Revista de disseny
Revista de disseny
Restaurant

Yuyuyu

Restaurant Actualment, a la Xina hi ha al mercat molts dissenys contemporanis barrejats, generalment basats en dissenys tradicionals, però amb materials moderns o amb expressions noves. Yuyuyu és un restaurant xinès, els dissenyadors han creat una nova manera d’expressar el disseny oriental, una nova instal·lació composta per línies i punts, que s’estenen des de la porta fins a l’interior del restaurant. Amb el canvi d’hora, l’apreciació estètica de les persones també canvia. Per al disseny oriental contemporani, la innovació és molt necessària.

Restaurant

Yucoo

Restaurant Amb la maduresa gradual de l’estètica i els canvis estètics de l’ésser humà, l’estil modern que destaca el jo i la individualitat s’han convertit en els elements importants del disseny. Aquest cas és un restaurant, el dissenyador vol crear una experiència espacial juvenil per als consumidors. Les plantes de color blau clar, gris i verd creen un confort i una brutalitat naturals per a l’espai. El candelabre elaborat amb rattan i metall teixit a mà explica la col·lisió entre la naturalesa i la naturalesa, mostrant la vitalitat de tot el restaurant.

Botiga

Formal Wear

Botiga Les botigues de roba masculina solen oferir interiors neutres que afecten negativament l'estat d'ànim dels visitants i, per tant, redueixen el percentatge de vendes. Per tal d’atreure a la gent, no només a visitar una botiga, sinó també a comprar productes que s’hi presenten, l’espai ha d’inspirar i estendre una bona alegria. És per això que el disseny d’aquesta botiga utilitza funcions especials inspirades en la costura artesanal i en diferents detalls que cridaran l’atenció i difonen un bon humor. La disposició a l’espai obert que es va dividir en dues zones també està dissenyada per a la llibertat dels clients durant les compres.

El Allisat Del Cabell

Nano Airy

El Allisat Del Cabell El ferro de redreçament Nano airy combina materials de recobriment nano-ceràmic amb una innovadora tecnologia de ferro negativa, que aporta el cabell suaument i elegantment en forma recta. Gràcies al sensor d’imant situat a la part superior de la tapa i del cos, el dispositiu s’apaga automàticament quan es tanca la tapa, cosa que pot transportar. El cos compacte amb el disseny sense fils recarregable USB és fàcil d’emmagatzemar a la bossa de mà i de portar, ajudant les dones a mantenir un pentinat elegant en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. L’esquema de color blanc i rosat proporciona al dispositiu un personatge femení.

L’Aplicació Mòbil

DeafUP

L’Aplicació Mòbil DeafUP desencadena la importància de l’educació i l’experiència professional per a la comunitat de sords a l’Europa de l’Est. Creen un entorn on professionals de l’audició i estudiants sords poden conèixer i col·laborar. Treballar junts serà una manera natural d’apoderar i motivar a les persones sordes a esdevenir més actives, a augmentar el seu talent, a aprendre noves habilitats, a marcar la diferència.

Les Bosses De Mà

Qwerty Elemental

Les Bosses De Mà De la mateixa manera que l'evolució del disseny de les màquines d'escriure mostra la transformació d'una forma visual molt complexa a una forma geomètrica simple i folrada, Qwerty-elemental és l'encarnació de la força, la simetria i la simplicitat. Les peces d’acer constructives fetes per diversos artesans són un tret visual distintiu del producte, cosa que proporciona a la bossa un aspecte arquitectònic. La peculiaritat essencial de la bossa són dues claus de màquina d’escriure, que són fabricades i muntades per la mateixa dissenyadora.