Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny D’Interiors D’Hostes

The MeetNi

El Disseny D’Interiors D’Hostes Quant a elements de disseny, no es pretén que sigui ni complicat ni minimalista. Pren el color xinès simple com a base, però utilitza pintura amb textura per deixar l’espai en blanc, la qual cosa conforma la concepció artística oriental en línia amb l’estètica moderna. Els mobles per a la llar humanistes i les decoracions tradicionals amb històries històriques semblen diàlegs antics i moderns que flueixen a l’espai, amb un encant antic i tranquil.

L’Interiorisme De L’Hotel

New Beacon

L’Interiorisme De L’Hotel L’espai és un contenidor. El dissenyador hi infon elements d’emoció i espai. Combinant les característiques de l’espai Noumenon, el dissenyador completa la deducció de l’emoció a la seqüència mitjançant l’ordenació de la ruta espacial, i després forma una història completa. Les emocions humanes es precipiten i sublimen de manera natural a través de l’experiència. Utilitza tècniques modernes per metaforar la cultura de l’antiga ciutat i mostra la saviesa estètica durant milers d’anys. El disseny, com a espectador, narra lentament com una ciutat nodreix la vida humana contemporània amb el seu context.

La Clínica

Chibanewtown Ladies

La Clínica Un element important d’aquest disseny era que la gent que vingués a l’hospital estigués relaxada. Com a característica de l’espai, a més de la sala d’infermeria, hi ha instal·lat un taulell com una cuina illenca perquè puguin fer llet per a bebès a la sala d’espera. L’àrea per a nens, que es troba al centre de l’espai, és un símbol de l’espai i poden veure els nens des de qualsevol lloc. El sofà situat a la paret té una alçada que facilita la posada a l’embaràs de l’angle posterior. s’ajusta i s’ajusta la duresa del coixí per no ser massa suau.

Restaurant

Jiao Tang

Restaurant El projecte és un restaurant hotpot, situat a Chengdu, Xina. La inspiració del disseny neix de la convivència harmònica entre la naturalesa i la naturalesa de Neptú. El restaurant està organitzat amb set temes de disseny per il·lustrar històries sobre Neptú. Els conceptes de cinema i televisió, art, ciència i tecnologia, disseny decoratiu i original de mobles, làmpades, vaixella, etc., proporcionen una experiència immersiva dramàtica als visitants. La col·locació de materials i el contrast de colors creen una atmosfera espacial. L’art de la instal·lació mecànica s’aplica per millorar la interacció espacial i l’experiència del consumidor.

El Saló

BeantoBar

El Saló Un element important d’aquest disseny va ser donar a conèixer l’atractiu dels materials emprats. El principal material utilitzat va ser el cedre vermell occidental, que també s’utilitza a la seva primera botiga al Japó. Com a manera de mostrar el material, Riki Watanabe va apilar un patró de mosaic apilant peces un per una com un parquet, fent ús de l'essència dels materials de colors desiguals. Tot i utilitzar els mateixos materials, tallant-los, Riki Watanabe va poder variar les expressions en funció dels angles de visualització.

Anell

Wishing Well

Anell En visitar els seus somnis un jardí de roses, Tippy va trobar un desig amb un pou envoltat de roses. Allà, va mirar el pou i va veure el reflex de les estrelles nocturnes i va fer un desig. Les estrelles nocturnes estan representades pels diamants, i el rubí simbolitza la seva més profunda passió, els seus somnis i les seves esperances que ella va fer al desig. Aquest disseny compta amb un tall de rosa hexàgon, esmerilat de rubí en or massiu 14K. Es tallen petites fulles per mostrar la textura de les fulles naturals. La banda d’anells suporta la part superior plana i es corba lleugerament cap a l’interior. Les mides dels anells s’han de calcular matemàticament.