Revista de disseny
Revista de disseny
El Complex Eqüestre

Emerald

El Complex Eqüestre La imatge de projectes arquitectònics i espacials holístics uneix els sis edificis que revelen la identitat funcional de cadascun. Ampliades façanes d'arenes i estables dirigides a nucli compost administratiu. Edifici de sis cares com a reixeta de vidre que descansa en un marc de fusta com en un collaret. Triangles de parets decorats amb dispersió de vidre com a detalls maragda. La construcció blanca corba destaca l’entrada principal. La quadrícula de façanes també forma part de l’espai interior, on l’entorn es percep a través d’una xarxa transparent. Els interiors continuen el tema de les estructures de fusta, fent servir una escala d’elements a una escala humana més proporcionada.

Cafè

Perception

Cafè Aquest petit cafè càlid de fusta, situat a la cantonada d’un encreuament d’un barri tranquil. La zona centralitzada de preparació oberta ofereix una experiència neta i àmplia de l’actuació del barista als visitants de qualsevol lloc que tinguin seient de barra o seient de taula en una cafè. L'objecte del sostre anomenat "Shading tree" comença des de la part posterior de la zona de preparació i cobreix la zona del client fins a crear tota l'atmosfera d'aquest cafè. Dóna un efecte espacial inusual als visitants i també es converteix en un mitjà per a les persones que volen perdre's en el pensament amb sabors de cafè.

El Club D’Oci

Central Yosemite

El Club D’Oci Torneu a la senzillesa de la vida, el sol a través de la finestra es travessa la llum i l’ombra. Per tal de reflectir millor el sabor natural de l’espai general, feu un ús complet del disseny de troncs, un confort humanístic senzill i elegant i una atmosfera d’espai artístic estressant. To d’encant oriental, amb un estat d’ànim espacial únic. Aquesta és una altra expressió de l’interior, és natural, pur, variable.

Residència

Panorama Villa

Residència Al·ludint a l’estructura d’un poble típic de Mani, el concepte es concep com una sèrie de fragments de pedra individuals que giren al voltant de l’atri, l’entrada i els espais habitables. Els grossos volums de la residència obren un diàleg amb el seu entorn natural, mentre que el ritme de les seves obertures assegura la privadesa o convida a vistes panoràmiques de l’horitzó, construint una experiència directa de narracions successives i diverses. La Vila es troba a Navarino Residences, una col·lecció de vil·les de luxe de propietat privada al cor del complex de Navarino Dunes.

Centre De Vendes

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Centre De Vendes El disseny combina la gent del nord-est amb la suavitat i la gràcia del sud per tal de deixar la vida plena d’inclusiu. El disseny intel·ligent i el disseny compacte amplien l’arquitectura interior. El dissenyador utilitza habilitats de disseny simples i internacionals amb elements purs i materials simples, que fan que l’espai sigui natural, tranquil i únic. El disseny és un centre de vendes de 600 metres quadrats, té com a objectiu dissenyar un modern centre de vendes de vocació oriental, fent el cor del resident tranquil i descartant el sorollós exterior. Mantingueu-vos lent i gaudiu de la bellesa de la vida.

Centre De Vendes

Yango Poly Kuliang Hill

Centre De Vendes Aquest disseny té com a objectiu explorar com oferir una experiència encantada de la vida idíl·lica suburbana, que condueixi la gent a buscar una bona vida i condueixi la gent a avançar cap a l’habitatge poètic oriental. El dissenyador utilitza una habilitat de disseny moderna i senzilla amb materials naturals i simples. Centrant-se en l’esperit i descuidant la forma, el disseny combina els elements de la cultura Zen i del paisatge, els sentiments amorosos dels pescadors i el paraigua de paper d’oli. Mitjançant la manipulació dels detalls, equilibra la funció i l’estètica i fa que la vida sigui artística.