Revista de disseny
Revista de disseny
L’Envasament D’Oli D’Oliva

Ionia

L’Envasament D’Oli D’Oliva Com els grecs antics solien pintar i dissenyar cada àmfora (contenidor) d’oli d’oliva per separat, van decidir fer-ho avui mateix. Van reviure i aplicar aquest art i tradició antics, en una producció moderna contemporània on totes i cadascuna de les 2000 ampolles produïdes tenen patrons diferents. Cada ampolla té un disseny individual. És un disseny lineal únic, inspirat en patrons grecs antics amb un toc modern que celebra el patrimoni d’oli d’oliva vintage. No és un cercle viciós; és una línia creativa en desenvolupament directe. Cada línia de producció crea 2.000 dissenys diferents.

Marca

1869 Principe Real

Marca 1869 Principe Real és un allotjament i esmorzar situat al lloc més de moda de Lisboa - Principe Real. Madonna acaba de comprar una casa en aquest barri. Aquest B & B està situat en un palau vell de 1869, que manté l'encant antic barrejat amb els interiors contemporanis, donant-li un aspecte luxós. Es requeria aquesta marca per incorporar aquests valors al seu logotip i a les seves aplicacions de marca per reflectir la filosofia d’aquest allotjament únic. Es tradueix en un logotip que combina una lletra clàssica, que recorda els números de les portes antigues, amb una tipografia moderna i un detall d’una icona de llit estilitzat a la L de Real.

Residència

Panorama Villa

Residència Al·ludint a l’estructura d’un poble típic de Mani, el concepte es concep com una sèrie de fragments de pedra individuals que giren al voltant de l’atri, l’entrada i els espais habitables. Els grossos volums de la residència obren un diàleg amb el seu entorn natural, mentre que el ritme de les seves obertures assegura la privadesa o convida a vistes panoràmiques de l’horitzó, construint una experiència directa de narracions successives i diverses. La Vila es troba a Navarino Residences, una col·lecció de vil·les de luxe de propietat privada al cor del complex de Navarino Dunes.

El Disseny D’Envasos De Cervesa Bavaresa

AEcht Nuernberger Kellerbier

El Disseny D’Envasos De Cervesa Bavaresa A l’època medieval, les cerveseries locals deixaven que la seva cervesa envellís en cellers tallats amb roca de més de 600 anys sota el castell de Nuremberg. En honor a aquesta història, el packaging de l '"AEcht Nuernberger Kellerbier" té una mirada autèntica en el temps. L'etiqueta de la cervesa mostra un dibuix a mà del castell assegut sobre les roques i un barril de fusta al celler, emmarcat per tipus de lletra tipus vintage. L’etiqueta de segellat amb la marca comercial de “Sant Maurici” de la companyia i el tap de corona de color coure transmeten confiança i artesania.

Centre De Vendes

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Centre De Vendes El disseny combina la gent del nord-est amb la suavitat i la gràcia del sud per tal de deixar la vida plena d’inclusiu. El disseny intel·ligent i el disseny compacte amplien l’arquitectura interior. El dissenyador utilitza habilitats de disseny simples i internacionals amb elements purs i materials simples, que fan que l’espai sigui natural, tranquil i únic. El disseny és un centre de vendes de 600 metres quadrats, té com a objectiu dissenyar un modern centre de vendes de vocació oriental, fent el cor del resident tranquil i descartant el sorollós exterior. Mantingueu-vos lent i gaudiu de la bellesa de la vida.

Centre De Vendes

Yango Poly Kuliang Hill

Centre De Vendes Aquest disseny té com a objectiu explorar com oferir una experiència encantada de la vida idíl·lica suburbana, que condueixi la gent a buscar una bona vida i condueixi la gent a avançar cap a l’habitatge poètic oriental. El dissenyador utilitza una habilitat de disseny moderna i senzilla amb materials naturals i simples. Centrant-se en l’esperit i descuidant la forma, el disseny combina els elements de la cultura Zen i del paisatge, els sentiments amorosos dels pescadors i el paraigua de paper d’oli. Mitjançant la manipulació dels detalls, equilibra la funció i l’estètica i fa que la vida sigui artística.