Revista de disseny
Revista de disseny
L'oficina De Prevenda

Ice Cave

L'oficina De Prevenda Ice Cave és un showroom per a un client que necessitava un espai amb una qualitat única. Mentrestant, capaç de mostrar diverses propietats del Teheran Eye Project. Segons la funció del projecte, un ambient atractiu però neutre per mostrar objectes i esdeveniments segons sigui necessari. La idea de disseny va ser utilitzar una lògica superficial mínima. Una superfície de malla integrada s'estén per tot l'espai. L'espai necessari per als diferents usos es forma a partir de forces estranyes en sentit amunt i avall exercides sobre la superfície. Per a la fabricació, aquesta superfície s'ha dividit en 329 panells.

Botiga Minorista

Atelier Intimo Flagship

Botiga Minorista El nostre món ha estat afectat per un virus sense precedents el 2020. El primer vaixell insígnia de l'Atelier Intimo dissenyat per O i O Studio s'inspira en el concepte de Rebirth of the Scorched Earth, que implica la integració del poder curatiu de la natura que dóna a la humanitat una nova esperança. Mentre es crea un espai dramàtic que permet als visitants passar moments imaginant i fantasejant en aquest temps i espai, també es crea una sèrie d'instal·lacions d'art per demostrar plenament les característiques reals de la marca. El Flagship no és un espai comercial normal, és l'escenari d'actuació de l'Atelier Intimo.

La Botiga De Te Emblemàtica

Toronto

La Botiga De Te Emblemàtica El centre comercial més concorregut del Canadà incorpora un nou disseny de botiga de te de fruita d'Studio Yimu. El projecte de la botiga insígnia era ideal per a la marca per convertir-se en el nou punt d'accés al centre comercial. Inspirada en el paisatge canadenc, la bonica silueta de la muntanya blava del Canadà està impresa al fons de la paret de tota la botiga. Per portar el concepte a la realitat, Studio Yimu va crear artesanalment una escultura de molineria de 275 cm x 180 cm x 150 cm que permet una interacció total amb cada client.

Pavelló

Big Aplysia

Pavelló En el procés de desenvolupament urbà, és inevitable que sorgeixi el mateix entorn construït. Els edificis tradicionals també poden semblar monòtons i distants. L'aparició d'una arquitectura paisatgística de forma especial suavitza la relació entre les persones a l'espai arquitectònic, es converteix en un lloc per fer turisme i activa la vitalitat.

El Showroom

From The Future

El Showroom Sala d’exposició: a la sala d’exposicions, es presenten sabates d’entrenament i equipament esportiu, fabricats amb tecnologia d’injecció. El lloc sembla ser fabricat amb premsa de motlle d’injecció. En el mètode de fabricació del lloc, els mobles s’uneixen com si es fabricessin en motlle d’injecció per tal de generar el conjunt. Les traces de cosir gruixudes que al sostre suavitzen tota la visualitat tecnològica.

Boutique I Showroom

Risky Shop

Boutique I Showroom Risky shop va ser dissenyat i creat per Smallna, un estudi de disseny i galeria vintage fundat per Piotr Płoski. La tasca va suposar molts reptes, ja que la boutique es troba a la segona planta d'una casa adossada, no té un aparador i té una superfície de només 80 metres quadrats. Aquí va venir la idea de duplicar la zona, utilitzant tant l’espai del sostre com l’espai del pis. S'aconsegueix una atmosfera acollidora i acollidora, tot i que els mobles estan penjats cap per avall al sostre. La botiga arriscada està dissenyada amb totes les normes (fins i tot desafia la gravetat). Reflecteix plenament l’esperit de la marca.