Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny De Marca

EXP Brasil

El Disseny De Marca El disseny de la marca EXP Brasil prové dels principis de la unitat i la col·laboració de la companyia. Apropiar la barreja entre tecnologia i disseny en els seus projectes com en la vida de l'oficina. Un element de tipografia representa la unió i la força d’aquesta empresa. El disseny de la lletra X és sòlid i integrat, però molt lleuger i tecnològic. La marca representa la vida d’estudi, amb elements a les lletres, tant en l’espai positiu com negatiu que uneix les persones i el disseny, individual i col·lectiu, senzill amb tecnologia, lleuger i robust, professional i personal.

El Cafè

Riposo

El Cafè El disseny d’aquest servei es va inspirar en dues escoles de principis del segle XX la Bauhaus alemanya i l’avantguarda russa. Una estricta geometria recta i una funcionalitat ben pensada correspon plenament a l’esperit dels manifestos d’aquells temps: “el que convé és bell”. Al mateix temps, seguint les tendències modernes, el dissenyador combina dos materials contrastats en aquest projecte. La porcellana clàssica de llet blanca es complementa amb tapes brillants de suro. La funcionalitat del disseny es recolza en maneigs senzills i còmodes i en la usabilitat general del formulari.

Casa

Santos

Casa Utilitzant la fusta com a element constructiu principal, la casa desplaça els seus dos nivells en secció, generant una coberta vidriada per integrar-se amb el context i permetre la llum natural. L’espai de doble alçada articula aquesta relació entre la planta baixa, la planta superior i el paisatge. Un terrat de metall sobre la claraboia vola, protegint-lo de la incidència del sol occidental i reconstruint formalment el volum, emmarcant la visió del medi natural. El programa s’articula ubicant usos públics a la planta baixa i usos privats a la planta superior.

Els Mobles I El Ventilador

Brise Table

Els Mobles I El Ventilador Brise Table està dissenyat amb la sensació de responsabilitat pel canvi climàtic i el desig d’utilitzar els ventiladors en lloc dels aparells d’aire condicionat. En lloc de bufar vents forts, es concentra a sentir-se fresc fent circular l’aire fins i tot després d’apagar l’aire condicionat. Amb Brise Table, els usuaris poden obtenir una mica de brisa i utilitzar-los com a taula lateral alhora. A més, impregna bé l’entorn i fa l’espai més bonic.

El Títol D’Obertura

Pop Up Magazine

El Títol D’Obertura El projecte va ser un viatge per explorar els temes de Escape (tema per al 2019) de manera abstracta i fluida, mostrant els canvis, les coses noves i les conseqüències d’aquest fet. Totes les visuals són netes i còmodes de mirar, contrastant amb la incòmoda realitat de l’acte d’escapar. El disseny canvia constantment i les formes morfoses de l’animació representen l’acte de readaptació, causat per algun tipus de situació. L’escapament té diferents significats, interpretacions i el punt de vista varia de lúdic a seriós.

L’Anell Estructural

Spatial

L’Anell Estructural El disseny incorpora una estructura de bastidor metàl·lic en què es manté el druzy de manera que es faci èmfasi tant en la pedra com en l'estructura del bastidor metàl·lic. L’estructura és força oberta i assegura que la pedra sigui l’estrella del disseny. La forma irregular de la densa i les boles de metall que uneixen l'estructura aporten una mica de suavitat al disseny. És agosarat, punyent i portable.