Revista de disseny
Revista de disseny
Penjador De Papallona

Butterfly

Penjador De Papallona El penjador de papallona va obtenir el seu nom per la seva semblança amb la forma d'una papallona voladora. Es tracta d'un moble minimalista que es pot muntar de manera còmoda a causa del disseny dels components separats. Els usuaris poden muntar ràpidament el penjat amb les mans nues. Quan cal desplaçar-se, és convenient transportar després de desmuntar-lo. La instal·lació només duu dos passos: 1. emmagatzemi tots dos fotogrames junts per formar una X; i feu que els marcs en forma de diamant se superposin a cada costat. 2. Feu lliscar la peça de fusta a través dels marcs superposats en forma de diamant a banda i banda per subjectar els marcs

El Centre Cultural De Repens Medieval

Medieval Rethink

El Centre Cultural De Repens Medieval Rethink Medieval va ser una resposta a una comissió privada per construir un Centre Cultural per a un petit poble no revelat a la província de Guangdong, que data de 900 anys de la dinastia Song. Una urbanització de 7.000 metres quadrats està centrada entorn d'una antiga formació de roques coneguda com la Pedra Ding Qi, símbol de l'origen del poble. El concepte del projecte es basa en mostrar la història i la cultura de l'antic poble, alhora que es vincula el nou amb el nou. El Centre Cultural és una reinterpretació d'un poble antic i una transformació en l'arquitectura contemporània.

El Centre De Vendes

Feiliyundi

El Centre De Vendes Un bon treball de disseny despertarà l’emoció de la gent. El dissenyador salta de la memòria d’estil tradicional i aporta una nova experiència en la magnífica i futurista estructura espacial. Es construeix una sala d’experiència ambientalista immersiva mitjançant l’acurada col·locació d’instal·lacions artístiques, el moviment clar de l’espai i la superfície decorativa pavimentada per materials i colors. Ser-hi no només és un retorn a la natura, sinó també un viatge beneficiós.

El Capó De Gamma

Black Hole Hood

El Capó De Gamma Aquesta gamma de caputxa dissenyada inspirant-se per Black Hole i Worm Hole fa que el producte sigui una forma bonica i moderna, tot provocant sentiments emocionals i assequibles. Fa moments emocionals i d’ús fàcil mentre es cuina. És lleuger, fàcil d’instal·lar, fàcil de netejar i dissenyat per a cuines modernes Iland.

El Centre De Vendes

HuiSheng Lanhai

El Centre De Vendes Amb el tema oceànic del disseny de l’escena, s’aconsegueix l’ànima espacial, amb el quadrat de píxels com a element de comunicació visual, deixeu que els nens del joc explorin la descoberta de l’aprenentatge i el creixement esdevinguin el nucli del cas, el posicionament lliure de l’espai presenta el efecte fantàstic de l'educació en la diversió. Des de la forma, l’escala, la facilitat del color, l’estructura a l’experiència sensorial psicològica, el concepte d’espai continua i s’enriqueix quan tots els elements estan integrats i xoquen.

Altaveu

Black Hole

Altaveu Black Hole dissenyat sobre la base de la tecnologia intel·ligent moderna i és un altaveu portàtil Bluetooth. Es podria connectar a qualsevol telèfon mòbil amb diferents plataformes, i hi ha un port USB per connectar-se a l’emmagatzematge portàtil extern. La llum incrustada es podria utilitzar com a llum d’escriptori. A més, l'atractiu aspecte de Black Hole fa que l'ús atractiu de la llar es pugui utilitzar en disseny d'interiors.