Revista de disseny
Revista de disseny
El Concepte D’Arquitectura Corporativa

Pharmacy Gate 4D

El Concepte D’Arquitectura Corporativa El concepte creatiu es basa en la combinació de components materials i immaterials, que junts creen una plataforma de mitjans. El punt central d’aquesta plataforma es caracteritza per un bol gran com a símbol d’un gotet d’alquímia abstracta sobre el qual es projecta un esquema hologràfic d’una cadena flotant d’ADN. Aquest holograma d’ADN, que de fet representa l’eslògan “A Promise for Life”, gira lentament i suggereix la facilitat de vida d’un organisme humà lliure de símptomes. L’holograma d’ADN rotatiu no només representa el flux de vida sinó també la relació entre la llum i la vida mateixa.

Calendari

Calendar 2014 “Botanical Life”

Calendari La vida botànica és un calendari que destaca la vida vegetal de les plantes en un sol full. Obre el full i posa a la base per gaudir d'una varietat de finestres emergents de plantes. Els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de Life with Design.

Calendari

Meet the Chef

Calendari Com un calendari corporatiu pot aportar més negoci als restaurants locals de Tailàndia a l’altura? Què passa amb la creació de més compromís amb calendari mitjançant el codi QR per veure els videoclips de la 'recepta secreta' de plats signats de 12 restaurants locals de Tailàndia. Els clips es penjaran als llocs de la xarxa social per compartir-los fàcilment. Més visions ajudaran els restaurants a ser més coneguts i poden comportar més vendes. Com a resultat, els empresaris locals poden independitzar-se per si mateixos, executant el seu negoci escollit, sense haver de sortir de la seva ciutat natal.

La Targeta De Missatges

Pop-up Message Card “Leaves”

La Targeta De Missatges Les fulles són targetes de missatges amb motius de fulls emergents. Aclareix els teus missatges amb un to expressiu de verd de temporada. Inclou un conjunt de quatre targetes diferents amb quatre sobres. Els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de Life with Design.

El Fermall

Chiromancy

El Fermall Cada persona és única i original. Això és evident fins i tot en els patrons dels nostres dits. Les línies dibuixades i els signes de les nostres mans també són força originals. A més, cada persona té un ventall de pedres, que són properes a elles de qualitat o relacionades amb esdeveniments personals. Totes aquestes funcions ofereixen a un observador pensant tantes instruccions i atractius, que permet crear joies personalitzades a partir d’aquestes línies i signes de coses individuals. Aquest tipus d’ornaments i joies: forma el seu codi d’art personal

Calendari

Calendar 2014 “ZOO”

Calendari El kit artesanal de paper ZOO és fàcil de muntar. No cal cola ni tisores. Muntar junts junts amb la mateixa marca. Cada animal serà un calendari de dos mesos. Els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de Life with Design.