Revista de disseny
Revista de disseny
La Llum Ambiental

25 Nano

La Llum Ambiental 25 Nano és un instrument artístic de llum per representar l’efímer i la permanència, el naixement i la mort. Treballant amb Spring Pool Glass Industrial CO., LTD, la visió del qual és crear un llaç sistemàtic de reciclatge de vidre per a un futur sostenible, 25 Nano va triar la bombolla relativament fràgil com a mitjà en contrast amb el vidre sòlid per encarnar la idea. A l'instrument, la llum brilla a través dels cicles de vida de la bombolla, projectant a l'ambient color i ombres semblants a l'arc de Sant Martí, creant una atmosfera onírica al voltant de l'usuari.

Nom del projecte : 25 Nano, Nom del dissenyador : Ray Teng Pai, Nom del client : Tainan University of Technology/ Product Design Department.

25 Nano La Llum Ambiental

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.