Revista de disseny
Revista de disseny
Restaurant

Nanjing Fishing Port

Restaurant El projecte és un restaurant convertit amb tres plantes a Nanjing, amb una superfície aproximada de 2.000 m2. A més de restauració i reunions, hi ha cultura del te i la cultura del vi. La decoració uneix un nou ambient xinès viu des del sostre fins al traçat de pedra del terra. El sostre està decorat amb antigues mènsules i cobertes xineses. És l’element principal del disseny al sostre. Es barregen materials com xapa de fusta, acer inoxidable daurat i pintura que significa un nou sentiment xinès per crear un nou espai de sensació xinesa.

Casc De Bicicleta

Voronoi

Casc De Bicicleta El casc està inspirat en l'estructura Voronoi 3D que està àmpliament distribuïda a la natura. Amb una combinació de tècnica paramètrica i biònica, el casc de la bicicleta té un sistema mecànic extern que millora. És diferent de l'estructura tradicional de protecció contra flocs en el seu sistema mecànic 3D biònic sense restriccions. Si és afectada per una força externa, aquesta estructura mostra una millor estabilitat. Amb l'equilibri de lleugeresa i seguretat, el casc vol proporcionar a les persones un casc de bicicleta de protecció personal més còmode, més de moda i més segur.

Menjar I Treballar

Eatime Space

Menjar I Treballar Tots els humans tenen dret a estar relacionats amb el temps i la memòria. La paraula Eatime sona com el temps en xinès. L’espai Eatime ofereix espais per animar la gent a menjar, treballar i rememorar en tranquil·litat. El concepte de temps interactua estretament amb el taller, que ha estat testimoni de canvis a mesura que passa el temps. Basat en l'estil de taller, el disseny inclou l'estructura de la indústria i el medi ambient com a elements bàsics per construir l'espai. Eatime ret homenatge a la forma més pura de disseny barrejant subtilment els elements que es presten a la decoració tant crua com acabada.

L’Art Fotogràfic

Forgotten Paris

L’Art Fotogràfic París oblidat són fotografies en blanc i negre dels antics subterranis de la capital francesa. Aquest disseny és un repertori de llocs que poca gent coneix perquè són il·legals i de difícil accés. Matthieu Bouvier fa deu anys que explora aquests llocs perillosos per descobrir aquest passat oblidat.

La Bossa De Tote

Totepographic

La Bossa De Tote Bossa de disseny amb inspiració topogràfica, que serveix de fàcil transport, especialment en aquells dies ocupats de compres o de recorreguts. La capacitat de la bossa Tote és com una muntanya i pot contenir o portar moltes coses. L’os oracle és la forma de l’estructura general de la bossa, el mapa topogràfic forma material de superfície igual que una superfície desigual de muntanya.

Botiga D’Ulleres

FVB

Botiga D’Ulleres La botiga d’ulleres intenta crear un espai únic. fent un bon ús de malla expandida amb diferents mides de forats mitjançant la recombinació i la capa i aplicant-les des de la paret arquitectònica al sostre interior, es mostra la característica de les lents còncaves, els diferents efectes de la depuració i la vaguetat. Amb l’aplicació de lents còncaves amb la varietat d’angle, es presenten efectes retorçats i inclinats de les imatges en el disseny del sostre i l’armari d’exposició. La propietat de les lents convexes, que canvia les mides dels objectes a voluntat, s’expressa a la paret de l’exposició.