Revista de disseny
Revista de disseny
Mobiliari En Evolució

dotdotdot.frame

Mobiliari En Evolució Les cases són cada cop més petites, per la qual cosa necessiten mobles lleugers versàtils. El Dotdotdot.Frame és el primer sistema de mobles personalitzable que hi ha al mercat. Efectiva i compacta, el marc es pot fixar a la paret o recolzar-lo contra ella per a una fàcil col·locació al voltant de la llar. I la seva personalització prové dels 96 forats i d'una àmplia gamma d'accessoris per fixar-los. Utilitzeu un o uniu diversos sistemes junts segons sigui necessari; hi ha una combinació infinita disponible.

El Sistema D’Ordenació De Residus Reciclables

Spider Bin

El Sistema D’Ordenació De Residus Reciclables Spider bin és una solució universal i econòmica per ordenar materials reciclables. Es creen un grup de contenidors emergents per a casa, oficina o a l'aire lliure. Un element té dues parts bàsiques: un marc i una bossa. Es trasllada fàcilment d’un lloc a l’altre, convenient transportar-lo i emmagatzemar-lo, perquè pot ser pla quan no s’utilitza. Els compradors ordenen en línia aranya on poden triar la mida, el nombre de papereres i el tipus de bossa segons les seves necessitats.

El Rotllo De Canyella Amb Mel

Heaven Drop

El Rotllo De Canyella Amb Mel Heaven Drop és un rotllo de canyella farcit de mel pura que s’utilitza amb el te. La idea era combinar dos aliments que s’utilitzen per separat i fer un producte completament nou. Els dissenyadors es van inspirar en l’estructura del rotlle de canyella, van utilitzar la seva forma de corró com a contenidor per a la mel i per embalar els rotllos de canyella van utilitzar cera de abella per aïllar i embalar rotllos de canyella. Té figures egípcies representades a la seva superfície i això és perquè els egipcis són els primers que es van adonar de la importància de la canyella i van utilitzar la mel com a tresor. Aquest producte podria ser un símbol del cel a les tasses de te.

El Menjar

Drink Beauty

El Menjar Beure La bellesa és com una bonica joia que es pot beure! Vam fer una combinació de dos objectes que s’utilitzaven per separat amb el te: caramels de roca i rodanxes de llimona. Aquest disseny és completament consumible. En afegir rodanxes de llimona a l’estructura de dolços de roca, el seu gust es torna increïblement millor i el seu valor alimentari augmenta a causa de les vitamines de la llimona. Els dissenyadors simplement van substituir els pals que subjectaven els cristalls de llaminadures per una llesca de llimona seca. Drink Beauty és un exemple complet de món modern que aporta bellesa i eficiència.

La Beguda

Firefly

La Beguda Aquest disseny és un nou còctel amb Chia, la idea principal era dissenyar un còctel que tingués diverses fases gustatives. Aquest disseny també inclou diferents colors que es poden veure a la llum negra que el fa adequat per a festes i clubs. Chia pot absorbir i reservar qualsevol sabor i color, de manera que quan es fa un còctel amb Firefly es poden experimentar diferents sabors pas a pas. El valor nutricional d’aquest producte és més elevat en comparació amb altres còctels i això es deu a l’alt valor nutritiu i a les baixes calories de Chia. . Aquest disseny és un nou capítol de la història de les begudes i els còctels.

El Motlle De Gel

Icy Galaxy

El Motlle De Gel La natura ha estat sempre una de les fonts d’inspiració més importants per als dissenyadors. La idea va venir a la ment dels dissenyadors estudiant l’espai i la imatge de Milk Way Galaxy. L’aspecte més important d’aquest disseny era crear una forma única. Molts dissenys que es troben al mercat se centren a fer el gel més clar, però en aquest disseny presentat, els dissenyadors es van centrar intencionadament en les formes fetes pels minerals mentre que l’aigua es converteix en gel, per ser més clar que els dissenyadors van transformar un defecte natural. en un bell efecte Aquest disseny crea una forma esfèrica en espiral.