Revista de disseny
Revista de disseny
Producció / Postproducció / Retransmissió

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Producció / Postproducció / Retransmissió L 'Ashgabat Tele - Radio Center (TV Tower) és un edifici monumental, a 211 m d'alçada, situat als afores del sud d'Ashgabat, capital de Turkmenistan, en un turó de 1024 m, sobre el nivell del mar. TV Tower és l’eix principal per a la producció de ràdio i programes de TV, postproducció i retransmissió. És un dels millors exemples de tecnologia digital d’última generació. TV Tower va convertir el Turkmenistan en pioner en la transmissió terrestre en alta definició a Àsia. TV Tower és la inversió tecnològica més gran dels darrers vint anys en radiodifusió.

La Carregadora De Rodes

Arm Loader

La Carregadora De Rodes Un carregador que funciona majoritàriament per terrenys desiguals pot fer que el conductor pateixi malalties de moviment intens i també faci que es pugui cansar ràpidament. Tanmateix, el "CARREGADOR DE BRAÇ" permet el reconeixement dels punts de coordenades que hi ha a terra i ajuda que el seient del conductor sigui estable i no es mogui. Per tant, ajuda al conductor a no sentir-se cansat i els permet dur a terme la seva feina amb seguretat.

Calendari

Calendar 2014 “Safari”

Calendari Safari és un calendari d’animals artesans en paper. Traieu i munteu els 6 fulls amb 2 calendaris mensuals als costats. Doblegueu el cos i les seccions de les juntes al llarg de les plegues, mireu les marques de les juntes i encaixin-les tal com es mostra. Els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de Life with Design.

La Unitat Flash Usb

Frohne eClip

La Unitat Flash Usb eClip és la primera unitat de flaix USB USB de clip amb regla mètrica. eClip ha estat guardonat amb el Silver Design iDA i Golden A 'Award Award. eClip és lleuger, s’adapta al clauer i funciona com un clip per organitzar els vostres papers, els rebuts i els diners. eClip protegeix les dades personals, la propietat intel·lectual, les dades d’empresaris, les dades mèdiques i els secrets comercials amb programari de seguretat. eClip va ser dissenyat per Frohne a Florida. El connector de memòria daurada és resistent a cops, resistent a les ratllades, resistent a l’aigua, resistent a l’alcohol, resistent a la pols, resistent al rovell i electromagnètic.

La Serra Elèctrica

Rotation Saw

La Serra Elèctrica Una serra de cadena elèctrica amb un mànec giratori. Aquesta cadena té un mànec que gira a 360 º i s’atura en angles predefinits. En general, les persones tallen els arbres horitzontalment o verticalment girant les serres a certs angles o inclinant-se o inclinant-ne les parts del cos. Malauradament, la serra sovint es desprèn de l’abast de l’usuari o l’usuari ha de funcionar en una posició incòmoda, cosa que pot provocar lesions. Per compensar aquests inconvenients, la serra proposada està equipada amb un mànec giratori perquè l'usuari pugui ajustar els angles de tall.

La Decoració De L’Ampolla

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

La Decoració De L’Ampolla L’or brillant “vodka lituà. Black Edition ”va heretar la seva mirada exclusiva de l’art popular lituà. El rombe i l’arengada, combinats a partir de quadrats petits, són patrons molt habituals en l’art popular lituà. Tot i que la referència a aquests motius nacionals va adquirir formes més modernes, les misterioses reflexions passades es van transformar en art modern. Els colors daurats i negres predominen destaquen l'excepcional procés de filtració del vodka a través de filtres de carbó i daurat. Això és el que converteix el “Gold vodka lituà. Black Edition ”tan delicada i cristal·lina.