Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny De L'etiqueta De Vi

314 Pi

El Disseny De L'etiqueta De Vi Experimentar amb la degustació de vins és un procés inacabable que condueix a nous camins i aromes divergents. La infinita seqüència de pi, el nombre irracional amb les dècimes interminables sense conèixer l'últim d'ells va ser la inspiració per al nom d'aquests vins sense sulfit. El disseny pretén posar els focus de 3.14 sèries de vins en el punt de mira en lloc d’amagar-les entre imatges o gràfics. Seguint un enfocament minimalista i senzill, l’etiqueta només mostra les característiques reals d’aquests vins naturals tal com es poden observar al quadern de l’enòleg.

L’Activació Energètica De Passarel·les

Solar Skywalks

L’Activació Energètica De Passarel·les Les metròpolis mundials, com Beijing, tenen una gran quantitat de passarel·les que travessen artèries de trànsit ocupades. Sovint són poc atractius i rebaixen la impressió urbana general. La idea dels dissenyadors de revestir les passarel·les amb mòduls estètics de generació d'energia i transformar-los en llocs atractius de la ciutat no només és sostenible, sinó que crea una diversitat escultòrica que es converteix en un atractiu del paisatge de la ciutat. Les estacions de recàrrega de cotxes electrònics o bicicletes electròniques de les passarel·les utilitzen l'energia solar directament al lloc.

Llibre

ZhuZi Art

Llibre El Museu d’Art de Nanjing Zhuzi publica una sèrie d’edicions de llibres per a les obres col·leccionades de cal·ligrafia i pintura tradicional xinesa. Amb la seva llarga història i elegant tècnica, les pintures tradicionals xineses i la cal·ligrafia tenen molt de gust pel seu atractiu artístic i pràctic. A l’hora de dissenyar la col·lecció, es van utilitzar formes abstractes, colors i línies per crear una sensualitat consistent i posar en relleu l’espai en blanc de l’esbós. L’esforç coincideix amb artistes d’estil tradicionals de pintura i cal·ligrafia.

Femta Plegable

Tatamu

Femta Plegable Al 2050, dos terços de la població terrestre viuran a les ciutats. L’objectiu principal de Tatamu és proporcionar mobiliari flexible a persones amb un espai limitat, incloses aquelles que es desplacen amb freqüència. L’objectiu és crear un mobiliari intuïtiu que combini la robustesa amb una forma ultra fina. Només es necessita un moviment de gir per desplegar la femta. Tot i que totes les frontisses de teixit durador mantenen un pes lleuger, els costats de fusta proporcionen estabilitat. Una vegada que se li aplica pressió, la femta només es fa més forta a mesura que les seves peces es col·loquen entre sí, gràcies al seu mecanisme i geometria exclusius.

Fotografia

The Japanese Forest

Fotografia El bosc japonès està pres des d’una perspectiva religiosa japonesa. Una de les religions antigues japoneses és l'animisme. L’animisme és la creença que les criatures no humanes, la natura morta (minerals, artefactes, etc.) i les coses invisibles també tenen intenció. La fotografia és similar a això. Masaru Eguchi està disparant alguna cosa que fa sentir en el tema. Els arbres, l’herba i els minerals senten la voluntat de la vida. I fins i tot artefactes com les preses que van deixar a la natura durant molt de temps senten la voluntat. De la mateixa manera que veureu la naturalesa intacta, el futur contemplarà els paisatges actuals.

La Col·lecció De Cosmètics

Woman Flower

La Col·lecció De Cosmètics Aquesta col·lecció s’inspira en els exagerats estils de roba de les dames europees medievals i en les formes de vista de l’ocell. El dissenyador va extreure les formes dels dos i les va utilitzar com a prototips creatius i es va combinar amb el disseny del producte per formar una forma i un sentit de moda únics, mostrant una forma rica i dinàmica.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.