Revista de disseny
Revista de disseny
Collaret I Fermall

I Am Hydrogen

Collaret I Fermall El disseny s’inspira en la filosofia neoplatònica del macrocosmos i del microcosmos, veient els mateixos patrons reproduïts a tots els nivells del cosmos. En referència a la relació daurada i la seqüència de fibonacci, el collaret presenta un disseny matemàtic que imita els patrons de fitotèxi observats a la natura, tal com es veu en els girasols, les margarides i diverses altres plantes. El torus daurat representa l’Univers, envoltat en el teixit de l’espai-temps. "Jo sóc hidrogen" representa alhora un model de "La constant universal del disseny" i un model del propi univers.

Casa Residencial

Trish House Yalding

Casa Residencial El disseny de la casa es va desenvolupar en resposta directa al lloc i a la seva ubicació. L’estructura de l’edifici està formada per reflectir el bosc que l’envolta, amb les columnes de rastells que representen els angles irregulars dels troncs i les branques. Les grans superfícies de vidre omplen els buits que hi ha entre l’estructura i permeten apreciar el paisatge i l’entorn com si estiguessis mirant entre els troncs i les branques dels arbres. El tradicional traçat en blanc i negre del Kentish representa el fullatge que envolta l’edifici i que tanca els espais.

L’Envasament De Camises

EcoPack

L’Envasament De Camises Aquest embalatge de samarreta es distingeix de l'embalatge convencional al no utilitzar cap plàstic. Utilitzant un flux de residus existent i un procés de fabricació, aquest producte no només és molt senzill de produir, sinó que també és molt senzill per eliminar, el compost primari del material primari no és res. Primer es pot premsar el producte i, després, identificar-se amb la marca de l'empresa mitjançant la impressió i la impressió per crear un producte estructural únic que es vegi i se senti molt diferent i interessant. L'estètica i la interfície d'usuari es van mantenir en la més alta qualitat de la sostenibilitat del producte.

Botiga Oficial, La Venda Al Detall

Real Madrid Official Store

Botiga Oficial, La Venda Al Detall El concepte de disseny de la botiga es basa en una experiència a Santiago Bernabeu, centrada en l’experiència de compra i la creació d’impressions. És un concepte que alhora que honra, elogia i immortalitza el club, afirma que els èxits han estat el resultat del talent, l’esforç, la lluita, la dedicació i la determinació. El projecte inclou Conceptes i Implementació Comercial, Branding, Packaging, Línia Gràfica i Disseny de Mobles Industrials.

Consola

Qadem Hooks

Consola Qadem Hooks és una peça d’art amb funció de consola inspirada en la natura. Està compost per diferents ganxos vells pintats de verd, que s'utilitzaven juntament amb el Qadem (una antiga cadira de mula de fusta) per transportar el blat d'un poble a un altre. amb un panell de vidre a la part superior.

El Contenidor De Condiments

Ajorí

El Contenidor De Condiments Ajorí és una solució creativa per organitzar i emmagatzemar diversos condiments, espècies i condiments, per satisfer i encaixar les diferents tradicions culinàries de cada país. El seu elegant disseny orgànic la converteix en una peça escultòrica, resultant com un excel·lent ornament per reflectir com a entrant de conversa al voltant de la taula. El disseny del paquet s’inspira en la pell d’all, convertint-se en una proposta singular d’envasos ecològics. Ajorí és un disseny ecològic per al planeta, inspirat en la natura i fabricat completament amb materials naturals.