Revista de disseny
Revista de disseny
Identitat, La Marca

Merlon Pub

Identitat, La Marca El projecte de Merlon Pub representa tot un disseny de marca i identitat d'una nova instal·lació de càtering dins de Tvrda a Osijek, l'antic centre de la ciutat barroc, construït al segle XVIII com a part d'un gran sistema de ciutats fortificades estratègicament. En l'arquitectura de defensa, el nom Merlon significa tanques sòlides i verticals dissenyades per protegir els observadors i els militars a la part superior del fort.

Envàs

Oink

Envàs Per garantir la visibilitat del mercat del client, es va seleccionar un aspecte lúdic. Aquest enfocament simbolitza totes les qualitats de la marca, originals, delicioses, tradicionals i de proximitat. L'objectiu principal d'utilitzar nous envasos de productes era presentar als clients la història darrere de la cria de porcs negres i la producció de delícies tradicionals de carn de la màxima qualitat. Es van crear un conjunt d'il·lustracions en tècnica de linogravat que mostren l'artesania. Les elles mateixes il·lustracions presenten autenticitat i insten el client a pensar en els productes Oink, el seu sabor i textura.

Transportador De Mascotes

Pawspal

Transportador De Mascotes El transportador de mascotes Pawspal estalviarà energia i ajudarà al propietari de la mascota a lliurar-lo ràpidament. Per al concepte de disseny de transport de mascotes Pawspal inspirat en el transbordador espacial, poden portar les seves encantadores mascotes a qualsevol lloc que vulguin. I si tenen una mascota més, poden col·locar-ne una altra a la part superior i adjuntar rodes a la part inferior per tirar els transportistes. A més, Pawspal ha dissenyat amb ventilador de ventilació interna que és còmode per a mascotes i fàcil de carregar amb USB C.

L'oficina De Prevenda

Ice Cave

L'oficina De Prevenda Ice Cave és un showroom per a un client que necessitava un espai amb una qualitat única. Mentrestant, capaç de mostrar diverses propietats del Teheran Eye Project. Segons la funció del projecte, un ambient atractiu però neutre per mostrar objectes i esdeveniments segons sigui necessari. La idea de disseny va ser utilitzar una lògica superficial mínima. Una superfície de malla integrada s'estén per tot l'espai. L'espai necessari per als diferents usos es forma a partir de forces estranyes en sentit amunt i avall exercides sobre la superfície. Per a la fabricació, aquesta superfície s'ha dividit en 329 panells.

Botiga Minorista

Atelier Intimo Flagship

Botiga Minorista El nostre món ha estat afectat per un virus sense precedents el 2020. El primer vaixell insígnia de l'Atelier Intimo dissenyat per O i O Studio s'inspira en el concepte de Rebirth of the Scorched Earth, que implica la integració del poder curatiu de la natura que dóna a la humanitat una nova esperança. Mentre es crea un espai dramàtic que permet als visitants passar moments imaginant i fantasejant en aquest temps i espai, també es crea una sèrie d'instal·lacions d'art per demostrar plenament les característiques reals de la marca. El Flagship no és un espai comercial normal, és l'escenari d'actuació de l'Atelier Intimo.

Caixa De Sabatilles Esportives

BSTN Raffle

Caixa De Sabatilles Esportives La tasca era dissenyar i produir una figura d'acció per a una sabata Nike. Com que aquesta sabata combina un disseny de pell de serp blanca amb elements verds brillants, estava clar que la figura d'acció seria una contorsionista. Els dissenyadors van dibuixar i optimitzar la figura en molt poc temps com una figura d'acció a l'estil dels coneguts herois d'acció. Després van dissenyar un petit còmic amb una història i van produir aquesta figura en impressió 3D amb embalatges d'alta qualitat.