Revista de disseny
Revista de disseny
Joieria-Arracades

Eclipse Hoop Earrings

Joieria-Arracades Hi ha un dels fenòmens que arresta contínuament el nostre comportament, impedint-nos morts a les nostres petjades. El fenomen astrològic d’un eclipsi solar ha intrigat persones des de les primeres edats de la humanitat. Des del sobtat enfosquiment del cel i la sortida del Sol ha llançat una llarga ombra de por, de sospites i de meravelles sobre les imaginacions La impressionant naturalesa dels eclipsis solars ens deixa una impressió duradora. Les arracades de cèrcol d'or de diamants d'or de 18 quilograms es van inspirar en l'eclipsi solar del 2012. El disseny tracta de captar la misteriosa naturalesa i bellesa del sol i la lluna.

Les Sabates De Luxe

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Les Sabates De Luxe La línia de "joies en forma de sandàlies / sandàlies" de Gianluca Tamburini, anomenada Conspiracy, va ser fundada el 2010. Les sabates de conspiració combinen sense esforç la tecnologia i l'estètica. Els talons i les soles es fabriquen a partir de materials com l’alumini i el titani lleugers, que es dipositen en formes escultòriques. La silueta de les sabates es posa de manifest amb pedres semi / precioses i altres embelliments. L’alta tecnologia i els materials d’avantguarda formen una escultura moderna, tenint la forma d’una sandàlia, però on encara es pot observar el tacte i l’experiència d’artesans artesans italians.

El Fermall

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

El Fermall El caràcter i la forma externa d’un subjecte permeten canviar el nou disseny d’un ornament. En un entorn viu, un període canvia a un altre. La primavera segueix l’hivern i el matí arriba després de la nit. Els colors també canvien així com l’ambient. Aquest principi de substitució, alternança de les imatges, es presenta en els adorns de la «Metamorfosi asiàtica», la col·lecció on es reflecteixen dos estats diferents, dues imatges sense restriccions reflectides en un sol objecte. Elements mòbils de la construcció permeten canviar el caràcter i l’aspecte de l’ornament.

Rellotge Analògic

Kaari

Rellotge Analògic Aquest disseny es basa en un mecanisme analògic standar 24 hores (mà de mitja velocitat hora). Aquest disseny es proporciona amb dos retalls en forma d'arc. A través d'ells es pot veure l'hora i el minut d'inflexió. L’hora d’hora (disc) es divideix en dos segments de colors diferents que, girant, indiquen el temps AM o PM en funció del color que comenci a ser visible. La mà del minut és visible a través de l’arc de radi més gran i determina quina franja de minut correspon als marcs de 0-30 minuts (situats al radi intern de l’arc) i la ranura de 30-60 minuts (situada al radi exterior).

El Mantell De Vestir Modern

Le Maestro

El Mantell De Vestir Modern Le Maestro revoluciona la sabata del vestit incorporant un 'taló de matriu' de titani de metall de làser Sintered Direct (DMLS). El "taló matricial" redueix la massa visual de la secció del taló i mostra la integritat estructural de la sabata del vestit. Per complementar l'elegant vamp, s'utilitza pell de cuir alt per al disseny asimètric de la part superior superior. La integració de la secció del taló a la part superior es compon ara en una elegant i refinada silueta.

El Qipao Contemporani

The Remains

El Qipao Contemporani La inspiració és de les relíquies xineses, "Ceràmica" és la representació més popular, independentment de la gent i de la gent. En el meu estudi, encara avui en dia els canvis en els estàndards estètics xinesos de moda i Feng Shui (disseny d’interiors i ambientals). Els agrada veure, posar capes i desitjar. Voldria dissenyar un Qipao per portar la implicació i la característica de la ceràmica de l’antiga dinastia a la moda contemporània. I provoca persones que s’obliden de la seva cultura i de la seva ètnia sempre que estiguem en generació i.