Revista de disseny
Revista de disseny
El Sistema D’Adaptació Per Al Rodatge Professional

NiceDice

El Sistema D’Adaptació Per Al Rodatge Professional El NiceDice-System és el primer adaptador multifuncional de la indústria de les càmeres. Fa que sigui molt agradable connectar equips amb diferents estàndards de muntatge de diferents marques (com ara llums, monitors, micròfons i transmissors) a les càmeres exactament de la manera que calgui segons la situació. Fins i tot els nous estàndards de muntatge en desenvolupament o equips acabats de comprar es poden integrar fàcilment al sistema ND, només amb un nou adaptador.

Restaurant Bar Terrat

The Atticum

Restaurant Bar Terrat L'encant d'un restaurant en un entorn industrial s'ha de reflectir en l'arquitectura i el mobiliari. El guix de calç negre i gris, desenvolupat especialment per a aquest projecte, n'és una de les proves. La seva estructura única i tosca recorre totes les habitacions. En l'execució detallada, es van utilitzar deliberadament materials com l'acer en brut, les costures de soldadura i marques de mòlta es van mantenir visibles. Aquesta impressió es recolza en l'elecció de finestres muntin. Aquests elements freds contrasten amb la fusta de roure càlida, el parquet d'espina de peix planejat a mà i una paret totalment plantada.

Lluminària

vanory Estelle

Lluminària Estelle combina el disseny clàssic en forma d'un cos de vidre cilíndric fet a mà amb una tecnologia d'il·luminació innovadora que produeix efectes d'il·luminació tridimensionals a la pantalla tèxtil. Dissenyat deliberadament per convertir els estats d'il·luminació en una experiència emocional, Estelle ofereix una varietat infinita d'estats d'ànim estàtics i dinàmics que produeixen tot tipus de colors i transicions, controlats mitjançant un panell tàctil de la lluminària o una aplicació per a telèfons intel·ligents.

Pavelló Mòbil

Three cubes in the forest

Pavelló Mòbil Tres cubs són l'aparell amb les diferents propietats i funcions (equips de jocs infantils, mobiliari públic, objectes d'art, sales de meditació, cendres, petits espais de descans, sales d'espera, cadires amb sostre) i poden aportar a la gent experiències espacials fresques. Tres cubs es poden transportar fàcilment amb un camió, per la mida i la forma. Pel que fa a la mida, la instal·lació (la inclinació), les superfícies dels seients, les finestres, etc., cada cub està dissenyat de manera característica. Tres cubs fan referència a espais mínims tradicionals japonesos com les sales de cerimònia del te, amb variabilitat i mobilitat.

El Complex Multifuncional

Crab Houses

El Complex Multifuncional A la vasta plana de les terres baixes de Silèsia, una muntanya màgica es troba sola, coberta de boira de misteri, s'alça sobre la pintoresca ciutat de Sobotka. Allà, enmig de paisatges naturals i emplaçament llegendari, està previst que hi hagi el complex Crab Houses: un centre de recerca. Com a part del projecte de dinamització de la ciutat, se suposa que ha de donar peu a la creativitat i la innovació. El lloc reuneix científics, artistes i comunitat local. La forma dels pavellons està inspirada en els crancs que entren en un mar d'herba ondulant. S'il·luminaran a la nit, semblant a cuques de llum que planen sobre la ciutat.

Taula

la SINFONIA de los ARBOLES

Taula La taula la SINFONIA de los ARBOLES és una recerca de la poesia en el disseny... Un bosc vist des de terra és com columnes que s'esvaeixen al cel. No els podem veure des de dalt; el bosc a vista d'ocell s'assembla a una catifa llisa. La verticalitat es converteix en horitzontalitat i encara roman unificada en la seva dualitat. Així mateix, la taula la SINFONIA de los ARBOLES, recorda les branques dels arbres formant una base estable per a un taulell subtil que desafia la força de la gravetat. Només aquí i allà els raigs del sol parpellegen entre les branques dels arbres.