Revista de disseny
Revista de disseny
El Saló De Bellesa

Shokrniya

El Saló De Bellesa El dissenyador es va orientar a un entorn de luxe i inspirador i a produir espais separats amb funcions diferents, que alhora formen part de tota una estructura. El color Beige com un dels colors deluxe de l'Iran va ser escollit per desenvolupar la idea del projecte. Els espais apareixen en forma de caixes en dos colors. Aquestes caixes estan tancades o semiclorades sense pertorbacions acústiques o olfactives. El client tindrà prou espai per experimentar una passarel·la privada. Els reptes importants eren els colors per a altres materials.

Restaurant

MouMou Club

Restaurant Al ser un Shabu Shabu, el disseny del restaurant adopta colors de fusta, vermell i blanc per presentar una sensació tradicional. L’ús de línies de contorn senzilles reserva l’atenció visual dels clients sobre els missatges de menjar i dieta que es mostren. Atès que la qualitat dels aliments és una preocupació principal, el restaurant disposa d’elements del mercat d’aliments frescos. Els materials de construcció com les parets de ciment i el sòl s’utilitzen per construir el teló de fons d’un gran taulell d’aliments frescos. Aquesta configuració simula activitats reals de compra del mercat on els clients poden veure la qualitat dels aliments abans de prendre decisions.

Botiga D'art

Kuriosity

Botiga D'art Kuriosity inclou una plataforma minorista en línia vinculada a aquesta primera botiga física que mostra una selecció de moda, disseny, productes fets a mà i obres d'art. Més que una botiga al detall típica, Kuriosity està dissenyada com una experiència de descobriment curatiu, on els productes exposats es complementen amb una capa addicional de rics suports interactius que serveixen per atraure i relacionar-se amb el client. La icònica finestra de la caixa de l’infinit quadre de Kuriosity canvia de color per atraure i quan els clients caminen, els productes ocults a les caixes darrere del portal de vidre aparentment infinit s’il·luminen convidant-los a entrar.

Edifici D’Ús Mixt

GAIA

Edifici D’Ús Mixt Gaia es troba a prop d’un edifici governamental recent proposat que incorpora una parada de metro, un gran centre comercial i el parc urbà més important de la ciutat. L’edifici d’ús mixt amb el seu moviment escultòric actua com a atractiu creatiu tant per als habitants de les oficines com pels espais residencials. Això requereix una sinergia modificada entre ciutat i edifici. La variada programació implica activament el teixit local durant tot el dia, convertint-se en un catalitzador del que inevitablement aviat serà un punt de partida.

L’Oficina De Vendes

The Curtain

L’Oficina De Vendes El disseny d’aquest projecte té un enfocament únic per utilitzar la malla metàl·lica com a solució per a un propòsit pràctic i estètic. La malla metàl·lica translúcida crea una capa de cortina que pot difuminar el límit entre l'espai interior i exterior, l'espai gris. La profunditat d’espai creada per la cortina translúcida crea un ric nivell de qualitat espacial. La malla metàl·lica d'acer inoxidable polit varia en diferents condicions meteorològiques i en diferents períodes d'un dia. La reflexió i la translúciditat de la malla amb un paisatge elegant crea un espai ZEN tranquil xinès.

Casa Residencial

Boko and Deko

Casa Residencial És la casa que permet als residents buscar el seu propi parador, que coincideixi amb les seves emocions, en lloc de posar el parador en cases habituals predeterminades pel mobiliari. Sòls de diferents altures instal·lats en llargs espais en forma de túnel al nord i al sud i connectats de diverses maneres, han realitzat un ric espai interior. Com a resultat, generarà diversos canvis atmosfèrics. Aquest innovador disseny és digne de ser molt apreciat pel fet de reconsiderar la comoditat de casa presentant nous problemes per a la vida convencional.