Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny D’Arquitectura De Façanes

Cecilip

El Disseny D’Arquitectura De Façanes El disseny de l’embolcall de Cecilip està conformat per una superposició d’elements horitzontals que permet aconseguir la forma orgànica que distingeix el volum de l’edifici. Cada mòdul està format per seccions de línies inscrites en el radi de la curvatura a formar. Les peces utilitzaven perfils rectangulars d’alumini anoditzat amb plata de 10 cm d’amplada i 2 mm de gruix i es van col·locar sobre un plafó compost d’alumini. Un cop muntat el mòdul, la part davantera es va recobrir amb un acer inoxidable de calibre 22.

Botiga

Ilumel

Botiga Després de gairebé quatre dècades d’història, la botiga Ilumel és una de les firmes més grans i prestigioses de la República Dominicana en el mercat de mobles, il·luminació i decoració. La intervenció més recent respon a la necessitat d’una expansió de les zones d’exposició i a la definició d’una ruta més neta i articulada que permeti apreciar la varietat de col·leccions disponibles.

Llibreria

Amheba

Llibreria La llibreria orgànica anomenada Amheba està dirigida per un algorisme que conté paràmetres variables i un conjunt de regles. El concepte d’optimització topològica s’utilitza per alleugerir l’estructura. Gràcies a una lògica precisa, es pot descompondre i transferir-la en qualsevol moment. Una persona és capaç de transportar peces i muntar una estructura de 2,5 metres de llarg. Es va utilitzar la tecnologia de la fabricació digital. Tot el procés es controlava només als ordinadors. No era necessària documentació tècnica. Les dades es van enviar a la màquina CNC de 3 eixos. El resultat de tot el procés és l'estructura amb pes pesat.

El Regne Públic

Quadrant Arcade

El Regne Públic L’arcada catalogada de grau II s’ha transformat en una acollidora presència del carrer mitjançant la disposició de la llum adequada al lloc adequat. Generalment, la il·luminació ambiental s’utilitza de manera integral i els seus efectes es posen de forma jeràrquica per obtenir variacions de patrons de llum que creen interès i promouen un major ús de l’espai. La incorporació estratègica per al disseny i la col·locació de la funció dinàmica pendent es va gestionar juntament amb l'artista de manera que els efectes visuals semblin més subtils que aclaparadors. Amb la llum del dia, l'elegant estructura s'accentua amb el ritme de la il·luminació elèctrica.

El Disseny D’Instal·lacions Artístiques

Kasane no Irome - Piling up Colors

El Disseny D’Instal·lacions Artístiques Un disseny d’instal·lació de Japanese Dance. Els japonesos han acumulat colors des de l’antiguitat per expressar coses sagrades. També s'utilitza com acumular el paper amb siluetes quadrades que representen la profunditat sagrada. Nakamura Kazunobu va dissenyar un espai que canvia l'atmosfera canviant a diversos colors amb un quadrat que s'acumula com a motiu. Els panells que volen en l'aire centrat en els ballarins cobreixen el cel sobre l'espai de l'escenari i representen l'aparença de llum que passa per l'espai que no es pot veure sense els panells.

El Disseny D’Instal·lacions Artístiques

Hand down the Tale of the HEIKE

El Disseny D’Instal·lacions Artístiques Escenografia tridimensional que utilitza tot l'espai escènic. Busquem la nova dansa japonesa, i aquest és un disseny de l'art escènic que tenia com a objectiu la forma ideal de la dansa japonesa contemporània. A diferència de la dansa tradicional japonesa art escènic bidimensional, disseny tridimensional que aprofita tot l'espai escènic.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.