Revista de disseny
Revista de disseny
Residencial

Shkrub

Residencial La casa Shkrub va aparèixer per amor i per amor: una parella amorosa amb tres fills. L’ADN de la casa inclou els principis estètics estructurants que troben inspiració en la història i la cultura ucraïneses inspirades en la saviesa japonesa. L’element de terra com a material es fa sentir en aspectes estructurals de la llar, com el sostre de paja original i en les belles i denses parets d’argila amb textures. La idea de retre homenatge, com a lloc fundacional, es pot sentir a tota la llar, com un delicat fil conductor.

Difusor D’Aromes Intel·ligents

Theunique

Difusor D’Aromes Intel·ligents L’agarwood és rar i car. El seu aroma només es pot obtenir a partir de cremades o extracció, utilitzades a l'interior i proporcionades per pocs usuaris. Per trencar aquestes limitacions, es crea un difusor d’aromes intel·ligents i tauletes naturals d’agarwood fetes a mà després d’esforços de 3 anys amb més de 60 dissenys, 10 prototips i 200 experiments. Demostra un nou model de negoci possible i l'ús del context per a la indústria agrícola. Els usuaris simplement poden inserir un difusor dins d’un cotxe, personalitzar el temps, la densitat i la varietat d’aroma amb facilitat i gaudir de l’aromateràpia immersiva allà on vagin i sempre que condueixin.

L’Aire Condicionat

Midea Sensia HW

L’Aire Condicionat La Midea Sensia promou la qualitat de vida i una forma innovadora d’exposar l’objecte de decoració. A més de l'eficiència i el silenci del flux d'aire, presenta l'innovador panell tàctil que dóna accés a funcions i colors i intensitat del raig. La teràpia del color que ajuda al procés antiestrès, va desenvolupar productes innovadors en ambdós sentits, benestar i estètica. A més de la diferent estètica, les seves formes integren l’interior de la llar amb elegància i estil, valorant la casa mitjançant la llum indirecta.

Escriptori

Duoo

Escriptori Duoo Desk és el desig d’expressar el caràcter mitjançant el minimalisme de les formes. Les seves fines línies horitzontals i les potes angulars de metall creen una imatge visual potent. La prestatgeria superior permet col·locar papereria de manera que no molesti durant el treball. Una safata oculta a la superfície per connectar dispositius manté una estètica neta. La taula de xapa natural aporta la calidesa de la textura de fusta natural. L’escriptori manté un equilibri impecable, gràcies als materials, la funcionalitat i la pràctica seleccionats harmoniosament, combinats amb l’estètica de formes regulars i estrictes.

Màquina De Pasta Casolana

Hidro Mamma Mia

Màquina De Pasta Casolana Hidro Mama Mia és un rescat sociocultural a través de la gastronomia italiana. Molt fàcil d’utilitzar, lleuger i compacte, fàcil d’emmagatzemar i transportar. Permet una alta productivitat segura, proporcionant una experiència de cuina agradable a la família en la interacció quotidiana amb els amics. El motor està totalment integrat al conjunt de transmissions, oferint potència, robustesa i un ús segur, proporcionant també una neteja i un suport fàcil. Talla la massa amb diferents gruixos, podent preparar diversos plats: pasta, tallarines, lasanya, pa, pastisseria, pizza i molt més.

Hipercar

Brescia Hommage

Hipercar En temps de tots els aparells digitals d’alta tecnologia, plana de les pantalles tàctils i vehicles racionals d’un sol volum, el projecte Brescia Hommage és un estudi de disseny hipercarc de dos places d’antiga escola previst per a una celebració en una època on l’elegant senzillesa, la materialitat d’alt toc, la potència bruta, la pura bellesa i la connexió directa entre l'home i la màquina eren la regla del joc. Una època en què homes valents i enginyosos com el mateix Ettore Bugatti van crear dispositius mòbils que van sorprendre el món.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.