Revista de disseny
Revista de disseny
L’Aire Condicionat

Midea Sensia HW

L’Aire Condicionat La Midea Sensia promou la qualitat de vida i una forma innovadora d’exposar l’objecte de decoració. A més de l'eficiència i el silenci del flux d'aire, presenta l'innovador panell tàctil que dóna accés a funcions i colors i intensitat del raig. La teràpia del color que ajuda al procés antiestrès, va desenvolupar productes innovadors en ambdós sentits, benestar i estètica. A més de la diferent estètica, les seves formes integren l’interior de la llar amb elegància i estil, valorant la casa mitjançant la llum indirecta.

Escriptori

Duoo

Escriptori Duoo Desk és el desig d’expressar el caràcter mitjançant el minimalisme de les formes. Les seves fines línies horitzontals i les potes angulars de metall creen una imatge visual potent. La prestatgeria superior permet col·locar papereria de manera que no molesti durant el treball. Una safata oculta a la superfície per connectar dispositius manté una estètica neta. La taula de xapa natural aporta la calidesa de la textura de fusta natural. L’escriptori manté un equilibri impecable, gràcies als materials, la funcionalitat i la pràctica seleccionats harmoniosament, combinats amb l’estètica de formes regulars i estrictes.

Màquina De Pasta Casolana

Hidro Mamma Mia

Màquina De Pasta Casolana Hidro Mama Mia és un rescat sociocultural a través de la gastronomia italiana. Molt fàcil d’utilitzar, lleuger i compacte, fàcil d’emmagatzemar i transportar. Permet una alta productivitat segura, proporcionant una experiència de cuina agradable a la família en la interacció quotidiana amb els amics. El motor està totalment integrat al conjunt de transmissions, oferint potència, robustesa i un ús segur, proporcionant també una neteja i un suport fàcil. Talla la massa amb diferents gruixos, podent preparar diversos plats: pasta, tallarines, lasanya, pa, pastisseria, pizza i molt més.

Hipercar

Brescia Hommage

Hipercar En temps de tots els aparells digitals d’alta tecnologia, plana de les pantalles tàctils i vehicles racionals d’un sol volum, el projecte Brescia Hommage és un estudi de disseny hipercarc de dos places d’antiga escola previst per a una celebració en una època on l’elegant senzillesa, la materialitat d’alt toc, la potència bruta, la pura bellesa i la connexió directa entre l'home i la màquina eren la regla del joc. Una època en què homes valents i enginyosos com el mateix Ettore Bugatti van crear dispositius mòbils que van sorprendre el món.

Les Piscines

Termalija Family Wellness

Les Piscines Termalija Family Wellness és l’últim de la sèrie de projectes que Enota ha construït a Terme Olimia en els últims quinze anys i que conclou la transformació completa del complex balneari. Vista des de lluny, la forma, el color i l’escala de la nova estructura agrupada de volums tetraèdrics és una continuació del cúmul dels edificis rurals circumdants, que s’estén visualment al cor del complex. El nou sostre actua com una gran ombra d'estiu i no usurpa cap dels preciosos espais exteriors.

La Màquina Automàtica Per A Exprimir

Toromac

La Màquina Automàtica Per A Exprimir El Toromac està especialment dissenyat amb el seu potent aspecte per aportar una nova manera de consumir suc de taronja acabat d’espremer. Creat per a la màxima extracció de sucs, és per a restaurants, cafeteries i supermercats i el seu disseny premium permet una experiència agradable que proporciona sabor, salut i higiene. Té un sistema innovador que talla la fruita verticalment i pressiona les meitats mitjançant la pressió rotativa. Això significa que s’aconsegueix el màxim rendiment sense apretar ni tocar la closca.