Revista de disseny
Revista de disseny
La Marca

Cut and Paste

La Marca Aquest conjunt d'eines del projecte, Retalla i enganxa: Prevenció del plagi visual, aborda un tema que pot afectar a tothom a la indústria del disseny i, tanmateix, el plagi visual és un tema que es parla poques vegades. Això podria ser degut a l'ambigüitat entre prendre referència d'una imatge i copiar-ne. Per tant, el que proposa aquest projecte és donar a conèixer les zones grises que envolten el plagi visual i situar-lo al capdavant de les converses al voltant de la creativitat.

Marca

Peace and Presence Wellbeing

Marca Peace and Presence Well-being és una empresa de teràpia holística amb seu al Regne Unit que ofereix serveis com ara reflexologia, massatge holístic i reiki per rejovenir el cos, la ment i l'esperit. El llenguatge visual de la marca P&PW es basa en aquest desig d'invocar un estat pacífic, calmant i relaxant inspirat en els records nostàlgics de la infància de la natura, concretament a partir de la flora i la fauna que es troben a les ribes dels rius i els paisatges boscosos. La paleta de colors s'inspira en les característiques de l'aigua de Geòrgia tant en els seus estats originals com oxidats, aprofitant de nou la nostàlgia dels temps passats.

Llibre

The Big Book of Bullshit

Llibre La publicació The Big Book of Bullshit és una exploració gràfica de la veritat, la confiança i la mentida i es divideix en 3 capítols juxtaposats visualment. La veritat: un assaig il·lustrat sobre la psicologia de l'engany. The Trust: una investigació visual sobre la noció de confiança i The Lies: Una galeria il·lustrada de merda, totes elles derivades de confessions anònimes d'engany. El disseny visual del llibre s'inspira en el "cànon Van de Graaf" de Jan Tschichold, utilitzat en el disseny de llibres per dividir una pàgina en proporcions agradables.

La Joguina

Werkelkueche

La Joguina El Werkelkueche és una estació de treball d'activitats obertes al gènere que permet als nens submergir-se en mons de joc lliure. Combina les característiques formals i estètiques de les cuines i els bancs de treball infantils. Per tant, el Werkelkueche ofereix diverses possibilitats per jugar. El taulell de fusta contraxapada corba es pot utilitzar com a pica, taller o pista d'esquí. Els compartiments laterals poden oferir espai d'emmagatzematge i amagat o coure rotllos cruixents. Amb l'ajuda de les eines acolorides i intercanviables, els nens poden realitzar les seves idees i imitar el món dels adults d'una manera lúdica.

Articles D'il·luminació

Collection Crypto

Articles D'il·luminació Crypto és una col·lecció d'il·luminació modular, ja que es pot expandir tant verticalment com horitzontalment, depenent de com es distribueixen els elements de vidre que componen cada estructura. La idea que va inspirar el disseny prové de la natura, recordant especialment les estalactites de gel. La peculiaritat dels articles Crypto es troba en el seu vidre bufat vibrant que permet que la llum s'escampi en moltes direccions d'una manera molt suau. La producció es fa mitjançant un procés totalment artesanal i és l'usuari final qui decideix com es composarà la instal·lació final, cada vegada d'una manera diferent.

La Fotografia D'art

Talking Peppers

La Fotografia D'art Les fotografies de Nus Nous semblen representar cossos humans o parts d'ells, en realitat és l'observador qui les vol veure. Quan observem alguna cosa, fins i tot una situació, ho observem emocionalment i per això, sovint ens deixem enganyar. A les imatges de Nus Nous s'evidencia com l'element d'ambivalència es converteix en una subtil elaboració de la ment que ens allunya de la realitat per conduir-nos a un laberint imaginari fet de suggeriments.