Revista de disseny
Revista de disseny
El Centre Cultural De Repens Medieval

Medieval Rethink

El Centre Cultural De Repens Medieval Rethink Medieval va ser una resposta a una comissió privada per construir un Centre Cultural per a un petit poble no revelat a la província de Guangdong, que data de 900 anys de la dinastia Song. Una urbanització de 7.000 metres quadrats està centrada entorn d'una antiga formació de roques coneguda com la Pedra Ding Qi, símbol de l'origen del poble. El concepte del projecte es basa en mostrar la història i la cultura de l'antic poble, alhora que es vincula el nou amb el nou. El Centre Cultural és una reinterpretació d'un poble antic i una transformació en l'arquitectura contemporània.

El Centre De Vendes

Feiliyundi

El Centre De Vendes Un bon treball de disseny despertarà l’emoció de la gent. El dissenyador salta de la memòria d’estil tradicional i aporta una nova experiència en la magnífica i futurista estructura espacial. Es construeix una sala d’experiència ambientalista immersiva mitjançant l’acurada col·locació d’instal·lacions artístiques, el moviment clar de l’espai i la superfície decorativa pavimentada per materials i colors. Ser-hi no només és un retorn a la natura, sinó també un viatge beneficiós.

El Capó De Gamma

Black Hole Hood

El Capó De Gamma Aquesta gamma de caputxa dissenyada inspirant-se per Black Hole i Worm Hole fa que el producte sigui una forma bonica i moderna, tot provocant sentiments emocionals i assequibles. Fa moments emocionals i d’ús fàcil mentre es cuina. És lleuger, fàcil d’instal·lar, fàcil de netejar i dissenyat per a cuines modernes Iland.

El Centre De Vendes

HuiSheng Lanhai

El Centre De Vendes Amb el tema oceànic del disseny de l’escena, s’aconsegueix l’ànima espacial, amb el quadrat de píxels com a element de comunicació visual, deixeu que els nens del joc explorin la descoberta de l’aprenentatge i el creixement esdevinguin el nucli del cas, el posicionament lliure de l’espai presenta el efecte fantàstic de l'educació en la diversió. Des de la forma, l’escala, la facilitat del color, l’estructura a l’experiència sensorial psicològica, el concepte d’espai continua i s’enriqueix quan tots els elements estan integrats i xoquen.

Altaveu

Black Hole

Altaveu Black Hole dissenyat sobre la base de la tecnologia intel·ligent moderna i és un altaveu portàtil Bluetooth. Es podria connectar a qualsevol telèfon mòbil amb diferents plataformes, i hi ha un port USB per connectar-se a l’emmagatzematge portàtil extern. La llum incrustada es podria utilitzar com a llum d’escriptori. A més, l'atractiu aspecte de Black Hole fa que l'ús atractiu de la llar es pugui utilitzar en disseny d'interiors.

Els Altaveus Bluetooth Portàtils

Black Box

Els Altaveus Bluetooth Portàtils Es tracta d’un altaveu portàtil Bluetooth. És lleugera i petita i té forma emocional. Vaig dissenyar la forma d’altaveus Black Box simplificant la forma de les ones. Per escoltar el so estèreo, compta amb dos altaveus, Esquerra i Dreta. També aquests dos altaveus formen cada part de la forma d'ona. Una és una forma d’ona positiva i una d’ona negativa. per utilitzar-lo, aquest dispositiu pot connectar un parell a altres dispositius electrònics, com ara mòbil i ordinador mitjançant Bluetooth, i reprodueix el so. També té l'intercanvi de bateries. En combinar dos altaveus, a la taula apareix una caixa negra quan no s'utilitza.