Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny D’Exposicions

Multimedia exhibition Lsx20

El Disseny D’Exposicions Una exposició multimèdia es va dedicar al 20è aniversari de la reintroducció dels lots de moneda nacional. L’objectiu de l’exposició va ser introduir el marc de la trinitat en què es va basar el projecte artístic, a saber: bitllets i monedes, els autors –40 artistes letons destacats de diversos gèneres creatius– i les seves obres d’art. El concepte de l’exposició es va originar en grafit o plom que és l’eix central d’un llapis, una eina comuna per als artistes. L’estructura del grafit va ser l’element central del disseny de l’exposició.

Calendari

calendar 2013 “Module”

Calendari El mòdul és un calendari útil de tres mesos amb peces individuals que es poden combinar com a tres mòduls d'apilament en forma de cub perquè pugueu muntar-los lliurement a la vostra comoditat. Vida amb disseny: els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de “Life with Design”.

Les Aplicacions De Les Superfícies De Vigilància

genuse

Les Aplicacions De Les Superfícies De Vigilància Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine són sèries d'aplicacions de rellotge especialment inventades per al dispositiu I'm Watch. Les aplicacions són originals, senzilles i estètiques en el disseny, des d’un futur ètnic passant per l’estil de ciència-ficció fins a la comoditat digital. Tots els gràfics de les superfícies de les vistes estan disponibles en 9 colors, adaptant-se a la col·lecció de colors I Watch. Ara és un moment fantàstic per a una nova manera de mostrar, llegir i comprendre els nostres temps. www.genuse.eu

La Combinació De Calaixos, Cadires I Escriptoris

Ludovico Office

La Combinació De Calaixos, Cadires I Escriptoris Igual que amb els mobles principals de Ludovico, aquesta versió d’oficina obvioulsy té el mateix principi que és ocultar una cadira completa en un calaix amb la cadira no es nota, i es considera que forma part dels mobles principals. La majoria pensarà que les cadires són un parell de calaixos més. Només en retirar-nos veiem una cadira que sortia literalment d’un espai tan ple de calaixos. La inspiració va suposar en gran mesura la visita a la casta de Pittamiglio i tots els seus missatges simbòlics, amagats, així com portes o habitacions plenes ocultes i inesperades.

La Col·lecció Watchface

TTMM (after time)

La Col·lecció Watchface ttmm presenta la col·lecció d'aplicacions watchface, dissenyada per a rellotges intel·ligents amb pantalles de 144 × 168 píxels en blanc i negre com Pebble i Kreyos. Aquí trobareu 15 models d’aplicacions de vigilància senzilles, elegants i estètiques. Com que estan fets d’energia pura, s’assemblen més a fantasmes que a coses reals. Aquests rellotges són els més econòmics i ecològics que han existit mai.