Revista de disseny
Revista de disseny
Oficina

Phuket VIP Mercury

Oficina A partir del tema de l’obertura i l’exploració en profunditat de la marca, es va explorar el disseny i es va crear una integració visual d’extensibilitat visual i història de la marca amb el planeta com a principal element creatiu. Amb els nous pensaments visuals, el pla va resoldre els tres problemes següents: l'equilibri d'obertura i funcions de l'espai; Divisió i combinació d’àrees funcionals de l’espai; La regularitat i el canvi de l'estil bàsic espacial.

Exposició

LuYu

Exposició L’art influeix en la vida i la vida aporta una reflexió i una interpretació profundes de l’art. La distància entre art i vida pot estar en el trajecte diari. Si mengeu tots els àpats amb cura, podeu convertir la vostra vida en art. La creació del dissenyador també és art, que es produeix amb els seus propis pensaments. Les tècniques són eines i les expressions són resultats. Només amb pensaments hi haurà obres realment bones.

El Vestíbul I El Saló

Light Music

El Vestíbul I El Saló Per Light Music, un vestíbul residencial i un disseny de saló, Armand Graham i Aaron Yassin, de la ciutat de Nova York, A + A Studio, van voler connectar l’espai amb el dinàmic barri d’Adams Morgan, a Washington DC, on l’escena de la vida nocturna i la música, del jazz. Go-go al punk rock i l'electrònic sempre han estat fonamentals. Aquesta és la seva inspiració creativa; el resultat és un espai únic que combina mètodes de fabricació digital d’avantguarda amb tècniques artesanals tradicionals per crear un món immersiu amb el seu propi pols i ritme que ret homenatge a la vibrant música original de DC.

L’Interior Comercial

Nest

L’Interior Comercial Dos pisos són compartits per professionals i arquitectes únics que demanen comandes jeràrquiques variades. L'elecció i el detall dels elements va ser un esforç per mantenir l'aspecte generalitzat a terra, terrós i reviure l'artista local i els materials de construcció. La combinació i l’aplicació de materials ecològics, la mida de les obertures, s’han impulsat tot recordant el clima local per fer un entorn agradable que torni a despertar les pràctiques perdudes i estructurés pràctiques sostenibles.

Hotel

LiHao

Hotel Retorn a la natura, estació cultural de la ciutat. Crea un estil de vida refinat. Gaudeix exclusivament d’un ambient tranquil i tranquil. L'hotel està situat a la zona animada de la zona de desenvolupament d'alta tecnologia de Baoding. El dissenyador redefineix hotel resort de la ciutat mitjançant un pensament holístic mitjançant la combinació de l’entorn, l’arquitectura, el paisatge i l’interior per crear un espai hoteler sofisticat, natural i còmode. Deixeu que els viatgers de negocis se sentin pròspers en la tranquil·litat, robant un lleure de mig dia.

Les Oficines De Vendes

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Les Oficines De Vendes Amb la superfície de l'aigua com a mirall, es desactiva la imatge d'elevació de l'edifici; amb l’escultura i la plantació com a elements, l’interès de l’aigua es forma mitjançant la decoració; Amb la plantació flotant i canviant fonts i llums artístiques, es crea l’interès ; Amb l’aigua com l’ànima, la combinació d’art i funció es dedueix a través del punt d’inflexió de l’espai; l’àmplia piscina, al sol, l’aigua s’aixeca, clara i transparent, brillant, a través de l’aigua brillant, pot veure clarament l’actitud de cada rajola, sembla que també neteja la ment humana en general.