Revista de disseny
Revista de disseny
El Restaurant Xinès

Pekin Kaku

El Restaurant Xinès La nova renovació del restaurant Pekin-kaku ofereix una reinterpretació estilística del que podria ser un restaurant d'estil Beijing, rebutjant el tradicional disseny ornamental a favor d'una arquitectònica més simplista. El sostre presenta un Aurora Vermell creat amb cortines de corda de 80 metres de llarg. Les parets es tracten amb maons tradicionals de Xangai fosc. Els elements culturals del mil·lenari patrimoni xinès, inclosos els guerrers de terracota, la llebre vermella i la ceràmica xinesa, es van destacar en una exhibició minimalista que proporciona un enfocament contrastat als elements decoratius.

El Restaurant Japonès

Moritomi

El Restaurant Japonès El trasllat de Moritomi, un restaurant que ofereix cuina japonesa, al costat del patrimoni mundial, el castell de Himeji explora les relacions entre materialitat, forma i interpretació arquitectònica tradicional. El nou espai intenta reproduir el patró de fortificacions de pedra del castell en diversos materials, incloses pedres rugoses i polides, acer recobert d'òxid negre i estores tatami. Un pis fet amb petites làpides revestides de resina representa el fossat del castell. De dos colors, el blanc i el negre, flueixen com l’aigua de l’exterior i travessen la porta d’entrada decorada de gelosia de fusta, fins a la sala de recepció.

Escultura Pública

Bubble Forest

Escultura Pública Bubble Forest és una escultura pública d’acer inoxidable resistent a l’àcid. Està il·luminada amb làmpades LED RGB programables que permeten que l'escultura pateixi una metamorfosi espectacular quan es pon el sol. Es va crear com a reflexió sobre la capacitat de les plantes per produir oxigen. El bosc del títol consta de 18 tiges / troncs d’acer que acaben amb corones en forma de construccions esfèriques que representen una sola bombolla d’aire. Bubble Forest fa referència a la flora terrestre i a la coneguda des del fons de llacs, mars i oceans

La Residència Familiar

Sleeve House

La Residència Familiar Aquesta casa realment única va ser dissenyada pel conegut arquitecte i estudiós Adam Dayem i recentment va guanyar el segon lloc al concurs American-Architects US Building of the Year. La casa de 3-BR / 2,5 banys es troba en prats rotunds i oberts, en un entorn que ofereix privadesa, així com una vista espectacular sobre la vall i la muntanya. Per molt enigmàtica que sigui pràctica, l'estructura ha estat concebuda esquemàticament com dos volums com a màniga que s'entrecreuen. La façana de fusta carbonitzada amb un origen sostenible proporciona a la casa una textura rugosa i resistent, una reinterpretació contemporània dels antics graners a la vall d'Hudson.

La Maleta De Sostenibilitat

Rhita

La Maleta De Sostenibilitat Muntatge i desmuntatge dissenyats per a motius de sostenibilitat. Amb un sistema innovador d’estructura de la frontissa dissenyat, es va reduir el 70% de les peces, sense enganxar ni reblar per a la seva fixació, ni cosir el folre interior, que facilita la seva reparació i es va reduir el 33% del volum de mercaderies, eventualment, estendre la maleta. cicle de vida. Totes les peces es poden comprar de forma individualitzada, per personalitzar la maleta pròpia o la substitució de peces, sense que es faci la maleta de devolució al centre de reparació necessari, s’estalvia temps i es redueix la petjada de carboni d’enviament.

La Cadira Metàl·lica Exterior

Tomeo

La Cadira Metàl·lica Exterior Durant els anys 60, els dissenyadors visionaris van desenvolupar els primers mobles de plàstic. El talent dels dissenyadors unit a la versatilitat de la substància va donar lloc a la seva indispensabilitat. Tant els dissenyadors com els consumidors es van convertir en addictes a això. Avui coneixem els perills ambientals. Tot i així, les terrasses del restaurant continuen plenes de cadires de plàstic. Això es deu al fet que el mercat ofereix poca alternativa. El món del disseny continua essent poc poblat amb fabricants de mobles d'acer, fins i tot de vegades publicant dissenys de finals del segle XIX ... Aquí neix Tomeo: una cadira d'acer moderna, lleugera i apilable.