Revista de disseny
Revista de disseny
Anell

Ohgi

Anell Mimaya Dale, el dissenyador de l’anell Ohgi ha enviat un missatge simbòlic amb aquest anell. La seva inspiració de l’anell va venir pels significats positius que tenen els fanàtics plegables japonesos i per la quantitat d’estimats de la cultura japonesa. Utilitza or groc de 18 K i un safir per al material i en broten una aura luxosa. A més, el ventilador plegable s’assenta sobre un anell en un angle que li proporciona una bellesa única. El seu disseny és la unitat entre Orient i Occident.

L’Obrador De Cartes

Memento

L’Obrador De Cartes Tot comença amb agraïment. Una sèrie d’obertors de cartes que reflecteixen les ocupacions: Memento no és només un conjunt d’eines, sinó també una sèrie d’objectes que expressen l’agraïment i els sentiments de l’usuari. Mitjançant la semàntica del producte i les imatges senzilles de diferents professions, els dissenys i les maneres úniques que s’utilitza cada peça Memento ofereixen a l’usuari diverses experiències sinceres.

Restaurant I Bar Japonès

Dongshang

Restaurant I Bar Japonès Dongshang és un restaurant i bar japonès situat a Pequín, format per bambú de diverses formes i mides. La visió del projecte era crear un entorn gastronòmic únic entrellaçant l’estètica japonesa amb elements de la cultura xinesa. El material tradicional, amb fortes connexions amb l'art i l'artesania dels dos països, cobreix les parets i els sostres per crear un ambient íntim. El material natural i sostenible simbolitza la filosofia antiurbana de la història clàssica xinesa, els set savis del bambú, i l’interior evoca la sensació de menjar dins d’un bosquet de bambú.

Butaca

Osker

Butaca Osker us convida immediatament a seure i relaxar-vos. Aquesta butaca té un disseny molt pronunciat i corbat que proporciona característiques distintives com ara fusteries de fusta perfectament elaborades, reposabraços de cuir i amortiment. Els detalls i l'ús de materials d'alta qualitat: cuir i fusta massissa garanteixen un disseny contemporani i atemporal.

Casa

Zen Mood

Casa Zen Mood és un projecte conceptual centrat en 3 motors clau: Minimalisme, adaptabilitat i estètica. S'hi adjunten segments individuals creant diverses formes i usos: es poden generar cases, oficines o sales d’exposició amb dos formats. Cada mòdul ha estat dissenyat amb 3,20 x 6,00m disposats en 19m² dins dels pisos 01 o 02. El transport es realitza principalment amb camions, també es pot lliurar i instal·lar en un sol dia. És un disseny únic i contemporani que crea espais senzills, vius i creatius possibles a través d’un mètode constructiu net i industrialitzat.

Sistema De Connexió De Rodes

Airport Bremen

Sistema De Connexió De Rodes Un disseny modern d’alt contrast i una clara informació Hirarchie distingeixen el nou sistema. El sistema d’orientació funciona ràpidament i contribuirà positivament a la qualitat del servei que permet l’aeroport. El més important significa al costat de l'ús d'un tipus de lletra nou, un element de fletxa distintiu per a la introducció de diferents colors amb alt contrast. Va ser particularment relacionat amb aspectes funcionals i psicològics, com la bona visibilitat, la llegibilitat i el registre d’informació sense barreres. S'utilitzen nous estoigs d'alumini amb una il·luminació LED optimitzada i moderna. Es van afegir torres de senyalització.