Revista de disseny
Revista de disseny
El Paquet Per A La Cura De La Pell

Bionyalux

El Paquet Per A La Cura De La Pell El concepte de restaurar la pell en nous productes per a la pell, coincideix amb la càrrega zero del reciclatge de bagàs, la protecció del medi ambient i el concepte ecològic. De les característiques del producte de 60 dies de vida útil limitada del procés de tractament de millora de la pell de 60 dies, se'n seleccionen 30 i 60 com a símbol del reconeixement visual del producte, i les tres etapes d'ús, 1,2, 3 s’integren a la visió.

Nom del projecte : Bionyalux, Nom del dissenyador : 33 and Branding, Nom del client : BIONYALUX.

Bionyalux El Paquet Per A La Cura De La Pell

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.