Revista de disseny
Revista de disseny
La Instal·lació D’Escultura

Superegg

La Instal·lació D’Escultura Superegg representa la ràpida multiplicació de càpsules de cafè d’un sol ús, cosa que simbolitza la comoditat humana i el seu impacte en el medi ambient. Semblant llevat a terra, la textura de forma geométrica de superegg, tal com és documentat pel matemàtic Gabriel Lame, està esquitxada de càpsules de cafè descartades a l'atzar disposades en línies perfectes. L’experiència visceral enganxa l’espectador des de tots els angles i distàncies. Es van recollir més de 3000 càpsules mitjançant una crida a l'acció a les xarxes socials i a la comunitat local. Superegg permet a l’espectador fer ús de residus i fomentar nous hàbits de reciclatge.

Nom del projecte : Superegg, Nom del dissenyador : Jaco Roeloffs, Nom del client : Jaco Roeloffs.

Superegg La Instal·lació D’Escultura

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.