Revista de disseny
Revista de disseny
Les Unitats D’Habitatges

The Square

Les Unitats D’Habitatges La idea del disseny era estudiar les relacions arquitectòniques entre diferents formes que es componen juntes per crear unitats mòbils. El projecte consta de 6 unitats cadascuna de 2 contenidors d’enviament fixats els uns dels altres formant una massa de forma L. Aquestes unitats en forma de L es fixen en posicions superposades creant buits i sòlids per donar la sensació de moviment i proporcionar una llum diürna suficient i una bona ventilació. medi ambient. L’objectiu principal del disseny era crear una casa petita per a aquells que passen la nit als carrers sense casa ni refugi.

Restaurant Xinès

Ben Ran

Restaurant Xinès Ben Ran és un restaurant xinès artísticament harmoniós que es troba en un hotel de luxe, Vangohh Eminent, Malàisia. El dissenyador aplica la introvertència i la concisió de les tècniques d’estil oriental per crear un gust, una cultura i una ànima reals del restaurant. És un símbol de claredat mental, abandona allò pròsper i aconsegueix el retorn natural i senzill a la ment original. L’interior és natural i poc sofisticat. En utilitzar l'antic concepte també sincronicitat amb el nom del restaurant Ben Ran, que significa naturalitat i originalitat. El restaurant té aproximadament 4088 peus quadrats.

L’Activació Energètica De Passarel·les

Solar Skywalks

L’Activació Energètica De Passarel·les Les metròpolis mundials, com Beijing, tenen una gran quantitat de passarel·les que travessen artèries de trànsit ocupades. Sovint són poc atractius i rebaixen la impressió urbana general. La idea dels dissenyadors de revestir les passarel·les amb mòduls estètics de generació d'energia i transformar-los en llocs atractius de la ciutat no només és sostenible, sinó que crea una diversitat escultòrica que es converteix en un atractiu del paisatge de la ciutat. Les estacions de recàrrega de cotxes electrònics o bicicletes electròniques de les passarel·les utilitzen l'energia solar directament al lloc.

La Perruqueria

Vibrant

La Perruqueria Captant l'essència de la imatge botànica, el jardí del cel es va crear a tot el passadís. Al capdavant de l'espai, el traçat estret s'allarga cap amunt amb detalls òptics. Les metàfores botàniques encara s’expressen de manera vibrant per tota l’habitació, substituint el soroll que es produeix pels carrers i aquí es converteix en un jardí secret.

La Residència Privada

City Point

La Residència Privada El dissenyador va buscar inspiracions del paisatge urbà. Així, el paisatge de l'espai urbà agitat s'ha "estès" a l'espai habitable, caracteritzat pel projecte per tema metropolità. Els colors foscos van ser ressaltats per la llum per crear efectes visuals i atmosfera esplèndids. Amb l'adopció de mosaic, pintures i estampats digitals amb edificis elevats, es va produir la impressió d'una ciutat moderna a l'interior. El dissenyador va dedicar un gran esforç a la planificació espacial, especialment centrada en la funcionalitat. El resultat va ser una casa elegant i luxosa que era prou espaiosa per atendre 7 persones.

Atri

Sberbank Headquarters

Atri L’oficina suïssa d’arquitectura Evolution Design en col·laboració amb l’estudi d’arquitectura rus T + T Architects ha dissenyat un ampli atri multifuncional a la nova seu corporativa de Sberbank a Moscou. L'atrium inundat per la llum del dia acull diversos espais de treball i una barra de cafè, la sala de reunions en forma de diamant suspesa és el punt central del pati interior. Els reflexos dels miralls, la façana interior vidrada i l'ús de les plantes aporten la sensació d'espai i continuïtat.