Revista de disseny
Revista de disseny
La Perruqueria

Vibrant

La Perruqueria Captant l'essència de la imatge botànica, el jardí del cel es va crear a tot el passadís. Al capdavant de l'espai, el traçat estret s'allarga cap amunt amb detalls òptics. Les metàfores botàniques encara s’expressen de manera vibrant per tota l’habitació, substituint el soroll que es produeix pels carrers i aquí es converteix en un jardí secret.

La Residència Privada

City Point

La Residència Privada El dissenyador va buscar inspiracions del paisatge urbà. Així, el paisatge de l'espai urbà agitat s'ha "estès" a l'espai habitable, caracteritzat pel projecte per tema metropolità. Els colors foscos van ser ressaltats per la llum per crear efectes visuals i atmosfera esplèndids. Amb l'adopció de mosaic, pintures i estampats digitals amb edificis elevats, es va produir la impressió d'una ciutat moderna a l'interior. El dissenyador va dedicar un gran esforç a la planificació espacial, especialment centrada en la funcionalitat. El resultat va ser una casa elegant i luxosa que era prou espaiosa per atendre 7 persones.

L’Art D’Instal·lació

Inorganic Mineral

L’Art D’Instal·lació Inspirat en profunds sentiments cap a la natura i l’experiència com a arquitecte, Lee Chi se centra en la creació d’instal·lacions artístiques botàniques úniques. En reflexionar sobre la naturalesa de l’art i en investigar tècniques creatives, Lee transforma els esdeveniments de la vida en obres d’art formalitzades. El tema d'aquesta sèrie de treballs és investigar la naturalesa dels materials i com es poden reconstruir els materials mitjançant el sistema estètic i la nova perspectiva. Lee també creu que la redefinició i reconstrucció de plantes i altres materials artificials pot fer que el paisatge natural tingui un impacte emocional en les persones.

Cadira

Haleiwa

Cadira L'Haleiwa teixeix una canya sostenible en corbes immenses i llança una silueta diferent. Els materials naturals reten un homenatge a la tradició artesanal a les Filipines, refosa pels temps actuals. Parellada o utilitzada com a peça de declaració, la versatilitat del disseny fa que aquesta cadira s’adapti a diferents estils. Haleiwa crea un equilibri entre forma i funció, gràcia i força, arquitectura i disseny, tan còmode com bell.

El Re-Branding D’Empresa

Astra Make-up

El Re-Branding D’Empresa El poder de la marca no rau només en la seva capacitat i visió, sinó també en la comunicació. Un catàleg fàcil d’utilitzar ple de fotografies de productes forts; un lloc web atractiu i orientat al consumidor que ofereix serveis en línia i una visió general dels productes de les marques. També vam desenvolupar un llenguatge visual en la representació de la sensació de marca amb un estil de moda de fotografia i una línia de comunicació fresca en mitjans socials, establint un diàleg entre l’empresa i el consumidor.

El Disseny De

Monk Font

El Disseny De Monk busca un equilibri entre l’obertura i la llegibilitat dels humanistes sense serifs i un caràcter més regularitzat de la plaça sense serif. Tot i que originalment va ser dissenyat com a un tipus de llatí llatí, es va decidir ben aviat que necessitava un diàleg més ampli per incloure una versió àrab. Tant el llatí com l’àrab ens dissenyen la mateixa ració i la idea de la geometria compartida. La força del procés de disseny paral·lel permet als dos llenguatges tenir una harmonia i gràcia equilibrades. Tant l'àrab com el llatí funcionen perfectament junts amb mostradors compartits, gruix de tija i formes corbes.