Revista de disseny
Revista de disseny
Casa Residencial

Oberbayern

Casa Residencial El dissenyador creu que la profunditat i la significació de l'espai viuen en la sostenibilitat derivada de la unitat de l'home, l'espai i l'entorn interrelacionats i codependents; per tant, amb enormes materials originals i residus reciclats, el concepte es materialitza en l'estudi de disseny, una combinació de llar i oficina, per a un estil de disseny de convivència amb l'entorn.

L'exposició Conceptual

Muse

L'exposició Conceptual Muse és un projecte de disseny experimental que estudia la percepció musical de l'ésser humà a través de tres experiències d'instal·lació que ofereixen diferents maneres d'experimentar la música. El primer és purament sensacional utilitzant material termoactiu, i el segon mostra la percepció descodificada de l'espacialitat musical. L'última és una traducció entre la notació musical i les formes visuals. S'anima a la gent a interactuar amb les instal·lacions i explorar la música visualment amb la seva pròpia percepció. El missatge principal és que els dissenyadors han de ser conscients de com els afecta la percepció a la pràctica.

La Identitat De Marca

Math Alive

La Identitat De Marca Els motius gràfics dinàmics enriqueixen l'efecte d'aprenentatge de les matemàtiques en l'entorn d'aprenentatge mixt. Els gràfics parabòlics de les matemàtiques van inspirar el disseny del logotip. Les lletres A i V estan connectades amb una línia contínua, demostrant la interacció entre un educador i un alumne. Transmet el missatge que Math Alive guia els usuaris a convertir-se en nens genials en matemàtiques. Les imatges clau representen la transformació de conceptes matemàtics abstractes en gràfics tridimensionals. El repte era equilibrar l'entorn divertit i atractiu per al públic objectiu amb la professionalitat com a marca de tecnologia educativa.

La Col·lecció De Joies

Biroi

La Col·lecció De Joies Biroi és una sèrie de joies impreses en 3D que s'inspira en el llegendari fènix del cel, que es llança a les flames i renaix de les seves pròpies cendres. Les línies dinàmiques que formen l'estructura i el patró Voronoi estesos a la superfície simbolitzen el fènix que ressuscita de les flames ardents i vola cap al cel. El patró canvia de mida per fluir sobre la superfície donant una sensació de dinamisme a l'estructura. El disseny, que mostra per si mateix una presència semblant a l'escultura, dóna el coratge a l'usuari de fer un pas endavant dibuixant la seva singularitat.

L'art

Supplement of Original

L'art Les venes blanques de les pedres del riu condueixen a patrons aleatoris a les superfícies. La selecció de determinades pedres de riu i la seva disposició transforma aquests patrons en símbols, en forma de lletres llatines. Així és com es creen les paraules i les frases quan les pedres estan en la posició correcta una al costat de l'altra. El llenguatge i la comunicació sorgeixen i els seus signes esdevenen un complement del que ja hi ha.

Identitat Visual

Imagine

Identitat Visual L'objectiu era utilitzar formes, colors i tècniques de disseny inspirades en les postures de ioga. Dissenyant elegantment l'interior i el centre, oferint als visitants una experiència tranquil·la per renovar les seves energies. Per tant, el disseny del logotip, els mitjans online, els elements gràfics i el packaging van seguir la proporció daurada per tenir una identitat visual perfecta com s'esperava per ajudar els visitants del centre a tenir una gran experiència de comunicació a través de l'art i el disseny del centre. El dissenyador va encarnar l'experiència de la meditació i el ioga el disseny.