Revista de disseny
Revista de disseny
L’Aigüera

Thalia

L’Aigüera Lavabo semblant un brot a punt per florir i omplir-se: és tan floreix que es va fer a partir d’una unió hàbil de massís i teca de fusta massissa, una essència a la part superior i l’altra a la part inferior. Una combinació ferma i segura, que proporciona un toc d’elegància i vivacitat del color amb una alegre entrellaç de grans amb tonalitats sempre diferents que produeixen lavabos únics. La bellesa d’aquest objecte es caracteritza per la seva asimetria i harmonia per la trobada de diferents formes i essència llenyosa.

La Seu Central

Nippo Junction

La Seu Central La seu central de Nippo es construeix sobre una intersecció multicapa d’infraestructures urbanes, una carretera d’autopista i un parc. Nippo és una empresa líder en construcció de carreteres. Ells defineixen Michi, que significa "carrer" en japonès, com a base del seu concepte de disseny com "allò que connecta una varietat de components". Michi connecta l’edifici amb el context urbà i també connecta espais de treball individuals entre ells. Michi es va millorar per crear connexions creatives i per realitzar el lloc de treball únic possible només a Nippo.

Casa Privada

Bbq Area

Casa Privada El projecte de la zona de barbacoa és un espai que permet cuinar a l’aire lliure i reunir la família. A Xile, la zona de barbacoa es troba normalment allunyada de la casa, però en aquest projecte forma part de la casa unint-la amb el jardí mitjançant grans finestres plegables lluminoses que permeten que la màgia de l’espai del jardí flueixi a la casa. Els quatre espais, natura, piscina, menjador i cuina estan units en un disseny únic.

Les Receptes Digitals De Les Xarxes Socials

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Les Receptes Digitals De Les Xarxes Socials Unilever Food Solutions va encarregar la xef resident Heidi Heckmann (Chef regional de clients, Ciutat del Cap) per crear 11 receptes úniques per a Spices Blends amb la gamma d’espècies Robertsons. Com a part de la campanya “El nostre viatge, el vostre descobriment”, la idea era crear imatges i dissenys únics utilitzant aquests ingredients per a una divertida campanya de Facebook. Cada setmana, les úniques Spice Blends del xef Heidi es van publicar com a publicacions sobre tela a Facebook, molt riques en mitjans. Cadascuna d’aquestes receptes també està disponible per a la descàrrega de l’iPad al lloc web d’UFS.com.

Sistema D’Il·luminació I So

Luminous

Sistema D’Il·luminació I So Lluminós dissenyat per oferir una solució d’il·luminació ergonòmica i un sistema de so envoltant en un sol producte. Està orientat a crear emocions que els usuaris desitgen sentir i utilitzar una combinació de so i llum per aconseguir aquest objectiu. El sistema de so desenvolupat sobre la base del reflex del so i simula el so surround 3D a la sala sense la necessitat de cablejar i instal·lar diversos altaveus al voltant. Com a llum colgant, Luminous crea una il·luminació directa i indirecta. Aquest sistema d’il·luminació proporciona una llum suau, uniforme i de baix contrast que prevé problemes d’enlluernament i visió.

Bicicleta Elèctrica

Ozoa

Bicicleta Elèctrica La bicicleta elèctrica OZOa presenta un marc amb una forma de “Z” distintiva. El bastidor forma una línia ininterrompuda que connecta elements funcionals clau del vehicle, com ara rodes, direcció, seient i pedals. La forma “Z” està orientada de tal manera que la seva estructura proporciona una suspensió posterior integrada natural. L’economia de pes la proporciona l’ús de perfils d’alumini a totes les parts. Una bateria extraïble i recarregable d’ions de liti s’integra al marc.