Revista de disseny
Revista de disseny
La Seu Central

Nippo Junction

La Seu Central La seu central de Nippo es construeix sobre una intersecció multicapa d’infraestructures urbanes, una carretera d’autopista i un parc. Nippo és una empresa líder en construcció de carreteres. Ells defineixen Michi, que significa "carrer" en japonès, com a base del seu concepte de disseny com "allò que connecta una varietat de components". Michi connecta l’edifici amb el context urbà i també connecta espais de treball individuals entre ells. Michi es va millorar per crear connexions creatives i per realitzar el lloc de treball únic possible només a Nippo.

Casa Privada

Bbq Area

Casa Privada El projecte de la zona de barbacoa és un espai que permet cuinar a l’aire lliure i reunir la família. A Xile, la zona de barbacoa es troba normalment allunyada de la casa, però en aquest projecte forma part de la casa unint-la amb el jardí mitjançant grans finestres plegables lluminoses que permeten que la màgia de l’espai del jardí flueixi a la casa. Els quatre espais, natura, piscina, menjador i cuina estan units en un disseny únic.

El Disseny D’Arquitectura De Façanes

Cecilip

El Disseny D’Arquitectura De Façanes El disseny de l’embolcall de Cecilip està conformat per una superposició d’elements horitzontals que permet aconseguir la forma orgànica que distingeix el volum de l’edifici. Cada mòdul està format per seccions de línies inscrites en el radi de la curvatura a formar. Les peces utilitzaven perfils rectangulars d’alumini anoditzat amb plata de 10 cm d’amplada i 2 mm de gruix i es van col·locar sobre un plafó compost d’alumini. Un cop muntat el mòdul, la part davantera es va recobrir amb un acer inoxidable de calibre 22.

Botiga

Ilumel

Botiga Després de gairebé quatre dècades d’història, la botiga Ilumel és una de les firmes més grans i prestigioses de la República Dominicana en el mercat de mobles, il·luminació i decoració. La intervenció més recent respon a la necessitat d’una expansió de les zones d’exposició i a la definició d’una ruta més neta i articulada que permeti apreciar la varietat de col·leccions disponibles.

El Disseny D’Instal·lacions Artístiques

Hand down the Tale of the HEIKE

El Disseny D’Instal·lacions Artístiques Escenografia tridimensional que utilitza tot l'espai escènic. Busquem la nova dansa japonesa, i aquest és un disseny de l'art escènic que tenia com a objectiu la forma ideal de la dansa japonesa contemporània. A diferència de la dansa tradicional japonesa art escènic bidimensional, disseny tridimensional que aprofita tot l'espai escènic.

La Renovació D’Hotels

Renovated Fisherman's House

La Renovació D’Hotels L'hotel SIXX es troba al poble de Houhai, a la badia de Haitang, a Sanya. El mar del sud de la Xina es troba a 10 metres davant de l'hotel i el Houhai és conegut com el paradís de la persona que practica surf a la Xina. L’arquitecte va transformar l’edifici original de tres plantes, que ha estat servit per a una família de pescadors locals durant anys, en un hotel de temàtica surfista, reforçant l’antiga estructura i renovant l’espai del seu interior.