Revista de disseny
Revista de disseny
La Instal·lació Artística

Pretty Little Things

La Instal·lació Artística Pretty Little Things explora el món de la investigació mèdica i la complexa imatgeria que es veu al microscopi, reinterpretant-les en patrons abstractes moderns mitjançant les explosions d’una vibrant paleta de colors fluro. Amb més de 250 metres de llarg, amb més de 40 obres d’art individuals, és una instal·lació a gran escala que presenta la bellesa de la investigació a la vista del públic.

La Instal·lació

The Reflection Room

La Instal·lació Inspirada en el color vermell, que simbolitza la bona fortuna de la cultura xinesa, The Reflection Room és una experiència espacial que s’ha creat completament amb miralls vermells per crear un espai infinit. A dins, la tipografia té un paper que connecta l'audiència a cadascun dels valors principals de l'Any Nou xinès i incita la gent a reflexionar sobre l'any que ha estat i l'any que ve.

L’Activació D’Esdeveniments

Home

L’Activació D’Esdeveniments La llar abasta la nostàlgia de la pròpia llar personal i és una combinació de l’antic i el nou. Les pintures vintage de 1960 cobreixen la paret de la part posterior, petits monuments personals es troben dispersos per la mostra. Totes aquestes coses s’entrellacen en una massa de cordes formant-se com una història, on pendent on es troba l’espectador revela un missatge.

La Instal·lació Artística

The Future Sees You

La Instal·lació Artística The Future Sees Presenta la bellesa de l’optimisme que abasta el jove adult creatiu: els futurs pensadors, innovadors, dissenyadors i artistes del teu món. Una història visual dinàmica, projectada a través de 30 finestres en cinc nivells, els ulls es veuen enfilats a través d’un vibrant espectre de colors, i de vegades semblen seguir la multitud mentre miren amb seguretat la nit. Amb aquests ulls veuen el futur, el pensador, innovador, dissenyador i artista: els creatius de demà que canviaran el món.

L’Interiorisme Comercial

KitKat

L’Interiorisme Comercial Representar el concepte i la marca global de forma innovadora mitjançant el disseny de la botiga, específicament per al mercat canadenc i la clientela de Yorkdale. Utilitzant l’experiència d’un pop-up anterior i ubicacions internacionals per innovar i repensar tota l’experiència. Creeu una botiga ultra-funcional, que funcioni bé per a un trànsit molt elevat i un espai complex.

El Disseny D’Interiors

Arthurs

El Disseny D’Interiors Una parrilla nord-americana contemporània, un saló de còctels i una terrassa al terrat situat a Midtown Toronto, que celebra un refinat menú clàssic i begudes d'autor. El Arthur's Restaurant disposa de tres espais diferenciats per gaudir (zona de menjador, bar i pati al terrat) que es senten alhora íntims i espaiosos. El sostre és únic pel seu disseny de panells de fusta facetats amb xapa de fusta, construïts per millorar la forma octogonal de la sala, i imiten l’aspecte de cristall tallat penjat a sobre.