Revista de disseny
Revista de disseny
El Complex Eqüestre

Emerald

El Complex Eqüestre La imatge de projectes arquitectònics i espacials holístics uneix els sis edificis que revelen la identitat funcional de cadascun. Ampliades façanes d'arenes i estables dirigides a nucli compost administratiu. Edifici de sis cares com a reixeta de vidre que descansa en un marc de fusta com en un collaret. Triangles de parets decorats amb dispersió de vidre com a detalls maragda. La construcció blanca corba destaca l’entrada principal. La quadrícula de façanes també forma part de l’espai interior, on l’entorn es percep a través d’una xarxa transparent. Els interiors continuen el tema de les estructures de fusta, fent servir una escala d’elements a una escala humana més proporcionada.

L'orquestra D'altaveus

Sestetto

L'orquestra D'altaveus Un conjunt orquestral de ponents que toquen junts com autèntics músics. Sestetto és un sistema d’àudio multicanal per reproduir pistes d’instruments individuals en altaveus separats de diferents tecnologies i materials dedicats a la caixa de so específica, entre formigó pur, taules de ressonància de fusta ressonants i trompes de ceràmica. La barreja de temes i parts torna a estar físicament en el lloc de l’escolta, com en un concert real. Sestetto és l’orquestra de cambra de la música gravada. Sestetto és auto-produït directament pels seus dissenyadors Stefano Ivan Scarascia i Francesco Shyam Zonca.

Cafè

Perception

Cafè Aquest petit cafè càlid de fusta, situat a la cantonada d’un encreuament d’un barri tranquil. La zona centralitzada de preparació oberta ofereix una experiència neta i àmplia de l’actuació del barista als visitants de qualsevol lloc que tinguin seient de barra o seient de taula en una cafè. L'objecte del sostre anomenat "Shading tree" comença des de la part posterior de la zona de preparació i cobreix la zona del client fins a crear tota l'atmosfera d'aquest cafè. Dóna un efecte espacial inusual als visitants i també es converteix en un mitjà per a les persones que volen perdre's en el pensament amb sabors de cafè.

La Cadira Pública De Jardí Exterior

Para

La Cadira Pública De Jardí Exterior Para és un conjunt de cadires exteriors públiques dissenyades per proporcionar una flexibilitat moderada en entorns exteriors. Un conjunt de cadires que té una forma simètrica única i que s’allunya totalment de l’equilibri visual inherent al disseny de cadires convencionals. Inspirat en una forma simple de balancí, aquest conjunt de cadires exteriors és atrevit, modern i acull la interacció. Tots dos amb un fons pesat, Para A admet la rotació de 360 al voltant de la seva base i Para B admet capgirament bidireccional.

Taula

Grid

Taula The Grid és una taula dissenyada a partir d’un sistema de quadrícula inspirat en l’arquitectura tradicional xinesa, on s’utilitza un tipus d’estructura de fusta anomenada Dougong (Dou Gong) en diverses parts d’un edifici. Mitjançant l’ús de l’estructura tradicional de fusta entrellaçada, el muntatge de la taula és també el procés d’aprendre sobre l’estructura i experimentar la història. L’estructura de suport (Dou Gong) està formada per peces modulars que es poden desmuntar fàcilment si necessiten emmagatzematge.

Sèrie De Mobles

Sama

Sèrie De Mobles Sama és una autèntica sèrie de mobles que proporciona funcionalitat, experiència emocional i singularitat a través de les seves formes mínimes i pràctiques i el seu fort efecte visual. La inspiració cultural extreta de la poesia de vestits giratoris que es porten a les cerimònies de Sama es reinterpreta en el seu disseny mitjançant un joc de geometria cònica i tècniques de flexió de metalls. La postura escultòrica de la sèrie es combina amb la simplicitat en els materials, les formes i les tècniques de producció, per oferir un & amp; beneficis estètics. El resultat és una moderna sèrie de mobles que proporciona un toc distintiu als espais habitables.