Revista de disseny
Revista de disseny
El Lavabo

Vortex

El Lavabo L'objectiu del disseny de vòrtex és trobar una nova forma per influir en el cabal d'aigua als lavabos per augmentar la seva eficiència, contribuir a la seva experiència dels usuaris i millorar les seves qualitats estètiques i semiòtiques. El resultat és una metàfora, derivada d’una forma de vòrtex idealitzada que significa drenatge i flux d’aigua que indica visualment tot l’objecte com a lavabo que funciona. Aquesta forma combinada amb l’aixeta guia l’aigua cap a un camí en espiral permetent que la mateixa quantitat d’aigua cobreixi més terreny, cosa que redueix el consum d’aigua per a la neteja.

Boutique I Showroom

Risky Shop

Boutique I Showroom Risky shop va ser dissenyat i creat per Smallna, un estudi de disseny i galeria vintage fundat per Piotr Płoski. La tasca va suposar molts reptes, ja que la boutique es troba a la segona planta d'una casa adossada, no té un aparador i té una superfície de només 80 metres quadrats. Aquí va venir la idea de duplicar la zona, utilitzant tant l’espai del sostre com l’espai del pis. S'aconsegueix una atmosfera acollidora i acollidora, tot i que els mobles estan penjats cap per avall al sostre. La botiga arriscada està dissenyada amb totes les normes (fins i tot desafia la gravetat). Reflecteix plenament l’esperit de la marca.

Vodka

Kasatka

Vodka "KASATKA" es va desenvolupar com a vodka premium. El disseny és minimalista, tant en forma d’ampolla com en colors. Una senzilla ampolla cilíndrica i una gamma limitada de colors (blanc, tons de gris, negre) emfatitzen la puresa cristal·lina del producte i l'elegància i l'estil d'un enfocament gràfic minimalista.

Arracades I Anells

Mouvant Collection

Arracades I Anells La col·lecció Mouvant es va inspirar en alguns aspectes del futurisme, com ara les idees de dinamisme i materialització de l’intangible presentat per l’artista italià Umberto Boccioni. Les arracades i l’anell de la col·lecció Mouvant presenten diversos fragments d’or de diferents mides, soldats de tal manera que aconsegueixen una il·lusió de moviment i creen moltes formes diferents, segons l’angle que es visualitzi.

El Patí Per A Neu Suau I Dura

Snowskate

El Patí Per A Neu Suau I Dura El patí de neu original es presenta aquí amb un disseny força nou i funcional: en caoba de fusta dura i amb corredors d’acer inoxidable. Un dels avantatges és que es poden utilitzar botes de cuir tradicionals amb taló i, per tant, no hi ha demanda de botes especials. La clau de la pràctica del patí és la tècnica de lligar fàcil, ja que el disseny i la construcció s’optimitzen amb una bona combinació entre l’amplada i l’alçada del patí. Un altre factor decisiu és l'amplada dels corredors optimitzant el patinatge de gestió sobre neu sòlida o dura. Els corredors són d’acer inoxidable i estan equipats amb cargols encastats.

L’Hospitalitat De L’Estadi

San Siro Stadium Sky Lounge

L’Hospitalitat De L’Estadi El projecte dels nous salons Sky és només el primer pas de l’enorme programa de renovació que l’AC Milan i el FC Internazionale, juntament amb el Municipi de Milà, porten a terme amb l’objectiu de transformar l’estadi de San Siro en un equipament multifuncional capaç d’acollir tot els esdeveniments importants que afrontarà Milano durant la propera EXPO 2015. Després de l’èxit del projecte skybox, Ragazzi & Partners ha dut a terme la idea de crear un nou concepte d’espais d’hostaleria a la part superior del gran estand del Estadi San Siro.