Revista de disseny
Revista de disseny
El Servei De Begudes Calentes Amb Plantes Fresques

Herbal Tea Garden

El Servei De Begudes Calentes Amb Plantes Fresques Patrick Sarran va crear el Herbal Tea Garden com un element únic per al Landmark Mandarin Oriental de Hong Kong el 2014. El gerent de la restauració volia un carretó on pogués realitzar la cerimònia del te. Aquest disseny reutilitza els codis desenvolupats per Patrick Sarran en els seus carros de la sèrie K, incloent el carro formatge KEZA i el carro multifuncional Km31, influenciats per la pintura paisatgística xinesa.

El Carretó De Xampany

BOQ

El Carretó De Xampany BOQ és un carro de bany de gel per servir xampany a recepcions. Està fabricat amb fusta, metall, resina i vidre. La simetria circular organitza objectes i materials com a part integral del disseny. Les flautes estàndard es guarden en corol·la, cap avall, sota una safata de resina blanca, protegida de pols i xocs. La composició, gairebé floral, convida als convidats a formar un cercle per tastar la preciosa beguda. Però en primer lloc, és un accessori d’etapa efectiu per al cambrer.

El Carretó De Nivell

Kali

El Carretó De Nivell Aquest carretó pas a pas és un dels elements de la sèrie K del dissenyador per a la marca QUISO. Està feta de fusta massissa molt ben elaborada. El seu disseny robust i resistent el fa ideal per consumir alcohol a la taula del restaurant. Per la seguretat i l’elegància del servei, les ulleres queden penjades d’un coixí, les ampolles estan immobilitzades per un revestiment antilliscant, les rodes industrials tenen un rodatge suau i silenciós.

El Carro Multifuncional

Km31

El Carro Multifuncional Patrick Sarran va crear el Km31 per a un ampli ventall d’usos de restaurants. La limitació principal era la multifuncionalitat. Aquest cistell es pot utilitzar de forma individual per servir una taula o una altra fila amb altres per a un bufet. El dissenyador va idear un top de Krion articulat muntat a la mateixa base de rodes que havia dissenyat per a una gamma de carrets com el KEZA, i posteriorment el Kvin, el Jardí de te d’herbes i el Kali, anomenats junts de la sèrie K. La duresa del Krion va permetre triar un acabat lleuger complet, amb la robustesa necessària per a un establiment luxós.

Cafetera Automàtica

F11

Cafetera Automàtica Les línies simples i elegants, netes i els acabats de materials de gran qualitat fan que el disseny F11 s’adapti a entorns domèstics i professionals. La pantalla tàctil a tot color de 7 "és molt fàcil d'utilitzar i intuïtiva. F11 és una màquina" one touch "on podeu personalitzar les vostres begudes preferides per a la seva selecció ràpida. demanda La unitat de cervesa patentada pot oferir espresso pressuritzat o cafè regular no pressuritzat i l’aroma està garantit per les fulles planes de ceràmica.

El Dispositiu De Seguretat

G2 Face Recognition

El Dispositiu De Seguretat L’alta qualitat dels materials i la simplicitat del disseny fan que aquest dispositiu de reconeixement de la seguretat sigui elegant, elegant i robust. Una tecnologia avançada per convertir-la en una de les més ràpides del món i molt precisa, ningú pot enganyar el seu algorisme. Producte resistent a l’aigua amb llum ambientada a la part posterior per crear un clima ambiental fins i tot a l’oficina més freda. La mida compacta fa que s’ajusti gairebé a tot arreu i la forma permet situar-la horitzontalment o verticalment.