Revista de disseny
Revista de disseny
Anell

Gabo

Anell L’anell Gabo va ser dissenyat per animar la gent a tornar a visitar el vessant lúdic de la vida que normalment es perd quan arriba l’edat adulta. El dissenyador es va inspirar en els records d’observar el seu fill jugant amb el seu colorit cub màgic. L'usuari pot jugar amb anell girant els dos mòduls independents. Fent això, els conjunts de colors de les pedres precioses o la posició dels mòduls es poden igualar o equiparar. A més de l'aspecte lúdic, l'usuari té l'opció de dur un anell diferent cada dia.

L’Entreteniment

Free Estonian

L’Entreteniment En aquesta obra d'art única, Olga Raag va utilitzar diaris estonians de l'any en què es va produir originalment el cotxe el 1973. Els diaris grocs de la Biblioteca Nacional es van fotografiar, netejar, ajustar i editar per utilitzar-los al projecte. El resultat final es va imprimir en material especial utilitzat en automòbils, que dura 12 anys i que va trigar 24 hores a aplicar-se. Free Estonian és un cotxe que crida l’atenció, envolta persones amb energia positiva i emocions nostàlgiques, infantils. Tothom convida a la curiositat i al compromís.

El Complex Eqüestre

Emerald

El Complex Eqüestre La imatge de projectes arquitectònics i espacials holístics uneix els sis edificis que revelen la identitat funcional de cadascun. Ampliades façanes d'arenes i estables dirigides a nucli compost administratiu. Edifici de sis cares com a reixeta de vidre que descansa en un marc de fusta com en un collaret. Triangles de parets decorats amb dispersió de vidre com a detalls maragda. La construcció blanca corba destaca l’entrada principal. La quadrícula de façanes també forma part de l’espai interior, on l’entorn es percep a través d’una xarxa transparent. Els interiors continuen el tema de les estructures de fusta, fent servir una escala d’elements a una escala humana més proporcionada.

L'orquestra D'altaveus

Sestetto

L'orquestra D'altaveus Un conjunt orquestral de ponents que toquen junts com autèntics músics. Sestetto és un sistema d’àudio multicanal per reproduir pistes d’instruments individuals en altaveus separats de diferents tecnologies i materials dedicats a la caixa de so específica, entre formigó pur, taules de ressonància de fusta ressonants i trompes de ceràmica. La barreja de temes i parts torna a estar físicament en el lloc de l’escolta, com en un concert real. Sestetto és l’orquestra de cambra de la música gravada. Sestetto és auto-produït directament pels seus dissenyadors Stefano Ivan Scarascia i Francesco Shyam Zonca.

Cafè

Perception

Cafè Aquest petit cafè càlid de fusta, situat a la cantonada d’un encreuament d’un barri tranquil. La zona centralitzada de preparació oberta ofereix una experiència neta i àmplia de l’actuació del barista als visitants de qualsevol lloc que tinguin seient de barra o seient de taula en una cafè. L'objecte del sostre anomenat "Shading tree" comença des de la part posterior de la zona de preparació i cobreix la zona del client fins a crear tota l'atmosfera d'aquest cafè. Dóna un efecte espacial inusual als visitants i també es converteix en un mitjà per a les persones que volen perdre's en el pensament amb sabors de cafè.

La Cadira Pública De Jardí Exterior

Para

La Cadira Pública De Jardí Exterior Para és un conjunt de cadires exteriors públiques dissenyades per proporcionar una flexibilitat moderada en entorns exteriors. Un conjunt de cadires que té una forma simètrica única i que s’allunya totalment de l’equilibri visual inherent al disseny de cadires convencionals. Inspirat en una forma simple de balancí, aquest conjunt de cadires exteriors és atrevit, modern i acull la interacció. Tots dos amb un fons pesat, Para A admet la rotació de 360 al voltant de la seva base i Para B admet capgirament bidireccional.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.