep Blue i Black Sea, en honor a les mítiques aventures del vaixell Argo. El seu cor batega gràcies a un moviment suau de quars Ronda 705, mentre que el vidre safir i el fort acer al raspallat 316L asseguren encara més resistència. També és resistent a l'aigua 5ATM. El rellotge està disponible en tres colors diferents estoigs (or, plata i negre), dos tons quadrats (Blau Profund i Mar Negre) i sis models de corretges, en dos materials diferents.

El Disseny D’Interiors

Eataly

El Disseny D’Interiors Eataly Toronto està adaptada als matisos de la nostra ciutat en creixement i està dissenyada per millorar i augmentar els intercanvis socials mitjançant el catalitzador universal de la gran cuina italiana. Només convé que la tradicional i perdurable passeggiata sigui la inspiració del disseny per a Eataly Toronto. Aquest ritual atemporal veu que els italians es porten cada vespre al carrer i a la plaça principal, per passejar i socialitzar-se i, a vegades, aturar-se en bars i botigues del camí. Aquesta sèrie d’experiències demana una nova escala de carrer íntima a Bloor and Bay.

Suculenta Caixa Dedicada Al Cultiu

Bloom

Suculenta Caixa Dedicada Al Cultiu Bloom és una suculenta caixa dedicada al cultiu que actua com un mobiliari casolà elegant. Proporciona unes condicions perfectes de cultiu per a les suculentes. L’objectiu principal del producte és omplir el desig i la criança per a qui visqui en zones urbanes amb menys accés al medi verd. La vida urbana presenta molts reptes en la vida diària. Això porta a la gent a ignorar la seva naturalesa. Bloom pretén ser el pont entre els consumidors i els seus desitjos naturals. El producte no està automatitzat, pretén ajudar el consumidor. El suport de l'aplicació permetrà als usuaris prendre mesures amb les seves plantes, cosa que els permetrà nodrir-se.

Capella

Coast Whale

Capella La forma biònica de la balena es va convertir en el llenguatge d'aquesta capella. Una balena encallada a la costa d’Islàndia. Una persona pot entrar al seu cos a través d’una peça baixa i experimentar la perspectiva d’una balena mirant l’oceà on és més fàcil per als humans reflexionar sobre l’abandonament de la degradació ambiental. L’estructura de suport cau a la platja per assegurar un dany mínim al medi natural. Els materials naturals i respectuosos amb el medi ambient converteixen aquest projecte en una destinació turística que demana protecció ambiental.

El Pneumàtic Transformador

T Razr

El Pneumàtic Transformador En un futur proper, l’auge del desenvolupament del transport elèctric està a la porta. Com a fabricant de peces d'automòbil, Maxxis continua pensant com pot dissenyar un sistema intel·ligent factible que pugui participar en aquesta tendència i fins i tot ajudar a accelerar-lo. T Razr és un pneumàtic intel·ligent desenvolupat per a les necessitats. Els seus sensors integrats detecten activament diferents condicions de conducció i proporcionen senyals actius per transformar el pneumàtic. Els trets magnificats s’estenen i canvien l’àrea de contacte en resposta al senyal, per tant milloren el rendiment de tracció.

La Tetera

Grundig Serenity

La Tetera Serenity és un fabricant de te contemporani que se centra en una alegre experiència dels usuaris. El projecte es centra principalment en elements estètics i en l’experiència dels usuaris, ja que l’objectiu principal suggereix que el producte sigui diferent dels productes existents. El moll de la màquina de preparar te és més petit que el cos, cosa que permet que el producte mire per terra que aporti identitat única. El cos lleugerament corbat i combinat amb superfícies tallades també és compatible amb la identitat única del producte.