Revista de disseny
Revista de disseny
Xalet

Tranquil Dwelling

Xalet El disseny utilitza tècniques de disseny d’equilibri formal com a aixs per transmetre la concepció artística oriental. Adopta elements de bambú, orquídia, flor de prunera i paisatge. La simple pantalla es forma per l'extensió de la forma de bambú mitjançant la deducció de la forma de formigó i s'atura on s'hauria d'aturar. Els dissenys de la sala d’estar i el menjador de dalt a baix defineixen el límit d’espai i encarnen la perspectiva oriental espacial, escassa i reduïda. Al voltant del tema de viure senzillament i viatjar lleugerament, les línies en moviment són clares, és un nou intent per a l’entorn d’habitació de les persones.

L'apartament

Nishisando Terrace

L'apartament Aquest condomini compost de 4 cases de tres pisos amb volum inferior i situat al lloc prop del centre de la ciutat. La gelosia de cedre que envolta l'exterior protegeix la intimitat i evita la degradació del cos de l'edifici a causa de la llum solar directa. Fins i tot amb el senzill pla quadrat, la construcció en 3D en espiral feta mitjançant la connexió de jardins privats de diferents nivells, cada habitació i el vestíbul de les escales condueixen a alimentar el volum màxim d’aquest edifici. El canvi de façana dels taulers de cedre i les proporcions controlades poden permetre que aquest edifici continuï sent orgànic i es combini amb el canvi momentani a la ciutat.

Centre Comercial Familiar

Funlife Plaza

Centre Comercial Familiar Funlife Plaza és un centre comercial familiar per al lleure i l’educació infantil. Té com a objectiu crear un passadís de cotxes de carreres perquè els nens puguin viatjar en cotxe durant les compres dels pares, una casa en l’arbre perquè els nens estiguin atents i juguen a l’interior, un sostre “lego” amb el nom del centre comercial amagat per inspirar la imaginació dels nens. Fons blanc senzill amb vermell, groc i blau, deixeu que els nens el dibuixin i el pintin a les parets, als terres i al vàter.

El Disseny D’Interiors

Suzhou MZS Design College

El Disseny D’Interiors Aquest projecte es troba a Suzhou, que és ben conegut pel disseny tradicional de jardins xinesos. La dissenyadora es va esforçar per reunir tant la seva sensibilitat modernista com la vernacle de Suzhou. El disseny pren pistes de l’arquitectura tradicional de Suzhou amb l’ús de parets de guix emblanquinat, portes de lluna i intricades arquitectures de jardins per tornar a imaginar la llengua veritable de Suzhou en un context contemporani. Es va recrear el mobiliari amb branques reciclades, bambú i cordes de palla amb la participació dels estudiants, cosa que va donar un significat especial a aquest espai educatiu.

Restaurant Bar Terrat

The Atticum

Restaurant Bar Terrat L'encant d'un restaurant en un entorn industrial s'ha de reflectir en l'arquitectura i el mobiliari. El guix de calç negre i gris, desenvolupat especialment per a aquest projecte, n'és una de les proves. La seva estructura única i tosca recorre totes les habitacions. En l'execució detallada, es van utilitzar deliberadament materials com l'acer en brut, les costures de soldadura i marques de mòlta es van mantenir visibles. Aquesta impressió es recolza en l'elecció de finestres muntin. Aquests elements freds contrasten amb la fusta de roure càlida, el parquet d'espina de peix planejat a mà i una paret totalment plantada.

Pavelló Mòbil

Three cubes in the forest

Pavelló Mòbil Tres cubs són l'aparell amb les diferents propietats i funcions (equips de jocs infantils, mobiliari públic, objectes d'art, sales de meditació, cendres, petits espais de descans, sales d'espera, cadires amb sostre) i poden aportar a la gent experiències espacials fresques. Tres cubs es poden transportar fàcilment amb un camió, per la mida i la forma. Pel que fa a la mida, la instal·lació (la inclinació), les superfícies dels seients, les finestres, etc., cada cub està dissenyat de manera característica. Tres cubs fan referència a espais mínims tradicionals japonesos com les sales de cerimònia del te, amb variabilitat i mobilitat.