Revista de disseny
Revista de disseny
Bistrot

Ubon

Bistrot Ubon és un bistrot tailandès situat al nucli de la ciutat de Kuwait. Té vistes al carrer Fahad Al salim, un carrer molt respectat pel seu comerç en aquell temps. El programa espacial d’aquest bistro requereix un disseny eficient per a totes les àrees de cuina, magatzem i wàter; permetent una àmplia zona per menjar. Perquè això sigui possible, l’interior treballa on s’ha d’integrar de manera harmònica amb els elements estructurals existents.

La Làmpada

Tako

La Làmpada Tako (polp en japonès) és una làmpada de taula inspirada en la cuina espanyola. Les dues bases recorden les plaques de fusta on se serveix la "pulpo a la gallega", mentre que la seva forma i la banda elàstica evoquen un bento, el tradicional menjador japonès. Les seves parts es munten sense cargols, cosa que facilita l’ajuntament. Envasar-se en peces també redueix els costos d’envasament i emmagatzematge. L’articulació de la làmpada flexible de polipropè s’amaga darrere de la banda elàstica. Els forats forats a la base i les peces superiors permeten el flux d'aire necessari per evitar un sobreescalfament.

La Polsera

Fred

La Polsera Hi ha molts tipus diferents de polseres i polseres: dissenyadors, daurats, plàstics, barats i cars ... però tan bonics com són, tots sempre són simplement i només polseres. Fred és alguna cosa més. Aquests punys, per la seva senzillesa, reviuen la noblesa dels temps antics, però són moderns. També es poden portar amb les mans nues amb una brusa de seda o un jersei negre, i sempre aportaran un toc de classe a la persona que el porta. Aquestes polseres són úniques perquè venen en parella. Són molt lleugers, cosa que fa que els vagi sentin dolents. Al vestir-los, es notarà de forma òptima!

Radiador

Piano

Radiador La inspiració d’aquest disseny va venir de Love for Music. Tres elements de calefacció diferents combinats, que s’assemblen a una tecla de piano, creen una composició que sembla un teclat de piano. La longitud del radiador pot variar, segons les característiques i les proposicions de l’espai. La idea conceptual no s'ha desenvolupat en producció.

Porta-Espelmes

Hermanas

Porta-Espelmes Hermanas és una família de canelobres de fusta. Són com cinc germanes (hermanes) preparades per ajudar-vos a crear un ambient acollidor. Cada porta-espelmes té una alçada única, de manera que combinant-los podreu simular l'efecte d'il·luminació de les espelmes de diferents mides simplement utilitzant les paletes estàndard. Aquests canelobres són de faig tornejat. Estan pintats de diferents colors permetent crear una combinació pròpia per adaptar-se al vostre lloc favorit.

Àrea Comercial I Sala D'espera Vip

Commercial Area, SJD Airport

Àrea Comercial I Sala D'espera Vip Aquest projecte s’uneix a la nova tendència del disseny verd aeroports al món, incorpora botigues i serveis dins del terminal i fa que el passatger visqui una experiència durant la seva instància. GREEN Airport Design Trend incorpora espais d’un disseny aeroportuari més ecològic i sostenible, la totalitat de l’espai comercial està il·luminada per la llum natural gràcies a una façana de vidre monumental que dóna a la pista. El VIP Lounge es va dissenyar tenint en compte un concepte de cel·lular orgànic i avantguardista. La façana permet la privadesa a l’habitació sense bloquejar la vista a l’exterior.