Revista de disseny
Revista de disseny
Rellotge Analògic

Kaari

Rellotge Analògic Aquest disseny es basa en un mecanisme analògic standar 24 hores (mà de mitja velocitat hora). Aquest disseny es proporciona amb dos retalls en forma d'arc. A través d'ells es pot veure l'hora i el minut d'inflexió. L’hora d’hora (disc) es divideix en dos segments de colors diferents que, girant, indiquen el temps AM o PM en funció del color que comenci a ser visible. La mà del minut és visible a través de l’arc de radi més gran i determina quina franja de minut correspon als marcs de 0-30 minuts (situats al radi intern de l’arc) i la ranura de 30-60 minuts (situada al radi exterior).

El Mantell De Vestir Modern

Le Maestro

El Mantell De Vestir Modern Le Maestro revoluciona la sabata del vestit incorporant un 'taló de matriu' de titani de metall de làser Sintered Direct (DMLS). El "taló matricial" redueix la massa visual de la secció del taló i mostra la integritat estructural de la sabata del vestit. Per complementar l'elegant vamp, s'utilitza pell de cuir alt per al disseny asimètric de la part superior superior. La integració de la secció del taló a la part superior es compon ara en una elegant i refinada silueta.

La Marca De Recerca

Pain and Suffering

La Marca De Recerca Aquest disseny explora el patiment en diferents capes: filosòfica, social, mèdica i científica. Des del meu punt de vista personal, que el dolor i el dolor es presenten en moltes cares i formes, filosòfiques i científiques, vaig escollir la humanització del sofriment i el dolor com a base. Vaig estudiar les analogies entre la simbiòtica de naturalesa i la simbiòtica en les relacions humanes i a partir d’aquesta investigació vaig crear personatges que representen visualment les relacions simbiòtiques entre el que pateix i el que pateix i entre el dolor i el del dolor. Aquest disseny és un experiment i l’espectador n’és el tema.

L’Art Digital

Surface

L’Art Digital La naturalesa etèria de la peça dóna lloc a quelcom tangible. La idea neix de l’ús de l’aigua com a element per transmetre el concepte de superfície i ser superfície. El dissenyador té una fascinació per donar a conèixer les nostres identitats i el paper que tenen al nostre voltant en aquest procés. Per a ell, "surtim" quan mostrem alguna cosa de nosaltres mateixos.

La Tetera I Les Tasses

EVA tea set

La Tetera I Les Tasses Aquesta tetera seductorament elegant amb copes a la perfecció té un toc impecable i és un plaer participar. La forma inusual d'aquesta olla de te amb el brou que es barreja i creix del cos es presta molt bé a un bon abocament. Les tasses són versàtils i tàctils per enclavar-se a les mans de maneres diferents, ja que cada persona té el seu propi enfocament per sostenir una tassa. Disponible en blanc brillant amb anell platejat o porcellana negre mat amb tapa blanca brillant i gots blancs. Filtre d’acer inoxidable inclòs al seu interior. DIMENSIONS: tetera: 12,5 x 19,5 x 13,5 tasses: 9 x 12 x 7,5 cm.

Rellotge

Zeitgeist

Rellotge El rellotge es reflecteix en el zeitgeist, que s’associa a materials intel·ligents, tecnològics i duradors. El rostre d’alta tecnologia del producte està representat per un cos de carboni semi-torus i visualització de temps (forats de llum). El carboni substitueix la part metàl·lica, com a relíquia del passat i posa l'accent en la part drellotge. L'absència de part central demostra que la indicació innovadora de LED substitueix el mecanisme de rellotge clàssic. El retroil·luminació suau es pot ajustar sota el color preferit del propietari i un sensor de llum monitoritzarà la força de la il·luminació.