Revista de disseny
Revista de disseny
L’Espai D’Art

Surely

L’Espai D’Art Es tracta d’un art, casual i venda al detall, que es combinen en un mateix espai. Ja que l'arquitectura que és una fàbrica de col·locació de ganxo de peces de vestir que funciona amb el país. Tot l’edifici conserva una textura emmotllada de la paret, com a textura de capa de l’espai, crea un contrast diferent amb l’exterior, també crea una experiència espacial. Abandoneu la decoració massa dura, s'utilitza una decoració suau per a la visualització que crea una sensació relaxant. El contrast entre la creació i l’etapa inicial és més flexible per al desenvolupament sostenible de l’espai en el futur.

La Identitat De Marca

Pride

La Identitat De Marca Per crear el disseny de la marca Pride, l'equip va utilitzar l'estudi del públic objectiu de diverses maneres. Quan l'equip va dissenyar el logotip i la identitat corporativa, va tenir en compte les regles de la psico-geometria: la influència de les formes geomètriques en determinats tipus de psico-tipus i la seva elecció. A més, el disseny hauria d’haver provocat certes emocions entre el públic. Per aconseguir el resultat desitjat, l'equip va utilitzar les regles de l'efecte del color sobre una persona. en general, el resultat ha influït en el disseny de tots els productes de l'empresa.

El Centre De Vendes

Shuimolanting

El Centre De Vendes L’estil xinès d’aquest cas adopta la pedra de terra vermella de cafè fosc al mercat i el blanc de la il·luminació natural de la finestra del pis, formant un contrast entre la llum i l’ombra, allò virtual i allò real. Les reixes virtuals i de fusta d'alumini, les peces de fulla de lotus de coure en el punt escènic de l'aigua i l'art d'instal·lació de l'estructura de caràcters xinesos a la zona de descans és el punt de la "orquídea de tinta". Caixa. En particular, l’ús de nous materials de verola, en el més normal ressalten extraordinàriament, però també redueixen enginyosament el cost de la superfície.

El Saló De Banys

Agape

El Saló De Banys Per diferenciar-nos de l’espai d’exposició ordinari, definim aquest espai com un rerefons que pot accentuar la bellesa de la mercaderia. Amb aquesta definició, volem crear una etapa temporal que la mercaderia pugui brillar-se espontàniament. També creem un eix temporal per mostrar cada producte que es mostrava en aquest espai es realitzava des de temps diferents.

El Disseny De Ui

Moulin Rouge

El Disseny De Ui Aquest projecte està dissenyat per a persones que vulguin decorar el seu propi telèfon mòbil amb el tema de Moulin Rouge, tot i que mai no van visitar al Moulin Rouge de París. El propòsit principal és oferir una experiència digital millorada i tots els factors de disseny són visualitzar l’estat d’ànim de Moulin Rouge. Els consumidors poden personalitzar les icones preestablertes i les de disseny en els seus favorits amb un simple toc a la pantalla.

Escola Internacional

Gearing

Escola Internacional La forma de cercle conceptual de l'Escola Internacional de Debrecen simbolitza la protecció, la unitat i la comunitat. Les diferents funcions apareixen com a engranatges connectats, pavellons en una corda disposats sobre un arc. La fragmentació de l’espai crea diverses àrees de comunitat entre les aules. La nova experiència espacial i la presència constant de la natura ajuden els estudiants a pensar en la creació i a manifestar les seves idees. Els camins que condueixen als jardins educatius de fora del lloc i al bosc completen el concepte de cercle creant una transició apassionant entre l’entorn natural i el construït.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.