Revista de disseny
Revista de disseny
L'art

Supplement of Original

L'art Les venes blanques de les pedres del riu condueixen a patrons aleatoris a les superfícies. La selecció de determinades pedres de riu i la seva disposició transforma aquests patrons en símbols, en forma de lletres llatines. Així és com es creen les paraules i les frases quan les pedres estan en la posició correcta una al costat de l'altra. El llenguatge i la comunicació sorgeixen i els seus signes esdevenen un complement del que ja hi ha.

Identitat Visual

Imagine

Identitat Visual L'objectiu era utilitzar formes, colors i tècniques de disseny inspirades en les postures de ioga. Dissenyant elegantment l'interior i el centre, oferint als visitants una experiència tranquil·la per renovar les seves energies. Per tant, el disseny del logotip, els mitjans online, els elements gràfics i el packaging van seguir la proporció daurada per tenir una identitat visual perfecta com s'esperava per ajudar els visitants del centre a tenir una gran experiència de comunicació a través de l'art i el disseny del centre. El dissenyador va encarnar l'experiència de la meditació i el ioga el disseny.

Penjador De Roba

Linap

Penjador De Roba Aquest elegant penjador de roba ofereix solucions a alguns dels problemes més grans: la dificultat d'inserir roba amb un coll estret, la dificultat de penjar roba interior i la durabilitat. La inspiració per al disseny prové del clip de paper, que és continu i durador, i la conformació final i l'elecció del material es va deure a les solucions a aquests problemes. El resultat és un gran producte que facilita la vida diària de l'usuari final i també un bonic complement d'una botiga boutique.

Residencial

House of Tubes

Residencial El projecte és la fusió de dos edificis, un abandonat dels anys 70 amb l'edifici de l'època actual i l'element que es va dissenyar per unir-los és la piscina. Es tracta d'un projecte que té dos usos principals, el 1r com a residència per a una família de 5 membres, el 2n com a museu d'art, amb àmplies zones i murs alts per acollir més de 300 persones. El disseny copia la forma de la muntanya posterior, la muntanya icònica de la ciutat. En el projecte només s'utilitzen 3 acabats amb tons clars per fer brillar els espais a través de la llum natural que es projecta a les parets, terres i sostres.

Taula De Cafè

Sankao

Taula De Cafè La taula de cafè Sankao, "tres cares" en japonès, és un moble elegant destinat a convertir-se en un personatge important de qualsevol espai d'estar modern. Sankao es basa en un concepte evolutiu, que creix i es desenvolupa com a ésser viu. L'elecció del material només podria ser fusta massissa de plantacions sostenibles. La taula de cafè Sankao combina igualment la més alta tecnologia de fabricació amb l'artesania tradicional, fent que cada peça sigui única. Sankao està disponible en diferents tipus de fusta massissa com Iroko, roure o freixe.

Tws Earbuds

PaMu Nano

Tws Earbuds PaMu Nano desenvolupa auriculars "invisibles a l'orella" fets a mida per a usuaris joves i adequats per a més escenaris. El disseny es basa en l'optimització de les dades de l'oïda de més de 5.000 usuaris i, finalment, garanteix que la majoria de les orelles es sentiran còmodes quan les portes, fins i tot quan estigues al teu costat. La superfície de la caixa de càrrega utilitza un drap elàstic especial per ocultar la llum indicadora mitjançant la tecnologia d'embalatge integrada. La succió magnètica facilita el funcionament. BT5.0 simplifica el funcionament alhora que manté una connexió ràpida i estable, i el còdec aptX garanteix una qualitat de so més alta. IPX6 Resistent a l'aigua.