Revista de disseny
Revista de disseny
L'espai De Treball

Dava

L'espai De Treball Dava està desenvolupat per a oficines d’espai obert, escoles i universitats on són importants les fases de treball tranquil i concentrat. Els mòduls redueixen les alteracions acústiques i visuals. Per la seva forma triangular, el mobiliari és eficient en l'espai i permet diverses opcions d'ordenació. Els materials de Dava són de WPC i feltre de llana, tots dos biodegradables. Un sistema de connectors fixa les dues parets a la taula i subratlla la simplicitat en la producció i la manipulació.

Nom del projecte : Dava, Nom del dissenyador : Michael Strantz, Nom del client : .

Dava L'espai De Treball

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.