Revista de disseny
Revista de disseny
La Renovació D’Hotels

Renovated Fisherman's House

La Renovació D’Hotels L'hotel SIXX es troba al poble de Houhai, a la badia de Haitang, a Sanya. El mar del sud de la Xina es troba a 10 metres davant de l'hotel i el Houhai és conegut com el paradís de la persona que practica surf a la Xina. L’arquitecte va transformar l’edifici original de tres plantes, que ha estat servit per a una família de pescadors locals durant anys, en un hotel de temàtica surfista, reforçant l’antiga estructura i renovant l’espai del seu interior.

Taula Extensible

Lido

Taula Extensible El Lido es plega en una petita caixa rectangular. Quan es plega, serveix de caixa d’emmagatzematge per a articles petits. Si aixequen les plaques laterals, les potes juntes surten de la caixa i Lido es transforma en una taula de te o un petit escriptori. Així mateix, si despleguen completament les plaques laterals a banda i banda, es transforma en una taula gran, i la placa superior té una amplada de 75 Cm. Aquesta taula es pot utilitzar com a taula de menjador, especialment a Corea i el Japó, on seure a terra mentre es menja és una cultura comuna.

La Residència De Cap De Setmana

Cliff House

La Residència De Cap De Setmana Es tracta d’una cabina de pesca amb vista a la muntanya, a la riba del riu Heaven (‘Tenkawa’ en japonès). Fet de formigó armat, la forma és un tub simple, de sis metres de longitud. L’extrem de la carretera del tub està contrapès i ancorat al fons del terra, de manera que s’estén horitzontalment de la riba i es penja sobre l’aigua. El disseny és senzill, l’interior és ampli i la coberta de la riba està oberta al cel, a les muntanyes i al riu. Construït per sota del nivell de la carretera, només el terrat de la cabina és visible des de la carretera, de manera que la construcció no bloqueja la vista.

Envasos Regals Per A Coques

Marais

Envasos Regals Per A Coques Embalatge de regals per a coques (financer). A la imatge es mostra la caixa de 15 pastissos (dues octaves). Normalment, les caixes de regals simplement alineen tots els pastissos de manera ordenada. Tot i això, les seves caixes de pastissos embolicats individualment són diferents. van reduir els costos en centrar-se en un únic disseny i, aprofitant les sis superfícies, van poder recrear tot tipus de teclat. Mitjançant aquest disseny, poden crear qualsevol mida del teclat, des de petits teclats, fins a pianos grans de 88 tecles, fins i tot més grans. Per exemple, per a una octava de 13 claus, utilitzen 8 pastissos. I un gran piano de 88 tecles seria una caixa de regal de 52 pastissos.

La Identitat De Marca

SioZEN

La Identitat De Marca Siozen presenta un nou sistema d’higiene revolucionari d’alt nivell que transforma de manera exclusiva les superfícies, les mans i l’aire espacials en un potent sistema de defensa de la contaminació microbiana / tòxica. Els mètodes de construcció actuals són excel·lents per proporcionar-nos una millor eficiència energètica i confort, però amb un preu. Els edificis més estrets i lliures d’esborranys contribueixen a la acumulació d’innombrables contaminants. Encara que el sistema de ventilació de l’edifici estigui correctament dissenyat i mantingut, la contaminació interior continua sent un problema seriós. Calen nous enfocaments.

El Packaging

The Fruits Toilet Paper

El Packaging Moltes empreses i botigues de tot el Japó donen als clients un rotlle de paper higiènic com a novetat per mostrar el seu agraïment. El Paper de vàter de fruita ha estat dissenyat per donar a conèixer als clients amb el seu bonic estil, perfecte per a aquestes ocasions. Hi ha 4 dissenys per triar Kiwi, maduixa, síndria i taronja. Des de l'anunci del disseny i llançament del producte, s'ha introduït en més de 50 mitjans de comunicació, incloses estacions de televisió, revistes i llocs web, a 23 ciutats de 19 països.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.