Revista de disseny
Revista de disseny
El Club De Bany

Loong

El Club De Bany La combinació de negocis orientats a serveis i noves formes de negoci és una tendència. El dissenyador integra de forma experimental les funcions subsidiàries del projecte amb el negoci principal, re-optimitza les funcions principals de la formació esportiva de pares i fills i construeix el projecte en un espai integral per a la natació i l’educació esportiva, integrant entreteniment i lleure.

Club Infantil

Meland

Club Infantil Tot el projecte ha completat l’expressió excel·lent del pati d’infants interior de pares i fills, mostrant un alt grau de completesa i coherència en la racionalització i la narració espacial. El subtil disseny de la línia connecta diferents àrees funcionals i dóna compte de la racionalitat dels fluxos de visitants. La narració de l’espai, al seu torn, connecta diferents espais a través d’una trama completa i porta als consumidors a experimentar el meravellós viatge de la interacció pares-fill.

L’Apartament

Home in Picture

L’Apartament El projecte és un espai habitable creat per a una família de quatre persones amb dos fills. L’atmosfera de dreamland creada pel disseny de la llar prové no només del món de contes de fades creat per a nens, sinó també del sentit futurista i el xoc espiritual que suposa el repte del mobiliari de la llar tradicional. Al no estar lligat per mètodes i pautes rígides, el dissenyador va desintegrar la lògica tradicional i va presentar una nova interpretació de l'estil de vida.

L’Interior Residencial

Inside Out

L’Interior Residencial El primer dissenyador d’interiorisme en solitari del dissenyador d’arquitectura, seleccionant una barreja de mobles destacats japonesos i nòrdics per crear un ambient agradable i agradable. La fusta i el teixit s'utilitzen principalment a tot el pis amb accessoris de llum mínims. El concepte & quot; Inside Out & quot; caixa de fusta revelada amb l’entrada i el passadís de fusta connectats mentre s’obre a la sala d’estar com a "interior". exhibició de llibres i exposicions d'art, amb habitacions com "exterior" i butxaca d'espais amb funcions de vida.

La Seu Central

Nippo Junction

La Seu Central La seu central de Nippo es construeix sobre una intersecció multicapa d’infraestructures urbanes, una carretera d’autopista i un parc. Nippo és una empresa líder en construcció de carreteres. Ells defineixen Michi, que significa "carrer" en japonès, com a base del seu concepte de disseny com "allò que connecta una varietat de components". Michi connecta l’edifici amb el context urbà i també connecta espais de treball individuals entre ells. Michi es va millorar per crear connexions creatives i per realitzar el lloc de treball únic possible només a Nippo.

Casa Privada

Bbq Area

Casa Privada El projecte de la zona de barbacoa és un espai que permet cuinar a l’aire lliure i reunir la família. A Xile, la zona de barbacoa es troba normalment allunyada de la casa, però en aquest projecte forma part de la casa unint-la amb el jardí mitjançant grans finestres plegables lluminoses que permeten que la màgia de l’espai del jardí flueixi a la casa. Els quatre espais, natura, piscina, menjador i cuina estan units en un disseny únic.