Revista de disseny
Revista de disseny
La Torre D'escalada

Wisdom Path

La Torre D'escalada La direcció del Taller ha decidit reconstruir la torre d'aigua que no funciona amb la finalitat de convertir-se en rocòdrom. Al ser el punt més alt al seu voltant, és ben visible fora del Taller. Té una vista panoràmica sobre el llac Senezh, el territori del taller i la pineda. Un cop finalitzats els estudis, els estudiants participen en un punt d’observació en una pujada cerimonial fins a la part superior de la torre. El moviment en espiral al voltant de la torre és un símbol del procés d’obtenció d’experiència. I el punt més alt és un símbol de l’experiència de la vida que finalment es transforma en la pedra de la saviesa.

Els Envasos De Pastís D’Escacs

K & Q

Els Envasos De Pastís D’Escacs Aquest és un disseny d’embalatge per a la cuina de forn (pastissos de pal, financers). Amb una relació de llargada a amplada de 8: 1, els costats d’aquestes mànigues són extremadament llargs i estan coberts en un patró de taulers de taules. El patró continua a la part davantera, que també ofereix una finestra situada centralment a través de la qual es pot veure el contingut de la funda. Quan totes les vuit mànigues que conté aquest joc de regals s’alineen, es revela el bon patró a quadres d’un tauler d’escacs. K & amp; Q fa que la vostra ocasió especial sigui tan elegant com l’hora del te d’un rei i una reina.

L’Interiorisme De La Biblioteca

Veranda on a Roof

L’Interiorisme De La Biblioteca Kalpak Shah of Studio Course ha revisat el nivell superior d’un apartament àtic a Pune, a l’oest de l’Índia, creant mixtes d’habitacions interiors i exteriors que envolten un jardí al terrat. L'estudi local, que també es troba a Pune, tenia com a objectiu transformar el pis superior de la casa que no està utilitzat en una zona similar a la terrassa d'una casa tradicional índia.

Instrument Musical

DrumString

Instrument Musical Combinant dos instruments junts significa donar a llum un nou so, una nova funció en l’ús d’instruments, una nova manera de tocar un instrument, un nou aspecte. Les escales de notes per a tambors són com D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4 i les escales de notes de corda estan dissenyades en el sistema EADGBE. El DrumString és lleuger i té una corretja que es fixa a les espatlles i a la cintura, per tant, el fet d’utilitzar i subjectar l’instrument serà fàcil i us permetrà utilitzar dues mans.

L’Envasament De Pastissos D’Ofers

Miyabi Monaka

L’Envasament De Pastissos D’Ofers Aquest és un disseny d’embalatge per a pastissos d’hòsties farcits amb melmelada de mongetes. Els paquets estan dissenyats amb motius tatami per evocar una habitació japonesa. També van oferir un disseny de paquets d'estil de màniga a més dels paquets. Això va permetre (1) mostrar una xemeneia tradicional, una característica única d’una sala de te i (2) crear sales de te en 2-mat, 3-tap, 4,5-mate, 18-mat i diverses altres mides. La part posterior dels paquets està decorada amb dissenys diferents del motiu del tatami per tal que es puguin vendre per separat.

Hotel

Shang Ju

Hotel Amb la bellesa de la natura i la bellesa de la humanitat, la definició de City Resort Hotel, està clar que és diferent dels hotels locals. Combinat amb la cultura i els hàbits de vida locals, aporta elegància i rima a les habitacions i proporciona experiències de vida diferents. La feina relaxada i rigorosa de vacances, plena d’elegància, vida neta i suau. Relleu l’estat d’ànim que oculta la ment i deixa que els convidats caminin en la tranquil·litat de la ciutat.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.