Revista de disseny
Revista de disseny
El Suport D’Exhibició Interactiu D’Escriptori

Ubiquitous Stand

El Suport D’Exhibició Interactiu D’Escriptori Aquest omnipresent suport d’escriptori està dissenyat per interaccionar les persones amb els somnis del dia. Els forats estan disposats i additius augmentats amb flors, piruletes o subjectes que s’assimilen al seu patró des de diverses orientacions. La superfície cromada reflecteix i canvia els tons dels subjectes mostrats i les persones interactuen amb ell.

Màscara

Billy Julie

Màscara Aquest disseny s’inspira en la microexpressió. El dissenyador tria Billy i Julie per a dos tipus de personalitats múltiples. Els elements complexos es creen mitjançant l’ajustament paràmetre de les orientacions d’una geometria similar a una escala, a partir d’una corba enredada amb particions. Com a interfície i intèrpret, aquesta màscara es crea per fer que les persones examinin la pròpia consciència.

Ajudant De Maquillatge

Eyelash Stand

Ajudant De Maquillatge Aquest disseny explora una metàfora de les pestanyes. El dissenyador considera que la cella dels ulls és una tasca per a una expectativa personal. Crea un suport de pestanyes com a icona de la vida o una etapa en miniatura de la performance. Aquest estand simbolitza un compromís reminiscent al matí o abans d’anar a dormir, establint les pestanyes temporalment abans o després d’haver estat aplicades. Un suport de pestanyes és una manera de memoritzar el que quelcom trivial ha contribuït a l’aventura personal diària.

La Instal·lació Del Tema

Dancing Cubes

La Instal·lació Del Tema Aquest disseny interacciona amb mòduls assignats mostrats. Aquest suport temàtic està dissenyat amb un mecanisme autoexpansionat per connectar sis o més cubs a una unitat escalada en tres direccions perpendiculars. La configuració gratuïta del formulari amb gravats fa que la connexió sigui similar a la dels balladors entrellaçats. La disposició de petits forats crea una estructura d’allotjament per a subjectes amb peces lineals.

La Llum De Taula

Moon

La Llum De Taula Aquesta llum té un paper actiu per acompanyar les persones en un espai de treball des del matí fins a la nit. Va ser dissenyat tenint en compte les persones que treballen l’entorn. El cable es pot connectar a un ordinador portàtil o a un banc d’alimentació. La forma de la lluna estava formada per tres quarts de cercle com a icona ascendent a partir d’una imatge del terreny feta d’enmarc inoxidable. El patró superficial de la lluna recorda la guia de desembarcament en un projecte espacial. L’entorn sembla una escultura a la llum del dia i un aparell lluminós que conforta la tensió del treball de nit.

Llum

Louvre

Llum El llum del Louvre és una làmpada de taula interactiva inspirada en llum del sol d’estiu grega que passa fàcilment de les persianes tancades a través de Louvres. Consta de 20 anells, 6 de suro i 14 de Plexiglas, que canvien l’ordre d’una manera lúdica per transformar la difusió, el volum i l’estètica final de llum segons les preferències i necessitats dels usuaris. La llum passa pel material i provoca difusió, de manera que no apareixen ombres sobre si mateix ni en les superfícies que l’envolten. Els anells amb diferents alçades ofereixen l'oportunitat de combinacions interminables, personalització segura i control total de llum.