Revista de disseny
Revista de disseny
Restaurant

Chuans Kitchen II

Restaurant La cuina de Chuan II, que té com a mitjà tant les terres negres de Sichuan Yingjing com els materials extraïts de la construcció de metro com a mitjà, és un restaurant experimental basat en l'experiment contemporani d'art tradicional tradicional. Inpassant el límit dels materials i explorant la forma moderna de l'art tradicional tradicional, Infinity Mind va extreure les juntes rebutjades després de disparar la ceràmica negra de Yingjing i les va utilitzar com a element decoratiu principal a la cuina de Chuan II.

Butaca

Infinity

Butaca L'èmfasi principal del disseny de la butaca Infinity es fa precisament al respatller. És la referència del símbol de l’infinit: una figura invertida de vuit. És com si canvia la seva forma al girar, establint la dinàmica de les línies i recreant el signe d’infinit en diversos plans. El respatller està unit per diverses bandes elàstiques que formen un llaç extern, que també torna al simbolisme de l’infinit cíclic de vida i equilibri. Es posa un èmfasi addicional en les patines exclusives que es fixen i recolzen les parts laterals de la butaca, tal com fan les pinces.

Cafè

Hunters Roots

Cafè Es va crear un interior inspirat en una estètica moderna i neta i es va crear un interior inspirat en caixes de fruites de fusta usades de forma abstracta. Les caixes omplen els espais, creant una forma escultòrica immersiva, gairebé cova, però que es produeix a partir de formes geomètriques simples i rectes. El resultat és una experiència espacial neta i controlada. El disseny intel·ligent també maximitza l'espai limitat convertint els accessoris pràctics en funcions decoratives. Les llums, els armaris i les prestatgeries contribueixen al concepte de disseny i d’escultura visual.

L'escultura De Llum De Cristall

Grain and Fire Portal

L'escultura De Llum De Cristall Composta per fusta i cristall de quars, aquesta escultura lleugera orgànica utilitza fusta de procedència sostenible a partir d'un estoc de fusta de teca envellida. El sol, el vent i la pluja van resistir durant dècades la fusta en forma de mà, polida, cremada i acabada en un recipient per a la il·luminació LED i utilitzar cristalls de quars com a difusor natural. S'utilitzen cristalls de quars 100% naturals sense modificar en cada escultura i tenen aproximadament 280 milions d'anys. S'utilitzen una gran varietat de tècniques d'acabat de la fusta, incloent el mètode Shou Sugi Ban d'utilitzar foc per a la conservació i el contrast del color.

La Il·luminació

Capsule

La Il·luminació La forma de la làmpada La càpsula repeteix la forma de les càpsules tan esteses al món modern: medicaments, estructures arquitectòniques, naus espacials, termos, tubs, càpsules de temps que transmeten missatges als descendents durant moltes dècades. Pot ser de dos tipus: estàndard i allargat. Les làmpades estan disponibles en diversos colors amb diferents graus de transparència. Lligar amb cordes de niló afegeix un efecte artesanal a la làmpada. La seva forma universal era determinar la simplicitat de fabricació i producció massiva. El principal avantatge és estalviar en el procés de producció de la làmpada.

Pavelló

ResoNet Sinan Mansions

Pavelló El pavelló ResoNet té l’encàrrec de Sinan Mansions a Xangai per a la celebració de l’Any Nou Xinès 2017. Consta d’un pavelló temporal més una llum interactiva “resonet” lligada a la superfície interior. Utilitza tècniques de Low-Fi per visualitzar les freqüències de ressonància inherents al medi natural, mitjançant la interacció del públic i els elements circumdants detectats per una xarxa LED. El pavelló il·lumina el regne públic en resposta a estímuls de vibració. A més que els visitants puguin venir a fer desitjos al festival de primavera, també es pot utilitzar com a escenari d’actuació.