Revista de disseny
Revista de disseny
Cafeteria I Restaurant

Roble

Cafeteria I Restaurant La idea del seu disseny es va treure del filet i les cases de fum dels Estats Units i, com a resultat de l’equip de recerca de la primera fase, l’equip de recerca va decidir utilitzar fusta i cuir amb colors foscos com el negre i el verd, juntament amb l’or i la rosa. l'or es va prendre amb una llum càlida i de luxe. Les característiques del disseny són 6 grans canelobres en suspensió que consten de 1200 acer anoditzat a mà. A més del taulell de 9 metres, que està cobert per un paraigües de 275 centímetres, format per belles i diferents ampolles, sense cap suport es pot cobrir el taulell de barra.

Altaveu

Sperso

Altaveu Sperso prové de dues paraules de esperma i so. La forma particular de la bombolla vidrosa i dels altaveus a la boca del cap es refereix a la sensació de virilitat i penetració profunda del so al voltant del medi, igual que el foc d’un espermatozoide masculí a l’òvul femení durant l’aparellament. L’objectiu és produir un so d’alta potència i de gran qualitat al voltant del medi ambient. És un sistema sense fils que permet a l'usuari connectar el seu telèfon mòbil, ordinador portàtil, tauletes i altres dispositius a l'altaveu a través de Bluetooth. Aquest altaveu de sostre es pot utilitzar especialment en la sala d'estar, els dormitoris i la sala de TV.

La Investigació I El Desenvolupament Arquitectònic

Technology Center

La Investigació I El Desenvolupament Arquitectònic El projecte arquitectònic del Centre Tecnològic té com a pauta la integració del conjunt arquitectònic al paisatge circumdant, un espai tranquil i agradable. Aquesta idea definidora converteix el conjunt en una fita humanitzada, destinada a la necessària immersió intel·lectual dels investigadors que hi actuaran, expressada en la seva intenció plàstica i constructiva. El cridaner i integrat disseny dels sostres en forma còncava i convexa gairebé toquen les línies horitzontals accentuades que defineixen així, les principals característiques del complex arquitectònic.

La Femta

Ane

La Femta El la femta Ane presenta unes planxes sòlides de fusta que semblen surar armoniosament, però independentment de les potes de fusta, per sobre del marc d’acer. El dissenyador afirma que el seient, fet a mà en fusta certificada ecològica certificada, es forma mitjançant l’ús únic de múltiples peces d’una fusta amb una forma posicionades i tallades de manera dinàmica. Quan s'asseu sobre la femta, s'acaba la lleugera pujada de l'angle a la part posterior i els angles de desplegament dels costats de manera que proporciona una posició de seient natural i còmoda. La femta Ane té el grau de complexitat adequat per crear un acabat elegant.

El Paquet Per A Te

Seven Tea House

El Paquet Per A Te Tea Hall Brand, prenent la imatge de vessar i escampar te lliure i tranquil, el concepte de procés de cervesa del te, fort o feble, transformant-se imprevisiblement, com a element de la pintura del te mentre es degusta el te. L'encant casual de prendre el te com a tinta i d'utilitzar el dit com a ploma, dibuixant la ment expansiva de la família del saló de te amb el paisatge. El disseny original del paquet transmet un ambient acollidor, que expressa el agradable moment de viure la vida amb te.

La Promoció De Marca

Project Yellow

La Promoció De Marca Project Yellow és un projecte d’art complet que construeix el concepte visual de Tot és Groc. Segons la visió clau, es faran grans exhibicions exteriors a diverses ciutats i es produiran al mateix temps una sèrie de derivats culturals i creatius. Com a IP visual, Project Yellow té una imatge visual convincent i un esquema de colors energètics per formar una visió clau unificada, cosa que fa que les persones siguin inoblidables. Adient per a la promoció en línia i fora de línia a gran escala i per a la sortida de derivats visuals, és un projecte de disseny únic.