Revista de disseny
Revista de disseny
L’Anell Estructural

Spatial

L’Anell Estructural El disseny incorpora una estructura de bastidor metàl·lic en què es manté el druzy de manera que es faci èmfasi tant en la pedra com en l'estructura del bastidor metàl·lic. L’estructura és força oberta i assegura que la pedra sigui l’estrella del disseny. La forma irregular de la densa i les boles de metall que uneixen l'estructura aporten una mica de suavitat al disseny. És agosarat, punyent i portable.

La Publicitat

Insect Sculptures

La Publicitat Cada peça es va elaborar a mà per crear escultures d’insectes inspirats en els seus ambients i els aliments que mengen. L'obra d'art s'utilitzava com a crida a l'acció a través del lloc web de Doom per identificar plagues domèstiques específiques. Els elements utilitzats per a aquestes escultures eren procedents de jardins de brossa, abocadors d'escombraries, llits fluvials i supermercats. Un cop muntat cada insecte, van ser fotografiats i retocats al photoshop.

Gelat

Sister's

Gelat Aquest envàs està dissenyat per a la Companyia de Gelats Sisters. L’equip de disseny ha intentat fer servir tres dames, que recorden els fabricants d’aquest producte, en forma de colors alegres que provenen del gust de cada gelat. En cada sabor del disseny, s'utilitza la forma pf dgelat com a cabell del personatge, que presenta una interessant i nova imatge de l'envasat de gelats. Aquest disseny, en la seva nova forma, ha cridat molt l'atenció entre els seus competidors i ha tingut vendes elevades. El disseny tracta de crear envasos originals i creatius.

Ampolla

Herbal Drink

Ampolla La base del seu concepte és un element emocional. El concepte de denominació i disseny desenvolupat s’orienta als sentiments i emocions del client, que serveixen per aturar la persona just al costat de la prestatgeria necessària i fer-la escollir entre la multitud d’altres marques. El seu paquet expressa els efectes dels extractes de plànols, els patrons de colors directament impresos en ampolla de porcellana blanca que s’assembla a la forma de flors. Destaca visualment la imatge del producte natural.

La Llauna De Vi

Essenzza

La Llauna De Vi El disseny del vi, és el país d'origen i la ciutat ha cridat molt l'atenció. Cerca en pintures miniatures i tradicionals. Els motius valuosos van descobrir que per assolir l'objectiu, això significa que, mentre que el disseny tradicional d'ampolles de vi de luxe era molt eficaç. Motiu que es va utilitzar en el disseny, arabesques. Aquests motius extrets de la pintura envernissada iraniana. El disseny intenta crear dissenys originals i creatius i s’esforça per crear disseny amb un significat intrínsec i per portar un missatge important.

Envasos De Suc

Pure

Envasos De Suc La base del concepte de Suc pur és un element emocional. El concepte de denominació i disseny desenvolupat s’orienta als sentiments i emocions del client, que serveixen per aturar la persona just al costat de la prestatgeria necessària i fer-la escollir entre la multitud d’altres marques. El paquet expressa els efectes dels extractes de fruites, els patrons de colors impresos directament en una ampolla de vidre que s’assembla a la forma de fruites. Destaca visualment la imatge dels productes naturals.