Revista de disseny
Revista de disseny
Les Cadires I Les Cadires De Saló Transformables

Twins

Les Cadires I Les Cadires De Saló Transformables El concepte de la taula de café Twins és senzill. Una taula de cafè buida emmagatzema dos seients complets de fusta al seu interior. Les superfícies dreta i esquerra de la taula, en realitat són tapes que es poden extreure del cos principal de la taula per permetre l'extracció dels seients. Els seients tenen potes plegables que s’han de girar per tal que la cadira estigui en la posició correcta. Un cop la cadira o ambdues cadires estan fora, les tapes tornen a la taula. Quan les cadires estan fora, la taula també funciona com un enorme compartiment per emmagatzemar.

Calendari

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Calendari De manera similar al caleidoscopi, es tracta d’un calendari amb gràfics de retall superposats dibuixats amb patrons multicolors. El seu disseny amb patrons de colors que es poden modificar i personalitzar simplement canviant l’ordre dels fulls, representa les sensibilitats creatives de NTT COMWARE. Es proporciona un ampli espai d'escriptura i les línies reglades tenen en compte la funcionalitat, cosa que la fa perfecta com a calendari que voleu utilitzar per decorar el vostre espai personal.

La Cadira Del Saló

Cat's Cradle

La Cadira Del Saló Digits o Fibres, un dilema actual del procés de disseny. Tots som principiants, però alguns hem de treballar-hi. Els dissenyadors principiants observen totes les tècniques disponibles i n'aprenen algunes. Amb el temps (~ 10.000 hores) adquirim facilitats (-ies) que eleven / popularitzen / personalitzen / economitzen el nostre joc. Per tant, em fascina l’actual fascinació pels mitjans de comunicació que proposen que el disseny bàsic més bàsic del disseny sigui el dígit, fàcilment controlable. El dígit no és una unitat generadora de vida, sinó simplement un arrodoniment cap a un denominador menys comú més petit que la fibra. El disseny és, com a mínim, fragments, estelles i fibra.

El Sofà-Llit

Umea

El Sofà-Llit L’Umea és un sofà llit molt sexy, visualment lleuger i elegant per a fins a tres persones amb seient i dues persones en posició de dormir. Tot i que el maquinari és el clàssic sistema de clics de clics, la veritable innovació d’això prové de les línies i contorns atractius que fan d’això un moble molt atractiu.

Butaca

YO

Butaca YO segueix els principis ergonòmics de seients còmodes i línies geomètriques pures que formen abstractament les lletres “YO”. Crea un contrast entre una construcció massiva de fusta “masculina” i una tela composita “femella” lleugera i transparent del seient i del darrere, fabricada amb material 100% reciclat. La tensió del drap s’aconsegueix mitjançant l’entrellaçament de fibres (l’anomenat “cotilla”). La butaca es complementa amb un tamboret que es converteix en una taula lateral quan gira 90 °. Una varietat d'opcions de colors els permet encaixar fàcilment en interiors de diversos estils.

Màquina De Te Completament Automàtica

Tesera

Màquina De Te Completament Automàtica La Tesera totalment automàtica simplifica el procés de preparació del te i configura un estadi atmosfèric per a la preparació del te. El te solt s’omple en gerres especials en les quals es pot ajustar de manera exclusiva el temps de cocció, la temperatura de l’aigua i la quantitat de te. La màquina reconeix aquests paràmetres i prepara el te perfecte de forma totalment automàtica a la cambra de vidre transparent. Un cop abocat el te, té lloc un procés de neteja automàtica. Es pot treure una safata integrada per servir i també servir com a petita estufa. Independentment de si sigui una tassa o una olla, el te és perfecte.