Revista de disseny
Revista de disseny
El Mobiliari I L'escultura Orgànics

pattern of tree

El Mobiliari I L'escultura Orgànics Una proposició de partició que utilitza parts de coníferes de manera ineficient; és a dir, la part esvelta de la meitat superior del tronc i la part irregular de les arrels. Vaig parar atenció a les anelles orgàniques anuals. Els patrons orgànics superposats de la partició van crear un ritme còmode en un espai inorgànic. Amb els productes nascuts d’aquest cicle de materials, la direcció espacial orgànica esdevé una possibilitat per al consumidor. A més, la singularitat de cada producte els proporciona un valor molt més elevat.

Joguina

Movable wooden animals

Joguina Les joguines d’animals de diversitat es mouen de maneres diferents, senzilles però divertides. Les formes abstractes dels animals absorbeixen la imaginació dels nens. Hi ha cinc animals del grup: porc, ànec, jirafa, caragol i dinosaure. El cap de l’Ànec es mou de dreta a esquerra quan l’agafes del pupitre, sembla que et diu "NO"; El cap de girafa es pot moure de dalt a baix; El cap del cargol, el caragol i el dinosaure es mouen de dins cap a fora quan gireu les cues. Tots els moviments fan que les persones somriguin i impulsin els nens a jugar de maneres diferents, com ara tirar, empènyer, girar, etc.

El Cafè Universitari

Ground Cafe

El Cafè Universitari La nova cafeteria “Ground” serveix no només per crear cohesió social entre els professors i estudiants de l’escola d’enginyeria, sinó també per fomentar la interacció entre i entre els membres d’altres departaments de la Universitat. En el nostre disseny, vam dedicar el volum de formigó no adornat de formigó d’una antiga sala de seminaris mitjançant la disposició d’una paleta de taulons de noguera, alumini perforat i un trencall en les parets, el sòl i el sostre de l’espai.

Les Joguines Mòbils De Fusta De Roly

Tumbler" Contentment "

Les Joguines Mòbils De Fusta De Roly Com tenir un arc de Sant Martí? Com abraçar un vent d’estiu? Sempre em toquen algunes coses subtils i em sento molt satisfet i feliç. Com emmagatzemar i com posseir? Suficient és tan bo com una festa. M’agradaria plasmar els diferents tipus de materials d’una manera senzilla i divertida. Deixa que els nens juguin amb ells per reconèixer el món físic, estimular la seva imaginació i ajudar-los a comprendre el seu entorn.

Les Sabates De Luxe

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Les Sabates De Luxe La línia de "joies en forma de sandàlies / sandàlies" de Gianluca Tamburini, anomenada Conspiracy, va ser fundada el 2010. Les sabates de conspiració combinen sense esforç la tecnologia i l'estètica. Els talons i les soles es fabriquen a partir de materials com l’alumini i el titani lleugers, que es dipositen en formes escultòriques. La silueta de les sabates es posa de manifest amb pedres semi / precioses i altres embelliments. L’alta tecnologia i els materials d’avantguarda formen una escultura moderna, tenint la forma d’una sandàlia, però on encara es pot observar el tacte i l’experiència d’artesans artesans italians.

Bressol, Balancins

Dimdim

Bressol, Balancins Lisse Van Cauwenberge la va crear una solució plurifuncional que serveix de balancí i també de bressol quan s’uneixen dues cadires Dimdim. Cadascuna de les balancines està formada per fusta amb suports d’acer i acabada en xapa de noguera. Es poden muntar dues cadires les unes amb les altres amb l'ajut de dues pinces amagades a sota del seient per formar un bressol.