Revista de disseny
Revista de disseny
La Fira Mundial De Disseny

The Wave

La Fira Mundial De Disseny Inspirat en el principi japonès de la "calma activa", el disseny combina elements racionals i emocionals en una sola entitat. L’arquitectura té un aspecte minimalista i tranquil des de l’exterior. Tot i així, pots sentir una força tremenda que s’irradia. Sota el seu encanteri, curia curiosament cap a l’interior. Un cop a dins, us trobareu en un entorn sorprenent amb plena energia i farcits de grans parets de suports amb animacions abstractes i energètiques. D’aquesta manera, l’estand es converteix en una experiència memorable per als visitants. El concepte retrata l'equilibri asimètric que trobem a la natura i al cor de l'estètica japonesa.

Botiga

Family Center

Botiga Hi ha algunes raons per les quals vaig tancar la llarga paret frontal (30 metres). Una, era que l’elevació de l’edifici existent era realment desagradable, i no tenia permís per tocar-la. En segon lloc, en tancar la façana frontal, vaig obtenir 30 metres d'espai de paret al seu interior. Segons el meu estudi d’estadístiques d’observació diària, la majoria de compradors van optar per entrar a la botiga només per curiositat i per veure què passa darrere d’aquesta façana de formes curioses.

Restaurant

Lohas

Restaurant El contracorrent de les revoltes al ritme d'Urban. La base està situada en una intensa intersecció de trànsit. El pla espacial general pretén crear un ritme dolç i assentat, com si indueixi el temps a frenar-se i en aquest ritme de vida urbana ràpid per gaudir de cada moment aquí i ara. L’espai obert, tal com està format, mitjançant una planificació mitjana, divideix l’espai en funció de diferents funcionalitats. Les pantalles semblants a totem afegeixen un ambient lúdic a la dolça atmosfera espacial.

Restaurant

pleasure

Restaurant El plaer de viure una vida d'art. Ampliació i continuació. A través de l’extensió de les formes del sostre i les extensions del sòl, i la seva ondulació constant de contorn, que es troba aquí vertical o obscura, reflectint una força d’acció que engloba els cims i les valls de la vida. Mentre que l’ambient en capes flueix i entra en acció, les imatges de bellesa es conjuguen a l’espai. La cabina espacial sigui fluida i transparent, mantenint les divisions de diversos compartiments. Amb una disposició ingènua d’espai, la privadesa pot existir enmig dels compartiments.

La Residència

nature

La Residència Aquesta casa està pensada per a una parella. Torna a la natura. La gent està disposada a sortir més, a estar a l’aire lliure oa deixar que la natura formi part de la vida, per permetre a la natura enriquir el vocabulari de casa. Simplement deixa la natura entrar i anar a la seva posició. Elements rics i diversos, que mostren com el despreniment pot existir al costat d’una densa complexitat, com les múltiples facetes de les flors, que en última instància es rendiran a les eleccions finals després de molta deliberació.

L’Espai D’Oficines

Samlee

L’Espai D’Oficines Sense detalls exigents, Samlee Office va ser dissenyat per una estètica oriental de senzillesa. Aquest concepte coincideix amb la ràpida ciutat en desenvolupament. En aquesta societat de la informació, el projecte presenta la relació interactiva entre la ciutat, el treball i la gent: una mena de relació íntima d’activitat i inèrcia; superposició transparent; permeació en blanc.